Šie 9 veidi palīdzēs tev atbrīvoties no nepatikšanām un piesaistīt veiksmi

Ja problēmas neļauj baudīt dzīvi, veidot attiecības ar cilvēkiem un gūt panākumus, pieredzējušās dziednieces Jeļenas Mihailovnas padoms palīdzēs pārvarēt grūtības, atbrīvoties no nepatikšanām un sākt gūt panākumus. Šim nolūkam jums nav nepieciešams daudz.

Jeļena Mihailovna māca, ka problēmas nav problēma, bet gan dzīvesveids, ko cilvēks radījis pats. Ja tavās domās nav kārtības, tad tava dzīve būs haoss. Lai atgūtu harmoniju dvēselē un atbrīvotos no problēmām, dziednieks iesaka ievērot šādus padomus:

Padoms viens. Analizējiet savu domāšanas procesu. Jūsu domas pateiks, kas jūs visvairāk uztrauc, kas traucē baudīt dzīvi un virzīties uz panākumiem.

Padoms divi. Kad esat identificējis problēmu, mēģiniet to pieņemt. Problēmas pieņemšana kalpos kā sākumpunkts un būs pirmais solis tās risināšanā. Kā saka, “problēmas atpazīšana ir pirmais solis tās risināšanā.”

Trešais padoms. Tavs galvenais uzdevums ir nomierināt prātu, pārtraukt nemitīgi domāt par problēmu, tad varēsi viegli turpināt savu dzīves ceļu.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Atcerieties, ka prāts ir tas, kas pārspīlē problēmu, veido kalnus no kurmju kalniem, saka Jeļena Mihailovna, un tāpēc tas ir ciešanu avots. Saprotiet, ka viss nav tik biedējoši: vienmēr ir izeja no situācijas, tikai jūs to vēl nepamanāt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment