Šī, iespējams, ir labākā vīrieša atriebība par sievas krāpšanu – izlasi!

Nodotais vīrietis nevienu nesauca vārdā, uzrunājot sievas mīļāko uz “vīrietis, kurš guļ ar manu sievu”. Lūk, kādu lūgumu viņš publicēja internetā:

1. Lūdzu, pārstāj tualetes poda vāku atstāt paceltu. Es turpinu tikt vainots pie tā, un man jau tas sāk apnikt.

2. Tu varbūt man dod iespēju biežāk braukt makšķerēt, bet, lūdzu, beidz dzert manu alu. Viss kārtībā, ja ciemošanās laikā izdzer pāris aliņus (ja tu zinātu, cik man ir jāizdzer, lai man viņa sāktu šķist pievilcīga!), bet, lūdzu, atstāj man dažus, jo man tomēr šeit ir jābūt ilgāk.

3. Ja tomēr izdzer arī pēdējo aliņu, nopērc vēl vai atstāj naudu uz skapīša – es nopirkšu.

4. Kad izlieto visu tualetes papīru, lūdzu, vietā noliec jaunu rulli. Nezinu, kāda iemesla dēļ, bet mans 5 gadus vecais dēls domā, ka, ja tualetē nav tualetes papīra, tad viņš to var nelietot. Mēs to turam zem izlietnes – varbūt vari ieteikt kādu labāku vietu?

5. Lūdzu, nesaki maniem bērniem, ka esi viņu onkulis. Viņi ir jauni nevis ar garīgās attīstības traucējumiem.

Lasi vēl: Kāda īpašība partnerī ir nepieciešama katrai Zodiaka zīmei? Bez šī no attiecībām nav nekādas jēgas

6. Pārstāj “uzgriest” siltumu. Tu nemaksā rēķinus – varbūt manai sievai patīk karstums, bet man tas sāp.

7. Ja viņa jautā, vai viņa tajās biksēs izskatās resna, saki “nē”. Tu varbūt domā, ka citādāka atbilde liks viņai padomāt divreiz, pirms apēst nākamo litru saldējuma, bet viss, ko tu izdari, ir dod viņai vēl vienu iemeslu, lai nopirku vēl citas bikses, kurās viņa izskatās tikpat resna.

8. Pārstāj ēst pagatavotās lietas. Brauniji, ko apēdi, bija no manas mammas dzimšanas dienas. Mana sieva gadiem nav pagatavojusi neko tik labu, un, ja viņa to izdarīs, viņa nedalīsies.

9. Pamēģini pārlikt svaru, kamēr guli manā krēslā. Man manam atzveltnes krēslam ir maz laika (futbola spēles un treniņi, basketbola nometne bērniem aizņem daudz laika, un es viņiem cenšos palīdzēt arī ar skolu) – krēslā ir izveidojusies iedobe, kas man neļauj pagriezties uz kreiso pusi.

Un visbeidzot es tev vēlētos pateikties par to, ka Valentīndienā aizvedi manu sievu pusdienās. Viņa nebija tik izsalkusi kā parasti un pasūtīja tikai vienu ēdienu. Es tagad varēšu to naudu, ko viņa neizmantoja, iztērēt tam, lai bērnus aizvestu uz kino. Es ceru, ka spēsi tikt galā ar lietām, ko nosaucu, paliek jau neērti, kad man nākas sievu konfrontēt. Ja varēsi manā labā to izdarīt, es tev arī palīdzēšu, pasakot, kad un cik ilgi es būšu prom, lai tev nebūtu jājūtas satrauktam.

Paldies tev – šo nerakstīja neviens, kuru sauktu Džeks S.

Šis noteikti ir viens no miermīlīgākajiem vīriem pasaulē.

Avots: elitereaders.com

Leave a Comment