Nekādā gadījumā nepacel šīs lietas un nenes mājās, citādi netiksi vaļā no neveiksmēm

Lai līdz ar atrasto lietu neiegūtu slimības, neveiksmes un likstas, jāzina, kuri aizmirstie priekšmeti nav paņemami. No tiem gūtais prieks būs īslaicīgs, bet problēmu risināšana prasīs ļoti ilgu laiku.

Ir vairāki iemesli , kāpēc dažreiz labāk ir ignorēt atradumu un paiet garām:

Personīgās lietas absorbē īpašnieka enerģiju. Slimības, negatīvās domas un problēmas, kas vajāja iepriekšējo īpašnieku, pāries uz jauno īpašnieku.

Prece varēja būt atstāta uz ielas, lai atbrīvotos no bojājumiem vai ļaunas acs. Bieži vien bojājumi tiek nodarīti ar kādu priekšmetu palīdzību, un rituāla laikā, lai atbrīvotos no negatīvās ietekmes, cilvēks šādu priekšmetu iznes no mājām un “aizmirst” uz ielas. Tāpēc atrastais objekts būs piesātināts ar tumšo enerģiju; to paceļot, tu izdarīsi sev enerģijas triecienu – kaitējums pāries tev.

Daži priekšmeti tiek izmesti speciāli, cerot, ka kāds tos paņems: šādi cilvēki cenšas atbrīvoties no neveiksmēm vai slimībām, nododot tos kādam citam. Paņemot rokās šādu priekšmetu, tu aizvedīsi citiem nelaimes.

 

Atradumi, kurus nevajadzētu pacelt

Dažas lietas visbiežāk tiek izmantotas ļaunos nolūkos, kas nozīmē, ka to iegūšana noteikti ienesīs problēmas jaunā īpašnieka dzīvē. Lai saglabātu savu veselību un nepievilinātu neveiksmi, jums jāiet garām šādiem atradumiem, tiem nepieskaroties.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Dzelzs nauda. Metāla monēta viegli absorbē jebkuru enerģiju, gan pozitīvo, gan negatīvo. Pozitīvā enerģija pārvērš monētu par talismanu  – taču maz ticams, ka talismans tiks atstāts uz ielas. Daudz lielāka iespēja, ka monētā tika ieliets negatīvisms un pēc tam izmests, lai atbrīvotos no šīs postošās enerģijas. Turklāt mūsu senči pamanīja, ka atrastā nauda nekad nesola bagātināšanu: drīz pēc nelielas naudas summas atrašanas jūs riskējat zaudēt daudz vairāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment