Šīs ceptās cūkgaļas karbonādes, kas pagatavotas gaisa fritē, ir lieliski maigas un sulīgas. To pagatavošanai ir nepieciešamas pamatkomponentu sastāvdaļas, un to pagatavošana aizņem tikai 10 minūtes.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
4 1 cm biezas cūkgaļas karbonādes bez kauliem
1 tējkarote garšvielu
1 ½ glāzes siera un ķiploku grauzdiņi
2 lielas olas
cepšanas aerosols.
Pirmais pagatavošanas solis:
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 400 grādiem grādiem.
Otrais pagatavošanas solis:
Noliec cūkgaļas karbonādes uz šķīvja un abas puses apmaisi ar garšvielām.
Trešais pagatavošanas solis:
Nelielā virtuves kombainā saber grauzdiņus, sablenderē grauzdiņus līdz tie kļūst smalki; pārliec grauzdiņus citā traukā, kad tie ir sablenderēti. Atsevišķā traukā viegli saputo olas. Katru cūkgaļas karbonādi apvijā sakultajā olu kultenī, karbonādi pēc tam apvijā grauzdiņos, lai pārklātu abas puses, novieto uz šķīvja. Apsmidzini karbonādes ar cepšanas aerosolu.
Lasi vēl: Kādas puķes un dārzeņus ieteicams sēt janvārī, lai izaudzētu stiprus stādus
Ceturtais pagatavošanas solis:
Apsmidzini gaisa fritētavas grozu ar ēdiena gatavošanas aerosolu un izkārto karbonādes vienā slānī gaisa fritētavas grozā.
Piektais pagatavošanas solis:
Gatavo iepriekš uzkarsētā gaisa fritē 5 minūtes; apgriez karbonādes uz otru pusi un vēlreiz apsmidzini ar cepšanas aerosolu, ja ir sausas vietas. Gatavo vēl 5 minūtes. Termometram, kas ievietots kotletes centrā, uzreiz nolasot rādītājam jābūt 145 grādi.
Ēdiens ir gatavs, vari pasniegt!