Šī lūgšana pasargās visu tavu ģimeni – tā ir ļoti spēcīga

Lai pasargātu savu ģimeni no skaudīgām acīm, iesakām noskaitīt šo aizsargājošo lūgšanu. Ar tā Kunga un viņa Svēto palīdzību jums nebūs vairs jābaidās no ļaunu cilvēku runām un ļaunajām acīm. Jūsu mājā atgriezīsies miers, laime un labklājība.

Skaudīgi cilvēki, kuri ir pārpildīti ar naidu un ļaunumu, ir bijuši visos laikos. Jau kopš seniem laikiem šādi ļauni cilvēki ir traucējuši dzīvot labiem, gaišiem un svētīgiem cilvēkiem. Viņi katru reizi cenšas atrast piemērotu mirkli, kad ar savu negatīvismu un ļaunumu kādu “apbērt”. Gribat jūs to vai nē, bet jūs tik un tā dzīvē atradīsieties situācijā, kad kāds ļauns cilvēks būs jums vēlējis ļaunu. Tikai pareizticīgo lūgšana, kas vērsta pie Dieva, pasargās jūs un jūsu ģimeni no ļaunuma un likstām, kuras vēlējuši jums ne visai labi cilvēki.

Kā sagatavoties lūgšanai pret skauģiem?

Līdzko jūs jūtat kaut ko nelāgu, labāk pat pirms dažādām nepatikšanām, dodieties uz baznīcu. Aizlūdziet par katra ģimenes locekļa labklājību, labāk to darīt pie Jēzus Kristus, Svētā Nikolaja vai Svētās Jaunavas Marijas ikonas. Nolieciet svecītes par savu tuvinieku veselību un labklājību. Paņemiet baznīcas sveces arī mājās, jo tās ļoti noderēs, kad sāksiet spēcīgo mājas attīrīšanu savas ģimenes labklājības uzlabošanai.

Kad būsiet palikuši mājās vieni, aizdedziet 12 sveces. Blakus tām nolieciet mājās esošās ikonas un trauku ar svēto ūdeni. Ar tīru sirdsapziņu pasakieties Visuvarenajam par sniegto veiksmi un lūdziet piedošanu par katru ģimenes locekli. Tagad jūs esat gatavi ķerties klāt pašam galvenajam – pie lūgšanu lasīšanas, kas pasargās gan jūs, gan jūsu ģimeni no ļauniem cilvēkiem un ļaunajām acīm.

Pasargājošas lūgšanas visai ģimenei

Šīs lūgšanas palīdzēs jums saglabāt harmoniju un mieru ģimenē, šādi aizsargājot ikvienu, kas dzīvo jūsu mājā. Šāda veida svētie vārdi ir ārkārtīgi spēcīgi aizsarglīdzekļi. Jūs droši varat izvēlēties ikvienu no piedāvātajām lūgšanām. Pats galvenais ir pievērsties lūgšanai ar visu savu sirdi un dvēseli, ieliekot tajā patiešām lielu cerību.

Pirmā lūgšana. Noteikti jālasa no rītiem, jo tieši no rītiem Dievs ieklausās visās lūgšanās. Šī lūgšana pasargās jūsu ģimeni no nelaimēm, ļaunuma un slimībām.

“Ar pirmo Svētā Gara krustu es pasargāju (vārds) cilvēka dvēseli no visādām nepatikšanām. Otrais krusts, kas nācis no paša Dieva, novērš nabadzību. Trešais Dieva Dēla, Jēzus Kristus, krusts atbrīvos mūs no bēdām, skumjām un nožēlām. Ar ceturto krustu mēs tiekam kristīti un Dieva kalpi (vārdi)  saņem sargeņģeļa palīdzību. Piektais nāk no Svētās Jaunavas, pasargājot no tukšiem tēriņiem. Sestais krusts no dienvidiem līdz pat ziemeļiem pasargās mūs no slimībām un bēdām. Bet septītais pasargās no mūsu mājas, līdz pašām debesīm, visu ļauno tas nobloķēs. Mūsu mājvieta tagad zem septiņiem krustiem paslēpta. Skumjas un nelaimes turpmāk mūs gadsimtiem nesatrauks. Āmen!”

Otrā lūgšana. Pasargās ģimeni no skandāliem, šķiršanām, nodevības un ļaunuma. To jūs varat skaitīt, kad viens sirds vēlēsies. Vēlams, ka šo lūgšanu pie sevis noskaita katrs ģimenes loceklis.

Lasi vēl: Izmanto šo lūgšanu, lai attīrītu savu māju no negatīvajām enerģijām

“Kungs, Jēzu Kristu, aizsargājiet mūsu ģimeni no visa ļaunā, kas ir apkārt. Stipriniet ticību ikvienam, kas jums uzticīgs, vai tas kristietis, vai pareizticīgais. Apgaismojiet ar savu dievišķo gaismu mūsu dzīves, izkvēpinot no mūsu sirdīm grēkus. Palīdziet mums atbrīvoties no sāpēm, skandāliem, nelaimēm un ļaunuma. Nepieļaujiet ķildas, nodevību un ļaunumu mūsu ģimenē. Dieva Dēla, Dieva Tēva un Svētā Gara vārdā. Āmen!”

Trešā lūgšana. Tā palīdzēs apvīt jūsu māju ar augtākajiem spēkiem un neaizskaramā aizbildniecību. Ar aizsargājošo vārdu palīdzību jums izdosies pasargāt savu ģimeni un māju no nevēlamu cilvēku sliktās ietekmes, palīdzot ģimenē saglabāt mieru. Šo lūgšanu nepieciešams skaitīt trīs reizes:

“Dievs tas Kungs un Jēzus Kristus, uzklausiet mūsu paklanīgās lūgšanas un ieklausieties savu vergu sacītajā. Pasargājiet mūsu māju no skauģiem un no melna naida. Pasargājiet mūsu dvēseles no grēkiem nešķīstiem, nepārbaudiet mūsu ticību ar briesmīgiem pārbaudījumiem. Lai mūsu māja apiet izputināšanu, ugunsgrēkus, skaudību un ļaunumu. Tas viss ir jūsu spēkos. Āmen!”

Līdzko būsiet noskaitījuši kādu no lūgšanām, ieteicams izdzert ar lūgšanām pārpildīto svēto ūdeni, kā arī, cik iespējams, dot padzerties to arī saviem ģimenes locekļiem.

Līdzko pie jūsu mājas sliekšņa atkal pieklauvēs nelaime, nekavējoties vērsieties pēc palīdzības pie pasargājošām lūgšanām. Vislabākais variants ir katru mēnesi veikt šādus tīrīšanas rituālus, izmantojot mūsu pieminētās lūgšanas.

Necentieties atriebt pēc nopelniem saviem pāri darītājiem. Dievs ir tas, kas spēs to darīt, turklāt viņš to darīs daudz taisnīgāk: šādiem cilvēkiem sods nāks no augstāk stāvošajiem. Dzīvojiet saticībā ar Dievu, lai ar katru dienu augtu jūsu ticība viņam, bet šīs lūgšanas pasargās jūs, jūsu māju un mājiniekus no ļaunu cilvēku slikta vēlējumiem.

Avots:

Leave a Comment