Šie talismani paglābs jūs no nepatikšanām, ja zvaigžņu prognozes sola tikai nelaimes, it īpaši naudas lietās

Naudas un darba sfēra

Ja zvaigznes skar naudas un darba tēmu, ir ļoti svarīgi, lai būtu spēcīgs aizsargtalismans, lai nezaudētu finanses un noturētos virs ūdens. Noderēs arī mantras, rituāli un prakses naudas plūsmas atvēršanai.

Rūna Fehu . Šo rūnu labāk tik tikko pamanāmu uzklāt uz rēķina, saritināt un ielikt makā. Tiek uzskatīts, ka šī rūna stabilizē finanšu plūsmas un pasargā cilvēku no ienaidniekiem, palīdz pieņemt pareizos lēmumus par tēriņiem, izdevumiem un investīcijām.

Topāzs . Šis ir talismana akmens, kam ir talismana funkcijas. Ar viņu būs daudz vieglāk veikt darījumus un plānot kaut ko nākotnei.

Melna krāsa . Melnas drēbes, tumšas tapetes tālrunī un datorā ir tas, kas palīdzēs saglabāt veiksmi finanšu un darba jomā. Melnais tonis novērš nenoteiktību, attīra prātu no nevajadzīgām domām un bailēm, kā arī darbojas kā talismans pret problēmām.

Dzintars. Šis akmens palīdz cilvēkam kompensēt motivācijas trūkumu. Ja enerģija samazinās, izmantojiet dzintaru, lai turpinātu virzīties uz priekšu un nezaudētu drosmi. Kā alternatīva var kalpot vēl viens Uguns stihijas akmens – karneols.

Zelta rotaslietas. Zelts ir labākais motivācijas, spēka, vēlmes, pārliecības avots. Ja zvaigznes sola problēmas biznesā un biznesā, jums vajadzētu valkāt vairāk zelta rotaslietu.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs augustam: izmantojiet, lai neciestu no nabadzības un naudas zudumiem!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: dažiem noteikti jāuzmanās no krāpniekiem!

Platīna rotaslietas . Platīns ir spēcīgs talismans radošiem cilvēkiem. Ja zvaigznes nav noskaņojušās un atņem radošus spēkus un enerģiju, jums vajadzētu valkāt kaut ko no šī metāla.

Citi noderīgi talismani

Tīģera acs. Intuīcija ir ļoti svarīga, tā palīdz ātrāk pieņemt lēmumus un tikt galā ar to. Jebkurā problēmu periodā jums jāmeklē palīdzība no tīģera acs. Tas uzlabos jūsu intuīciju.

Sudraba rotaslietas. Ja zvaigžņu eksperti saka, ka jums ir jāuzmanās no apkārtējiem cilvēkiem un ļaundariem, labāk valkāt kaut ko no sudraba. Šis metāls atbaidīs ienaidniekus un neļaus viņiem jūs satraukt.

Sarkans pavediens uz plaukstas locītavas. Ja eksperti prognozē aktivitātes samazināšanos un veiksmi, jums vajadzētu valkāt sarkanu pavedienu, kas izgatavots no vilnas vai kokvilnas. Tas palīdzēs jums noturēties virs ūdens jebkurā situācijā.

Atcerieties, ka tikai cilvēks pats izvēlas savu nākotni. Ja jūs nenoskaņojat sevi uz negatīvismu, jūs varat izvairīties no melnās līnijas dzīvē.

Leave a Comment