Sieviešu horoskops 2018. gada maijam – spēsiet tikt galā ar visu

Planētu pozitīvā ietekme spēj atbalstīt sievietes visgrūtākajos dzīves laikos. Pateicoties ikmēneša horoskopam un astrologu padomiem, jūs varat uzzināt, kādas izmaiņas gaidīs jūs maijā.

Šodienas pasaulē uz nestabilajiem sievietes pleciem ir daudz pienākumu, ar kuriem viņa ļoti labi tiek galā. Daži enerģijas avoti un pozitīvas emocijas palīdz sievietēm justies kā spēcīgam un tikt galā ar grūtībām pašām. Tomēr neaizmirstiet, ka katrai dāmai vajag mīloša cilvēka atbalstu un rūpes, taču atrast to nav tik vienkārši. Varbūt maijā jūs varat atbrīvoties no vientulības un sasniegt panākumus visās dzīves jomās. Lai to uzzinātu, lūdziet palīdzību ikmēneša horoskopam.

Auns

Maijā Auns varēs paļauties uz Marsa atbalstu. Īpaši veiksme gaida tās, kas vēlas virzīties uz augšu pa karjeras kāpnēm. Patrona spēcīgā enerģija dos jums pārliecību un stiprinās jūsu garīgās spējas. Ja jūs sapņojat par mīlestības atrašanu, tad meklējiet mēneša sākumā otro pusi. Šajā laikā jūsu antagonists Venēra vājina savu stāvokli, kas nozīmē, ka iepazīšanās ar pretējo dzimumu nebūs veltīga. Tomēr mēģiniet būt uzmanīgāka un izvairieties no saskarsmes ar vieglprātīgiem vīriešiem, citādi jūsu romāni būs īslaicīgi.

Lasi arī: Astro prognoze 2018. gada maijam- dinamiski uzlabojumi

Vērsis

Mēness garastāvoklis var mainīties katru dienu, un šāda neatbilstība var ietekmēt Vērša zīmes pārstāves. Mēneša laikā nakts gaismekļa spilgtums būs nestabils, tādēļ Vērsim nevajadzētu plānot neko, jo jūsu cerības var nebūt pamatotas. Maija sākumā jūsu otra patrona Venēras enerģija tiks novājināta, tāpēc astrologi iesaka izvairīties no konfliktiem ar jūsu mīļoto, ja vien, protams, nevēlaties pabeigt pašreizējās attiecības. Pastiprināts Marss centīsies radīt jums papildu problēmas, tāpēc mēģiniet būt uzmanīgāki un nepiedalīties jautājumos, kas jums šķiet apšaubāmi.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment