Šī modele apsmēja kādas sievietes augumu, apkaunojot līdz pēdējam – pēc tam saņēma pēc nopelniem!

Modele Danija Matera (Dani Mathers) bija izdomājusi apkaunot kādu sporta zāles apmeklētāju, publicējot bildi ar viņu internetā. Bet tas nav pats ļaunākais – viņa uzņēma bildi brīdī, kad sieviete pārģērbās. Jā, tieši tā, tu izlasīji pareizi.

29 gadus vecā modele no Losandželosas, kura ir tikusi kronēta par Playboy zvaigzni 2015.gadā, sēdēja saunā, kad izlēma uzņemt bildes ar kailu sievieti, kura pārģērbās kabīnē. 

36

Iznāk, ka, ja tu neatbilsti Materas skaistuma standartiem, tavs ķermenis ir pretīgs, un to nevajadzētu redzēt citiem cilvēkiem. Un šajā gadījumā modele nav tikai izsmējusi sievietes augumu, bet arī pārkāpusi viņas privātumu. Atrodoties kabīnēs mēs noteikti domājam, ka tā ir droša vieta, kur pārģērbties, bet izrādās, ka nē.

Interneta lietotāju atbildes reakcija vietnēs Twitter, Instagram un Facebook bija ļoti ātra. 

Daži tvīti bija šādi:

@Julie4417 : Neesmu neko šeit rakstījis jau veselu gadu, bet @danimathers mani ir ļoti sadusmojusi, man kaut kas ir jāsaka. Viņai ir jātiek apsūdzētai.

@gmann72 : @danimathers nokaunies. Tagad mēs zinām, kāda tu esi patiesībā. Tas arī nav palicis nesaredzams.

Īsos Snapchat video Danija vēlējās visiem nodot ziņu:

“Es tikai vēlējos visiem darīt zināmu, ka fotogrāfija, ko es nejauši publicēju Snapchat – tas bija nepareizi, es to nevēlējos darīt. Es esmu izlēmusi darīt dzīvē to, ko daru, tādēļ, ka es mīlu sievietes ķermeni un zinu, ka par to smieties nav pareizi. Tas nav tas, kāds cilvēks es esmu. Fotogrāfija tika uzņemta personiskai sarunai ar draudzeni, un, tā kā Snapchat esmu jauniņā, es nezināju, ka esmu to publicējusi, esmu izdarījusi lielu kļūdu.”

Tātad viņa zina, ka smieties par cilvēka ķermeni ir nepareizi, tomēr tik un tā to izvēlas darīt – tikai privāti. Viņa mīl sievietes ķermeni, tikai ne tādu, kas nav tāds kā viņai. 

Cerams, ka šis notikums nokauninātajai sievietei neliks apstāties sava mērķa priekšā tikai kāda iedomīga skuķa dēļ. 

Citi avoti vēsta, ka pēc notikuma modele ir atlaista no sava radio šova un arī LA Fitness sporta zāle, kurā viņa uzņēma fotogrāfiju, ir aizliegusi modelei tajā vēl kādreiz ierasties, kā arī sporta zāle ir uzrakstījusi iesniegumu Pol***jai.

Cerēsim, ka viņa saņems pēc nopelniem!

Avots: womansday.com

Leave a Comment