Samanta Tīna šovā atklāti atzīstas par savu ķermeni un pastāsta citas detaļas no savas dzīves

Latvijā populārā dziedātāja Samanta Tīna, kurai šogad bija jāpārstāv Latviju Eirovīzijā, TV kanāla “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā atklāti pastāstījusi par vairākām lietām no savas dzīves! 

Iepriekšējā šovā Samanta sacēla traci sabiedrībā ar faktu par to, ka neslēpa: viņa ir raudājusi par Eirovīzijas atcelšanu nodēvējot to par “Stulbums un sviests”! 

Šajā sērijā Samanta pieskārās intīmākām savas dzīves detaļām… Piemēram, populārā dziedātāja, kura daudzus no mums apbur ar savu sievišķību un šarmu, izrādās nav pilnībā apmierināta ar savu izskatu.

Dziedātāja stāsta, ka arī viņa, gluži kā daudzas sievietes, nav pilnīgi apmierināta tieši ar sava ķermeņa formām.

“Ir brīži, kā jebkurai sievietei, kad es sevi patīku un ir brīži, kad es sev nepatīku. Loģiski, ka sievietei ir kādas lietas, kas viņai sevī nepatīk. Man tiešām gribētos plakanāku vēderu, gribētu stingrākas kājas. Es to apzinos un no tā nekautrējos. Tas ir mans ķermenis un pie tā ir jāstrādā,” saka Samanta.

Lasi arī: Līna Mūze, atgriezusies no Igaunijas, saka: Latvieši vēl nesaprot, kas īsti notiek

Samanta arī runā par savu ģimeni  un par to cik stingri tikusi audzināta – ģimenē valdījuši stingri uzskati! Dziedātāja tētis ir  policists, kurš lielu daļu savas ikdienas pavadīja darbā! Savukārt Samantas mamma pēc profesijas ir  skolotāja. Bērnībā Samantai nav ļauts daudz kas , kas ļauts citiem vienaudžiem. Piemēram, viņa nekad nav varējusi palikt pa nakti pie draudzenes.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos video:

COMMENTS

Leave a Comment