Sajutu mazuļa kustību un jautāju draudzenei, kur palicis bērna tētis

Ko tu darītu, ja tava draudzene paliktu stāvoklī un tev neko neteiktu? Piekrītu, būtu vairāki jautājumi. Pirmkārt, cik ciešas ir jūsu attiecības principā. Un, otrkārt, vai šī dāma kaut ko slēpj no jums.

Marta pārdomāja visu uzreiz, uzzinājusi, ka viņas labākā draudzene drīz dzemdēs. Kāds bija viņas pārsteigums, kad viņa ieraudzīja pazīstamus vaibstus jaukajā mazuļa sejā. Kā beidzās šis stāsts, lasiet tālāk rakstā.

DRAUDZENE PALIKA STĀVOKLĪ

Kad mana labākā draudzene palika stāvoklī ar savu pirmo bērnu, es biju septītajās debesīs. Es uzzināju par šo priecīgo notikumu pat agrāk nekā viņas vīrs. Starp citu, viņa izšķīrās ar viņu gadu vēlāk. Viņš saka, ka viņi nesader. Bet es zinu, ka šis sieviešu Krā***ks tikko atrada sev citu.

Atceros, kā toreiz atbalstīju Natāliju. Bija ar viņu 24/7. Palīdzēju ar bērnu. Manai meitai tobrīd jau bija 5 gadi, tāpēc vieglāk ar visu tikt galā. Un mans vīrs vienmēr bija pa rokai.

Mēs ar Natāliju un Viktoru esam pazīstami kopš skolas laikiem. Mēs kopā devāmies uz skolu un kopā devāmies mājās. Pat dzīvojām vienā mājā! Ak, tie tik bija labi laiki. Nevis kā tagad, kad mums ar meitu nācās bēgt uz citu valsti drošības meklējumos.

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada februārī

Mēs esam Polijā kopš 2022. gada marta. Vīrs uzstāja, lai es aizbraucu, jo neviens nesaprata, ko gaidīt tālāk. Es pasaucu Natāliju līdzi. Bet viņa nevarēja doties. Viņa atsaucās uz finansiālām grūtībām, bet šeit viņai vismaz bija stabils darbs.

Viss noslēpums kļūst skaidrs

Esot ārzemēs, es pastāvīgi uzturēju kontaktus ar savu draudzeni. Lai gan ļoti drīz es sāku pamanīt, ka mēs sākam attālināties viena no otras. Natālija man zvanīja mazāk, un dzimšanas dienā viņa pat aizmirsa mani apsveikt. Varbūt kādam tas ir sīkums, bet mani tas ļoti apbēdināja. Mēs esam pazīstamas tik daudzus gadus!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment