Šī pāra sapņu ceļojums beidzās ar murgu – meiteni Iz**roja kanibālu uzbrukumā

Amerikāņu tūriste tikusi grupveidā Iz**rota, kad kopā ar savu draugu devusies pārgājienā Papua Jaungvinejas džungļos.

Pāris nolēma doties pa Kokodas ceļu

couple-kidnapped-by-cannibal-tribe-3

Tas patiesi bija lielisks ceļojums, kuru abi tūristi izbaudīja, līdz viņiem negaidīti uzbruka kanibāli. Abi bažījas, ka lamatās viņus ievilinājis vietējais pavadonis, kas tika noalgots mantu nešanai. Ceļojuma pēdējā dienā vīrietis neesot uzradies.

couple-kidnapped-by-cannibals-1

Pēc Metjū teiktā viņi ceļā bija vienu stundu, kad pēkšņi sastapa kanibālus. Sākumā viņi uzskatīja to par joku, bet mirkli vēlāk saprata, ka ir nonākuši visnotaļ draudīgā situācijā. Viņus ielenkušie vīri rokās turēja mačetes un šķēpus. Cilts pārstāvji bija tik pirmatnīgi, ka viņi savā starpā komunicējuši ar rūkšanu. Abi tūristi tika izģērbti un piesieti pie koka. Uzbrucēji vairākkārt Iz**rojuši Klemensu un ar mačeti līdz kaulam iegriezuši viņai trijos pirkstos.

papua-new-guinea-tribal-warriors-with-bows-and-arrows-supplement-the-task-force-guarding-the-venue-of-the-26th-south-pacific-forum-retreat-near-madang-papua-new-guinea

Metjū pastāsta pa notikušo: “Sākumā vēlējāmies viņus nomierināt un pat domājām, ka tam jābūt kāda veida jokam, tomēr diezgan ātri atskārtām, ka esam nonākuši neapskaužamā situācijā. Viņiem bija mačetes ar gariem asmeņiem, kā ari gari šķēpi, vīrieši rūca. Šķita, ka viņi uzbrūk ar nodomu aplaupīt, tādēļ nolikām uz zemes savas somas un rādījām, ka viņi tās var ņemt, tomēr iezemieši sāka mūs grūstīt un izturējās agresīvi. Viņi neizprata tūrisma inventāra vērtību. Tas viņiem neko nenozīmēja. Pēkšņi viens no iezemiešiem pievērsās man, viņš vicināja savu mačeti ap manām drēbēm tik ilgi, kamēr tās tika saplēstas driskās un es tiku izģērbts kails. Viņi izskatījās draudīgi, tādēļ pat nemēģināju cīnīties pretī. Vīrietis maskā mani piesēja pie koka un sāka spēlēt brutālu kaķa un peles spēli. Viņš šņāca “nogalināt” un uzbruka man ar mačeti, cērtot to kakla rajonā, pēdējā brīdi ievēzējot ieroci aiz manis esošā koka stumbrā. Un tā vairākas reizes.”

papuanewguinea1301a

Cīnoties par brīvību, Mišelas pirksti tika savainoti ar mačeti

08_13020245_f5452c_2638752a

Mišela dalās ar notikušo: “Viņi noņēma man acu apsēju un kratīja manu telefonu, cenšoties to iedarbināt. Zvēru, ka dzirdēju viņu sakām vārdu “parole”, tas būtu smieklīgi, ja vien viņi nedraudētu mūs nogalināt.”

Tūristiem izdevās izbēgt brīdī, kad iezemiešu uzmanība tika novērsta

cannibals-2

 

Bēgšana bija ļoti bīstama, jo ceļā pāris satika arī nepieradinātus suņus. Metjū bija kails, bet Mišela asiņoja bēgot no uzbrucējiem.

michelle-clemens-kidnapped-cannibals

Pēc “Inquisitr” rīcībā esošās informācijas Papua Jaungvinejas Pol***ja izsludināja uzbrukušo iezemiešu meklēšanu. Vienu no uzbrucējiem notvēra vietējie iedzīvotāji, kuri palīdzēja Mišelai un Maiklam izglābties.

Metjū piemetina: “Kad uzbrucēji mūs sagūstīja, man smiekli vairs nenāca. Viņi aizsēja mums acis un es nodomāju, ka mēs varētu tikt iekļauti viņu ēdienkartē. Viņi šķita pilnīgi mežonīgi un mūsu dzīvības bija atkarīgas no viņu žēlsirdības. Man šķita, ka pazudīsim džungļos un neviens mūs vairs dzīvus neredzēs.”

Metjū bija kails, viņam nebija pat apavu, bet Mišelai mugurā bija tikai apakšveļa un viņa asiņoja

couple-kidnapped-by-cannibals-3

Pārgājiens džungļos būtu patiesi izdevies, ja vien iezemieši nebūtu uzbrukuši un padarījuši to par traumatisku pieredzi. Mišela gan pauž pārliecību, ka viņu šis nelāgais atgadījums neapturēs no došanās pārgājienos eksotiskās vietās, tomēr viņa noteikti būs piesardzīgāka.

cannibal-couple-kokoda-feat-fb

Pēdējā reize, kad Papua Jaungvinejā ziņots par kanibālismu bija 2012. gadā.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu

  • <cite class="fn">Skolnieciņš</cite>

    Melnā maģija. Baznīcēni jeb kristieši arī sava bosiņa mēnešreižu asinis un pūstošās miesas gabaliņus citiem iebaro, protams, simboliskā veidā ar viltībām. A tas ir viltīgs gājiens, jo piebarotie ar TipTop vīniņu un krekeriem kļūst par kristietības vergiem. Viņi rīkojas kā Pamāte no Sniegbaltītes. Viņi vienmēr kaut ko mēģina iebarot vai iestūķēt. Kristieši ir kanibāli. 12.-13.gs. Baznīcas nedarbus es nevaru piedod, viņi ir pelnijuši liktvidāciju. Ateisti apvienojamies!!! Arī viņi ir vainojami feodālismā un analfabētismā. Antīgā kultūra bija attīstītāka par viduslaiku marazmu. Es runāju par Romu un Grieķiju. Antropocentrisms!

Leave a Comment