Seno ģermāņu horoskops. Kādas rakstura īpašības dāvā katrs koks?

Ābele – mīlestība

(21. marts – 20. aprīlis)
Ābele simbolizē dziedināšanu un nemirstību, norāda uz spēju pieņemt lēmumus. Ābeļdārzi tradicionāli tika aizsargāti kā svētā zeme.
Ābele ir pievilcīga un ar patīkamu auru, koķeta, riskanta, jūtīga, vienmēr mīloša, grib mīlēt un būt mīlēta, uzticīga, ļoti atsaucīga, dzīvo šodienai, bezrūpīga filozofe ar bagātu iztēli.

Egle – noslēpumainība

(21. aprīlis – 21. maijs)
Ciena citus, mīl skaistas lietas, kaprīza, spītīga, mēdz būt egoiste, bet rūpējas par tuviem cilvēkiem, diezgan pieticīga, ir ļoti ambicioza, talantīga, strādīga, ar daudz draugiem, daudz ienaidnieki, ļoti uzticama.

Goba – neatkarība

(22. maijs – 21. jūnijs)
Patīkama forma, gaumīgs apģērbs, pieticīgas prasības, mēdz nepiedot kļūdas, jautra, patīk vadīt, bet ne pakļauties, godīga un uzticīga partnere, patīk pieņemt lēmumus, cēla, dāsna, laba humora izjūta, praktiska.

Papele – nenoteiktība

(22. jūnijs – 22. jūlijs)
Izskatās ļoti dekoratīva, nepašpārliecināta uzvedība, tikai drosmīga, ja nepieciešams, ir nepieciešamas nemateriālas vērtības un patīkama vide, ļoti izvēlīga, bieži vientuļa, niknuma, mākslinieciska daba, laba organizatore, mēdz filozofēt, uzticama jebkurā situācijā, Uztver attiecības nopietni.

Priede – noteiktība

(23. jūlijs – 22. augusts)
Mīl patīkamu sabiedrību, ir ļoti spēcīga, zina, kā padarīt dzīvi ērtāku, ļoti aktīva, dabīga, labs sabiedrotā, bet reti kad draudzīga, viegli iemīlas, bet kaisle ātri izdeg, viegli padodas, daudz viļas, līdz atrod ideālu, uzticama, praktiska.

Kļava – neatkarība

(23. augusts – 23. septembris)
Neparasta personība, bagāta iztēle un oriģinalitāte, kautrīga un rezervēta, ambicioza, lepna, meklē jaunus piedzīvojumus, reizēm nervozs, daudzi kompleksi, laba atmiņa, viegli apgūst jaunu informāciju.

Kastaņa – godīgums

(24. septembris – 23. oktobris)
Ar neparastu skaistumu apveltīts, nevēlas pārsteigt, labi attīstīta taisnīguma izjūtu, sparīgs, dzimis diplomāts, bieži trūkst pašapziņas, jūtas nav saprotamas, dzīvē mīl tikai vienu reizi, ir grūtības atrast partneri.

Osis – ambīcijas

(24. oktobris – 22. novembris)
Reti pievilcīgs, sparīgs, impulsīvs, prasīgs, neraizējas par kritiku, ambiciozs, gudrs, talantīgs, patīk spēlēties ar savu likteni, var būt egoistisks, ļoti uzticams un uzticības cienīgs, apdomīgs mīļākais, dažreiz smadzenes valda pār sirdi, bet uztver attiecības ļoti nopietni.

Skābardis – laba gaume

(23. novembris – 21. decembris)
Rūpējas par savu izskatu un stāvokli, laba gaume, tendence uz egoismu, padara dzīvi, cik ērtu vien iespējams, atbildīgs, disciplinēts, meklē laipnību, emocionālo partneri un atzinību, reti kad ir apmierināts ar partnera jūtām, nekad nav pārliecināts par saviem lēmumiem.

Vīģes koks – sapratne

(22. decembris – 22. janvāris)
Ļoti spēcīgs, mazliet ietiepīgs, neatkarīgs, neļaujas pretrunām, mīl dzīvi, ģimeni, bērnus un dzīvniekus, laba humora izjūta, patīk bezdarbība un slinkums, praktiski talanti un inteliģence.

Bērzs – iedvesma

(21. janvāris – 19. februāris)
Dzīvīgs, pievilcīgs, elegants, draudzīgs, pieticīgs, nepatīk pārsteigumi, necieš vulgaritāti, mīl dzīvi dabā un mierā, nav ļoti kaislīgs, iztēles bagāts, maz ambīciju, rada mierīgas personas iespaidu.

Ciedrs – pašpārliecinātība

(20. februāris – 20. marts)
Rets skaistums, prot pielāgoties, patīk greznība, laba Vese***a, nav kautrīga, ir tendence skatīties būt augstprātīgai, pašpārliecināta, mērķtiecīga, nepacietīga, grib pārsteigt citus, daudzi talanti, strādīga, veselīga optimiste, gaida patiesu mīlestību, spēj pieņemt ātrus lēmumus.

la.lv

Leave a Comment