Seši veidi, kā panākt lielisku laulības dzīvi!

53aded60e1fd551a3d01e01e25bbbf4c

  1. Kā Jūs izrādāt pateicību

Vai Jūsu otrā pusīte spēj viegli pateikties par kaut ko? Vai viņš/viņa pievērš uzmanību mazajām niansēm, kuras patiesībā ir ļoti nozīmīgas? Atvērt durvis, kad vajag, uzdāvināt ziedus. Tas, cik bieži izsakāt pateicību, var ļoti ietekmēt savstarpējās attiecības.

Saskaņā ar nesenu pētījumu, ir zināms, ka labas laulības pamatā ir pateicības izrādīšana. Pāriem, kas ikdienā izrāda cieņu un pateicību, ir daudz vieglāk sadzīvot vienam ar otru, un viņiem vieglāk pārdzīvot jebkādas finansiālās, personīgas un cita rakstura problēmas.

  1. Spēja nonākt pie kompromisa un atzīt kļūdas

2kids_couple_1170

Jebkurās attiecībās ir strīdi un nesaskaņas, bet pāriem, kas zina, kā atvainoties vienam pret otru, vienmēr ir lielāka iespēja saglabāt laimīgu laulību. Tas, ka spējat atzīt, ka Jums nav taisnība un pieņemt otra cilvēka teikto, parāda arī mīlestību Jūsu starpā.

Pētījumi norāda, ka pāra spējas piekāpties un atzīt savas kļūdas, nosaka viņu kopdzīves kvalitāti. Ja abi partneri var atzīt, ka viņiem ne vienmēr ir taisnība, un pieņemt, ka viņu mīļotais cilvēks var kļūdīties, tāda laulība tikai zels un plauks. Protams, romance un kaisle rada atmiņā paliekošus mirkļus, bet tieši cieņa un sapratne ir tas, kas notur abus kopā.

  1. Balss tonis

Teiciens “Nav runa par to, ko tu saki, bet kā tu to pasaki” šķiet klišejisks, ja runa ir par laulības dzīvi. Kad lieta nonāk līdz strīdam, ļoti svarīgs ir tas, kāds ir balss tonis strīda laikā. Speciālisti apgalvo, ka tas, kā Jūs runājat ar partneri strīda laikā, ietekmē attiecību stāvokli. Protams, ir svarīgs tas, ko Jūs pasakāt, taču tonis ir ne mazāk svarīgs.

  1. Kā pavadāt savu brīvo laiku

Young couple having a good time - Indoors

Pāri, kas savu brīvo laiku bieži pavada kopā, ir daudz laimīgākās attiecībās. Ja vislaimīgākie esat tad, kad atrodaties ar savu partneri, tas nozīmē, ka esat laimīgā laulībā.

Pētījumu rezultāti liecina, ka sievas, kas savu brīvo laiku pavadījuši pārsvarā ar vīru, ir daudz laimīgākas. Pāri, kas neatkarībā no interesēm un visādām sadzīves problēmām tik un tā vēlas pavadīt savu brīvo laiku kopā, ir vislaimīgākie. Reizēm nav runa par to, cik ilgu laiku pavadāt kopā, bet gan par to, cik lietderīgi to izmantojat.

  1. Kā pievēršat sev uzmanību

Cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai Jūs sasauktu savu otro pusīti? Ja Jūsu dzīvesbiedrs atbild uzreiz, tā ir laba zīme. Ja gadījumā Jūsu pāris nemēdz atsaukties uzreiz vai neizrāda nekādu interesi Jūsu teiktajā, uzmanieties! Ja kāds no dzīvesbiedriem nerespektē sacīto vai neizrāda nekādu interesi pret to, tad šīs laulības ceļam diemžēl ir saskatāms gals.

Ja netiek pievērsta uzmanība savam dzīvesbiedram, iespējams, ka tiek palaisti garām jauki un atmiņā paliekoši brīži. Pāris, kuru starpā ir īsta saikne, vienmēr pievērsīs viens otram uzmanību un nebūs nepieciešams lūgties pēc tādas.

  1. Spēja pieņemt

a-happy-marriage

Pārsvarā visu attiecību sākumā mums šķeit, ka partneris ir ideālāks par ideālu, jo tad mums uz acīm vēl ir tā sauktās “rozā brilles”. Diemžēl ar laiku visi ideālie skatījumi pazudīs, jo mūsu apbrīna objekts vairs nebūs spējīgs turēt līdzi mūsu cerībām.

Bet tad atkal, ideāla laulība nenozīmē, ka Jūs esat kopā ar perfektu sievieti vai vīrieti. Ideālu laulību noslēpums ir tāds, ka Jūs nesagaidāt neko citu no sava partnera, kā mīlestību. Kad mēs iemācāmies pieņemt paši sevi, ir tik pat viegli pieņemt arī mūsu mīļoto. Mīlestībai tādā gadījumā nav vairs nekādu problēmu, jo tā nāk dabīgi.

Padalieties arī ar saviem laulātajiem draugiem, lai viņi izlasa šo un vēlreiz novērtē to, ka viņi viens otram ir!

www.lifehack.org

 

Leave a Comment