Šie cilvēki pameta visu, lai tikai kļūtu par NĀRIŅĀM – neticams stāsts!

 

Viena no nāriņām vārdā Keitlina 2015. gadā pameta savu darbu, lai kļūtu par pilna laika nāru. Bioloģijas fakultātes absolvente izmanto savu identitāti, lai vēstītu par savu aizraušanos ar okeānu un zināšanām par “īstām nāriņām”.

32 gadus vecā sieviete pavada savu laiku, peldot ezeros un publicējot bildes sociālajos medijos. Tāpat viņai pieder veikals, kur viņa tirgo pašas darinātas zivs astes peldēšanai.

Keitlina saka:

Kad es vēl gāju bērnudārzā, audzinātāja jautāja, par ko mēs vēlamies kļūt, kad izaugsim. Es atbildēju, ka pat nāriņu. Visi par mani smējās, bet te nu es esmu. Grūti pateikt, kas mani iedvesmoja kļūt par nāru – es vienkārši vienmēr esmu jutusies kā nāra.”

3

Lasi vēl: Ļoti pārgalvīga sieviete ir pirmā, kura ko šādu ir darījusi okeānā!

Abi Keitlinas vecāki ir biologi, tādēļ viņa ļoti daudz vienmēr ir zinājusi par okeāniem, daudz laika pavadījusi uz ūdens. “Vienmēr esmu jutusies tā, it kā piederētu okeānam.”

Keitlina saka, ka viņa jūt, ka aste ir kā daļa no viņas, it kā tā protēze.

Es dažreiz jokoju, ka man ir jānēsā protēze, jo piedzimu ar milzīgu defektu – kājām.”

Viņai ir arī draugi, kuri ir pus-cilvēki, pus-nāras. Viens no tiem ir 24 gadus vecais Eds Brauns. Būšana par nāru nav Eda hobijs, bet gan dzīvesstils. Viņš sevi identificē kā aseskuālu personu.

Kā tev šķiet šāds dzīvesveids: bērnības sapņa īstenojums vai dīvainība?

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment