Sajutu mazuļa kustību un jautāju draudzenei, kur palicis bērna tētis

Protams, Natālija ar asarām atvainojās, sakot, ka darbā ir ļoti noslogota. Apsolījām viena otrai, ka noteikti svinēsim visus svētkus kopā, kad atgriezīšos. Tad notika kas tāds, ko nebiju gaidījusi no draudzenes. Izrādījās, ka viņa ir stāvoklī. Es par to uzzināju jau pēdējos sazvanos.

“Es negribēju tev to teikt, lai neapgrūtinātu tevi ar savām problēmām,” taisnojās Natālija. Viņa domāja, ka es jau Polijā ēdu sevi no vainas apziņas. Šeit katrs vaino sevi, ka ir izglābts, ka ir dzīvs. Bet tas viss no Natālijas lūpām vairāk izklausījās pēc iemesla, kas izgudrots ceļā.

Kad draudzene dzemdēja, es jau biju Ukrainā. Es nevarēju viņu pamest grūtā brīdī, ņemot vērā to, ka es nezināju pilnīgi neko par bērna tēvu. Natālijai palīdzība noderēs ne reizi vien. Arī mans vīrs darīja visu iespējamo, lai palīdzētu Natālijai. Viņš pat nopirka viņai ratiņus par savu naudu. Protams, man nebija iebildumu.

Bet tad manā galvā sāka veidoties mīkla. Fakts ir tāds, ka Natālijas bērns ir ļoti līdzīgs manam vīram un mūsu meitai. Nu, šķiet, ka jūsu priekšā ir mazais Annijas brālis. Biju šokēta par šo līdzību. Tad es nolēmu aprēķināt, kad Natālijai vajadzēja tikties ar bērna tēvu, ņemot vērā mazuļa dzimšanas datumu.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuriem veiksies 2023. gada februārī

Šie matemātiskie aprēķini mani nedaudz apņēma, jo X diena iekrita tajā periodā, kad man bija dzimšanas diena. Es atcerējos, ka mans vīrs kaut kā pārāk vēlu atcerējās manus svētkus. Viņš teica, ka ir aizņemts darbā.

Mana draudzene palika stāvoklī no mana vīra

Mana draudzene palika stāvoklī no mana vīra. Es tagad nevaru atbrīvoties no šīm domām. Bet man nav pierādījumu. Varbūt es vienkārši uzvelku sevi? Es nesaprotu, ko tagad darīt. Viktors patiešām pastāvīgi palīdz Natālijai, atsaucoties uz to, ka viņai nav neviena cita bez mums. Ko darīt, ja tas ir kaut kas cits?

Dzīves gudrība

Attālums negatīvi ietekmē attiecības – tas ir fakts. Ukrainā notiekošās šausmas jau ir iznīcinājušas ne vienu vien ģimeni. Varbūt Martai ir taisnība, un viņas vīrs un draudzene viņu nodeva? Situācija nav viegla, taču ir vērts to saprast. Pirmkārt, vēlams ir izrunāties no sirds ar Natāliju. Es ticu, ka viņa Martai pateiks visu patiesību.

Leave a Comment