Šie 9 veidi palīdzēs tev atbrīvoties no nepatikšanām un piesaistīt veiksmi

Ceturtais padoms. Uzticēties Dievam. Viņš ir tavā sirdī katru mirkli šeit un tagad. Mēģiniet sajust Viņu, un jūs nonāksit klusuma stāvoklī. Dievs tagad ir ar jums un jums, Viņš ir gatavs palīdzēt jums pārvarēt grūtības.

Piektais padoms. Turies pie veiksmīgiem, laimīgiem un dzīvespriecīgiem cilvēkiem – sazinoties ar viņiem, tu pats atradīsi dzīvesprieku, tieši tādos cilvēkos ir spēcīga enerģija un viņi var sniegt labu padomu.

Jums nevajadzētu lūgt padomu cilvēkiem, kuriem ir problēmas: kāds, kurš pats ir parādā, visticamāk, nepateiks, kā atjaunot jūsu finansiālo stāvokli. Kāds, kurš ir vientuļš, nedos vērtīgus padomus personīgās laimes atrašanai.

Padoms sestais. Ja vēlaties mainīt savu dzīvi, jums ir nepieciešams “ceļvedis”, kas izvedīs jūs no purva. Ir grūti pašam izkļūt no problēmām, jo ​​prāts kā gramofona ieraksts stāsta vienu un to pašu, liek nemitīgi aizdomāties par problēmu un tādējādi atkal un atkal ievelk purvā.

Jums ir jāpārtrauc apburtais loks, jāredz sevi caur kāda cita acīm. Skatoties uz problēmu no cita cilvēka skatupunkta, tas palīdzēs paskatīties uz situāciju no jauna un saprast, ka ir izeja.

Septītais padoms. Ja jūs ilgu laiku esat iegrimis problēmās, jūsu smalkie ķermeņi ir informācijas piesārņojumā un var piesaistīt jaunas problēmas. Patīk sniedzas, lai patīk. Ir pienācis laiks saprast, kas notiek.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Padoms astoņi. Svētie Raksti palīdz sakārtot domas “plauktos”, tad tava dzīve sāk mainīties, un tu jutīsi, ka attīsties garīgi. Tas ir lēns process, bet noteikti. Klusumā ir spēks. Jūsu radītās problēmas vājina ķermeni un aizsedz patieso redzējumu par notiekošo. Tikšanās laikā Jeļena Mihailovna  var sniegt padomu, kā konkrētajā situācijā atbrīvoties no problēmas.

Padoms deviņi. Kad cilvēki saskaras ar problēmām, viņi tiek iegremdēti dažādās enerģijās. Tās varētu būt skumjas, greizsirdība, vainas apziņa, vientulība, bailes, svarīgums, lepnums. Jums ir jāsaprot un jāapzinās, kāda enerģija jūs kontrolē, tad būs vieglāk no tās izkļūt.

Pateicoties Jeļenas Mihailovnas padomiem , jūs atbrīvosities no problēmām, atsāksit baudīt dzīvi un gūsit panākumus.

Leave a Comment