Kāda īpašība partnerī ir nepieciešama katrai Zodiaka zīmei? Bez šī no attiecībām nav nekādas jēgas

Mēs katrs savā otrajā pusītē meklējam kaut ko īpašu, bez kā kopā būšana nav īsti iespējama. Šī nepieciešamā īpašība katrai Zodiaka zīmei atšķiras.

Iespējams, tu to pat neesi piefiksējis un, iespējams, ka tieši tādēļ tev nav izdevušās līdzšinējās attiecības. Uzzini, kāda ir šī īpašība, kurai noteikti ir jābūt tavā partnerī, un spried pats!

AUNS

ENERĢIJA. Enerģisks partneris tev ir vienkārši nepieciešams. Nekad nesaej kopā ar kādu, kurš tik to vien grib darīt, kā sēdēt mājās un pakļauties rutīnai.

VĒRSIS

STABILITĀTE. Tev vienkārši vairāk nekā citiem ir nepieciešams zināt, ka cilvēks, ar kuru esi kopā, ir tur uz palikšanu. Citādāk attiecības neizdosies.

DVĪŅI

ZIŅKĀRE. Tev ir vajadzīgs kāds, kurš nesēdēs malā, kurš iejauksies sarunā, jo ļoti vēlēsies visu zināt un izteikt savu viedokli, tev vajag kādu, kurš tikpat ļoti, cik tu, vēlēsies iepazīt cilvēkus un iemācīties jaunas lietas.

VĒZIS

NODOŠANĀS. Tu kā Vēzis mīli ļoti stipri un dziļi – to pašu sagaidi arī no sava dzīvesbiedra. Ja esi nolēmis kādam uzticēt savu sirdi, tev jābūt drošam par to, ka tas cilvēks veltīsies tikai tev.

LAUVA

ATBALSTS. Tavā dzīvē panākumiem ir ļoti liela loma, un ir svarīgi, ka cilvēks, kurš tev ir blakus, vienmēr atbalstīs, iedvesmos un pamudinās sasniegt mērķus. Tev vajag kādu, kurš nekad nenodzēsīs tavu “uguntiņu”.

JAUNAVA

MIERS. Tu esi mierīgs cilvēks, kurš ļoti pievēršas detaļām un rūpīgai lietu analīzei, tādēļ blakus ir nepieciešams kāds, kurš ir spējīgs nomierināt un palīdzēt tad, kad pats būsi apņēmies par daudz. Vētrainas, strīdiem pilnas attiecības tev nekad nebeigsies labi.

SVARI

DROŠĪBA. Tu esi cilvēks, kurš vienmēr dzīvē meklē līdzsvaru, izmēģinot jaunas lietas un riskējot, tādēļ tev blakus ir vajadzīgs kāds, par kuru būsi drošs, ka viņš tur paliks, kurš tev ziedojas pilnībā un vēlas būt kopā tikai ar tevi, neskatoties uz visām tām vētrām, ko tu esi spējīgs sacelt.

Lasi vēl: Atklāj, kas ir tavs lielākais ienaidnieks, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi!

SKORPIONS

POZITĪVISMS. Dažkārt tu domā tik dziļi, ka aizdomājies par daudz – tādēļ ir viegli ieslīgt negatīvu domu mikslī. Tieši tādēļ tev blakus ir vajadzīgs pozitīvs cilvēks, kurš parādīs un atgādinās, ka viss nemaz nav tik ļauni. Šim cilvēkam ir jāsaprot tas, cik tu esi sarežģīts, jānovērtē tevi, jāapzinās tava vērtība.

STRĒLNIEKS

BŪTĪBA. Tā kā tu pats esi cilvēks, kuram patīk izbaudīt visu jauno, kurš dievina piedzīvojumus, tev blakus ir vajadzīgs kāds, kurš mīl to pašu, kurš izbauda dzīvi, kurš to uztver kā kaislību. Citādāk attiecības nebūs iespējamas.

MEŽĀZIS

MĒRĶTIECĪBA. Tu pats vienmēr tiecies uz mērķi, ceļā tam nevar stāties nekas, tādēļ novērtēsi tikai tādu cilvēku, kurš ar lielu gribasspēku centīsies sasniegt arī savus mērķus. Divi veiksmīgi cilvēki viens otram blakus – kas var būt labāks par to.

ŪDENSVĪRS

EMPĀTIJA. Tevī mīt tāda mīlestība pret dzīvi un piedzīvojumiem, ka tev blakus ir vajadzīgs cilvēks, kurš tevī šīs īpašības sapratīs. Kāds, kurš būs tev blakus un padarīs visus piedzīvojumus un jaunos iespaidus daudz interesantākus.

ZIVIS

RADOŠUMS. Tu jau kopš pamošanās no rīta sāc domāt, analizēt, plānot, tieši tādēļ tev ir vajadzīgs cilvēks, kurš domā “ārpus kastes”. Tev ir nepieciešams kāds, kurš ir ieinteresēts pasaulē un tajā, kā tā darbojas.

Avots: thoughtcatalog.com

COMMENTS

Leave a Comment