Augi, kuriem jābūt tavā guļamistabā – tie palīdzēs aizmigt!

1

Mūsdienās daudz cilvēku stresa pilnās ikdienas dēļ cieš no bezmiega, miega apnojas un murgiem. Tieši tādēļ kaut kas lietas labā ir jādara.

Par laimi, ir kāds dabīgs līdzeklis, kas palīdzēs tev aizmigt, kā arī uzlabos miega kvalitāti. Tagad tu varēsi izgulēties tā, kā tev pienākas.

Viss, kas tev ir jādara, lai uzlabotu miegu – tev jānovieto kāds no šajā rakstā minētajiem augiem savā guļamistabā. Tādā veidā iegūsi relaksējošu un mierīgu atmosfēru.

Lasi vēl: Bezmiegs stresa dēļ: ko darīt, ja nevari aizmigt

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādi augi ir nepieciešami tavam miegam!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

  • […] Lasi arī: Augi, kuriem jābūt tavā guļamistabā – tie palīdzēs aizmigt! […]

Leave a Comment