Sākusies pieteikšanās Zelteņu Rallijam 2018, kas notiks 11. augustā, Liepājā

11. augustā sadarbībā ar sievišķīgāko aizdevēju Ladyloan.lv tiks aizsākta jauna tradīcija – Zelteņu Rallijs, kas savu pašu pirmo startu dos Liepājā – pilsētā, kurā piedzimst vējš. Pilsētā, kura ir neatņemama vasaras sastāvdaļa.
Lai šo pasākumu padarītu īpašu katrai tā dalībniecei, iespēja pieteikties Zelteņu Rallijam tiek dota tikai 250 ekipāžām, 2-4 dāmu sastāvā. Visas dienas garumā sievietēm taktiski plānojot būs jānokļūst no starta vietas, kas atradīsies pie Liepājas koncertzāles “Lielais Dzintars”, līdz noteiktajiem kontrolpunktiem. Zeltenēm būs jābūt īpaši vērīgām un atjautīgām, lai daudzveidīgie papildus uzdevumi un nodarbes nenovērstu uzmanību. Neizpaliks arī orientēšanās pa Latvijas ceļiem, vadoties pēc leģendas un, iespējams, citām norādēm. Pēc visu kontrolpunktu atrašanas un veiksmīga finiša pie Lielā Dzintara, dalībnieces tiks gaidītas uz oficiālo rallija ballīti “Red Sun Buffet” pludmales bārā, kur tiks godinātas visas zeltenes un apbalvotas veiklākās, atjautīgākās un oriģinālākās.
Ikdienas steigā ikviena sieviete sapņo par bezrūpības pilniem mirkļiem, ko pavadīt kopā ar savām draudzenēm, paziņām, māsu vai mammu. Stāstīt, klausīties, smieties, malkot kokteili vai vienkārši baudīt brīvos brīžus, lai neaizmirstu, ka ikviena sieviete, tai skaitā arī ES, ir pelnījusi svinēt savu dzīvi un ieguldījumu ik dienu. #MēsEsamSkaistas katru dienu, taču vasara ir laiks, kad saule apzeltī sievieti kā nevienā citā gadalaikā.
Tāpēc aicinām Zeltenes atstāt visas savas ikdienas domas un rūpes drēbju skapja tālākajā plauktiņā, izņemt no tā savas visvisvismīļākās un košākās vasaras drēbes un kopā ar sabiedrotajām doties izbaudīt aizraujošu, notikumiem un uzdevumiem bagātu dienu 11. augustā Zelteņu Rallijā 2018, Liepājā.
Pasākuma ģenerālsponsors: Tavs sievišķīgākais aizdevējs Ladyloan.lv; Atbalsta: Liepājas pilsēta, Red Sun Buffet, Alcoscan alkometri no Rovico; Inormē: Kurzemes Radio, liepajniekiem.lv
Pirmajām 50 ekipāžām īpaša cena reģistrācijai. Reģistrējies un detalizētu informāciju par Zelteņu Rallija norisi, aktualitātēm un jaunumiem meklē www.zeltenurallijs.lv.

Leave a Comment