Seksa noteikumi, kuri jāiemācās katrai sievietei līdz 30 gadu vecumam: īpaši #14

 

5. Nebaidieties būt skaļa. Vienalga, vai jūs kliedzat, vai stenat, vai vēl kaut ko – esat tāda, kāda esiet, izpaudiet savas emocijas tā, kā jums gribas.

6. Nenorakstiet galīgi to vīrieti, ar kuru pirmais sekss jums bija ne visai labs. Pirmā reize ar jaunu partneri var būt pat ļoti neveikla. Lieliskam seksam ir vajadzīga prakse, tāpēc nenosodiet pārāk bargi.

7. …bet, ja viņš negrib papūlēties, tad viņš nav tā vērts. Ja viņš grib apmierināt tikai sevi, lai dara to pats. Jūs esat pelnījusi ko labāku.

 

8. Nekad nesatiecieties ar vīrieti, kurš jums iepriekš nepajautā, vai esat ar mieru pamēģināt anālo seksu. Galvenais seksa noteikums ir abu partneru piekrišana.

9. Masturbācija nav domāta tikai vīriešiem. Pētījumi liecina, ka sievietes, kuras regulāri masturbē, sasniedz labākus orgasmus.

10 …un nav tā, ka jums obligāti tas ir jādara vienatnē. Nav nekā seksīgāka, kad jūs sakāt vīrietim, ka viņš nedrīkst jums pieskarties, kamēr jūs “pieskarieties” sev.

 

11. Jums ir jāzina savi noteikumi seksā, bet ir jābūt atvērtai visam jaunajam. Mums visiem ir kaut kas, ko mēs darām un ko mēs nedarām, mēs mācāmies procesa laikā. Jūs varat pateikt, ka nevēlaties to darīt, bet, ja pēc kāda laika jūs pārdomājat, tad nebaidieties noteikumus mainīt.

12. Jums nav vienmēr jāsaka “jā”. Ja jūs negribat nodarboties ar seksu, neļaujiet nevienam uz jums izdarīt spiedienu.

13. …bet, ja jūs pastāvīgi sakāt “nē”, tad tas bojā attiecības. Ja jūs gribat radīt emocionālu tuvību, tad ir jābūt arī fiziskajai.

 

14. Jūsu ķermenis ir brīnišķīgs. Pilnīgs vai tievs, ar lielām krūtīm vai mazām, ar apaļu dibenu vai plakanu: jums viss piestāv, tikai iemācieties to pareizi “nēsāt”. Un neļaujiet kādam teikt, ka jums kaut kas ir ne tā.

 

Un lūk vēl vairāki padomi, bez uzskaitīšanas:

Neturiet sev apkārt vīriešus, kuri uzskata, ka priekšspēle nav obligāta.

Viņam nav vienmēr jāizrāda iniciatīva. Pamēģiniet, jums var iepatikties. Bet viņam noteikti patiks.

Ja jūs nodarbojieties ar seksu bez prezervatīva, tad ir laiks parunāties. Apspriediet jūsu attiecību statusu: vai jūs tiešām satiekaties tikai viens ar otru (lai izvairītos no slimībām), vai arī, kas notiks, ja jūs paliksiet stāvoklī?

Nenovērtējiet par zemu skūpstu nozīmīgumu. Tā ir jūsu emocionālās tuvības ķīla seksa laikā.

Nenosodiet svešu seksuālo dzīvi un nesalīdziniet ar savējo. Lai arī draudzene saka, ka viņai ir daudz seksa, nesteidzieties apskaust, tā var nebūt taisnība, vai arī viņa visu izdomā.

Ja jūs neesat pārliecināta, vai jums ir bijis orgasms, tas nozīmē, ka nav bijis. Bet tas ir tikai stimuls turpināt pie tā piestrādāt.

Jūs varat paciest viņa rīta slikto elpu. Un tas nozīmē, ka arī viņš var. It īpaši, ja runa ir par seksu no rīta.

Nopērciet sev seksīgu apakšveļu. Ne tikai viņam, bet arī pati priekš sevis. Izvēlieties to apakšveļu, kurā jūs jutīsieties kā dieviete, nav svarīgi, vai kāds ir blakus, vai nav.

Seksā nav vietas izvēlīgumam. Mēs visi esam pieauguši cilvēki, nekārtība un dažas neērtības ir daļa no seksuāla kontrakta.

…tāpēc nebaidieties norīt. Tā būs pat labāk, un zinātnieki jau ne reizi vien ir pierādījuši vīriešu spermas lietderīgumu.

 

Lasi arī: Ja ilgi nav bijis seksa – ko tas nodara tavai Vese***ai?

 

Nenovērtējiet par zemu skūpstu nozīmīgumu. Tā ir jūsu emocionālās tuvības ķīla seksa laikā.

Sakiet, ja gribat. Nav obligāti jāpļāpā, bet, ja jums ir labi, un jūs gribat to pateikt, tad sakiet.

Ilgstošās attiecībās turiet visus seksuālos sīkumus noslēpumā. Nav vajadzības izstāstīt visu draugiem, savādāk tas jau vairs nebūs intīms. Lai sekss ir jūsu īpašais brīdis tikai diviem.

Jūs esat seksīga vīrietim tad, kad esat seksīga arī pati sev. Viņš neredz tos trūkumus figūrā, viņš redz jūsu nostāju un pārliecību.

Maksimāli izmantojiet savu un viņa ķermeni: rokām nevienu mirkli nav jāpaliek bezdarbībā, pieskarieties cilvēkam, un nevis spilvenam.

Atstājiet visus pārdzīvojumus uz vēlāku laiku, un vienkārši ļaujiet sev atslābināties.

dieviete

Leave a Comment