Sieviešu horoskops 2018.gada aprīlim: būs daudz vieglāk komunicēt

Dvīņi

Sievietēm Dvīņiem, astrologi iesaka risināt vissteidzamākos jautājumus. Retrograda Saturns, kas būs tik ne nedēļu vai mēnesi, bet ļoti ilgu laiku, ietekmēs jūs diezgan stingri. Tas diezgan ātri palīdzēs veidot savu viedokli par pasauli. Šis process prasīs tikai aptuveni mēnesi, jo šādas lielas planētas dramatiski un dinamiski neietekmē cilvēkus. Jūsu dzīve kļūs ievērojami vienkāršāka tikai līdz tā mēneša beigām, kad Saule 20. aprīlī nedaudz mazinās saķeri. Tas ļaus jums atbrīvoties no trauksmes.

Lasīt arī: Labi, ka paliku dzīvs – riteņbraucējs par idiotisku veloceliņa jaunumu Rīgā (plus video)

Vēzis

Saturns, kas sāks kustēties 18. aprīlī, lēnām rīkosies pret tavu neatkarību. Esiet gatava tam, ka dažas mazas lietas jau būs grūti izpildīt bez citu cilvēku līdzdalības. Ir pienācis laiks izkļūt no vientulības stāvokļa un sākt redzēt cilvēkos nevis ienaidniekus, bet gan draugus. Protams, jums nav jāiesaistās, jo jūs vienalga nebūsiet piesardzīgi, jo dažiem cilvēkiem nevar uzticēties. Saturns var nogalināt jūsu sievietes modrību mīlas sfērā. Pirms 12.aprīļa un pēc 22.aprīļa jūs varat zaudēt uzticību un entuziasmu, jo Mēness šajos periodos būs vājš.

Lauva

Lauvenēm retrograda Jupiters var radīt dažas grūtības. Attiecībā uz Saturnu, kurš dosies atpakaļ ceļā, viņš liks jums apskatīt pasauli bez rozā krāsas brillēm. Aprīlī visproduktīvākie laika posmi ir Mēness vājuma periodi: no 1. līdz 12. un no 23. līdz 30. aprīlim. Mēneša vidū var gaidīt negaidītas nepatīkamas tikšanās, neplānoti mājsaimniecības darbi, strīdi ar radiniekiem un iekšējās sajūtas, kuras vēl nebija tur. Dzīvo cienīgi, lai pabeigtu otro pavasara mēnesi ar triumfu biznesā vai darbā.

Jaunava

Retrograda Merkūrs sāks kustēties parastajā virzienā tieši mēneša vidū, 15. datumā. No šī brīža viss mainīsies uz labo pusi: cilvēki būs draudzīgāki pret jums, jūs bez problēmām varēsiet veidot jaunas paziņas. Kopā ar ļoti nozīmīgām izmaiņām Plutona kustībā šīs ziņas būs vienkārši satriecošas. Sievietes, kas dzimušas zem jūsu Zodiaka zīmes, redzēs pasauli citās krāsās, sajutīs spēku un izturību. Tas būs tavs laiks, tāpēc katru minūti izmantojiet sev par labu.

Lasīt arī: Astroprognoze 2018.gada aprīlim: gatavojieties atjauninājumiem un pārmaiņām

Svari

Venera pilnīgi zaudēs savu nozīmi 24. aprīlī, tādēļ Svaru sievietēm būs jāpārskata sava stratēģija mēneša beigās un pēc tam. Aprīlis kopumā būs diezgan pozitīvs mēnesis, taču pašās beigās jūs riskējat zaudēt visu. Neplāno tērēt naudu un veikt nopietnus pirkumus pēdējā aprīļa nedēļā. Tas ir pilns ar sekām. Saule arī kļūs vājāka 20. datumā. Viņas pāreja uz Vērsi padarīs jūs brīvāku domu un pašrealizācijas izteiksmē. Negatīvs izzudīs, bet par to jums kaut ko būs jāmaksā.

Skorpions

18. aprīlis – Saturna atkāpšanās sākums. Sieviešu veiksme no jums neatgriezīsies, bet visums vēlēsies mainīt jūsu vērtības un pārskatīt jūsu viedokli par daudziem jautājumiem. Ir pienācis laiks atgūt spēku un vitalitāti. Tam palīdzēs vājš Mēness mēneša pirmajā un pēdējā nedēļā. Precīzāk, pozitīvie periodi jums ir no 1. līdz 12. aprīlim un no 23. līdz 30.aprīlim. Mēness palīdzēs jums iztīrīt sevi no negatīvās enerģijas un novērst garastāvokļa svārstības.

Strēlnieks

Spēcīgā Saule būs tikai līdz 20. aprīlim. Tad Aunu nomainīs Vērsis, Saule zaudēs savu enerģiju, tāpēc tā nevarēs jūs atbalstīt. Taču atpakaļ slīdošais Saturns palīdzēs veidot viedokli par apkārtējiem cilvēkiem. Kopā ar Plutona apgrieztā kustības sākumu tas nozīmēs, ka mīlestībā jums nāks piedzīvojumu periods. Ja jūs esat viena, tad aprīlis un nākamie mēneši būs ideāli piemēroti, lai meklētu sapņu vīrieti. 15.aprīlī, retrograda Merkūrs pazudīs, tāpēc jums ir jāievēro vārdi un emocijas, jo ir iespējams, ka jūs “izputināsiet” kaut ko papildus.

Lasīt arī: Fen Šui: mājdzīvnieku ietekme uz jūsu mājokļa enerģiju

Mežāzis

Mēneša sākums un beigas būs labi, jo Mēness būs salīdzinoši vājš un nekaitīgs jūsu sievietes dabai. Jūsu kaprīzes iet prom, paņemot līdzi arī jūsu bailes un kompleksus. Mēneša vidū viss būs tieši pretējs – jūs baidīsieties no bailēm no neveiksmēm, nelīdzsvarotības, nomāktības. 15. datumā Merkūrs pārtrauks pārvietoties atpakaļ, tāpēc mēneša otrajā pusē jūsu atmiņa, uzmanība un interese uzlabosies. Retro-Saturns palīdzēs jums veikt pirmos soļus neatkarīgā progresā. Tagad jūs būsiet vairāk neatkarīga dāma.

Ūdensvīrs

Negatīvās sajūtas kļūs vājas tikai 20.datumā. Līdz tam jūsu kompleksi, augstprātība, lepnums pārbaudīs jūs ar spēku. Pieredze tuvojas mēneša beigām. Retrograda Saturns mēneša otrajā pusē lēnām mainīs jūsu attieksmi pret pasauli. Jūs kļūsiet par reālistiem nedaudz lielākā mērā. Laika gaitā tas dažkārt pastiprināsies. Nenoraidiet to, ka jūs varat būt vāja un jums nepieciešama palīdzība. Ieturiet savu lepnumu vismaz kādu brīdi.

Zivis

Šis mēnesis jums būs ļoti polārs. Spēcīgā Mēness laikā – mēneša vidū – Merkūrs vairs nebūs revers, tāpēc tā negatīvā ietekme uz jums būs maksimāla. Mēneša otrajā pusē būs nebeidzams spēks. Sievietes-Zivis var radīt daudz vairāk nepatikšanas nekā kāda cita, tāpēc jums ir jāaktivizē visas jūsu aizsardzības funkcijas. Retrograda Saturn trīs dienas pēc Merkūra maiņas sāks palīdzēt jums izveidot jaunu viedokli par visu apkārt.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment