Astro prognoze 2018. gada maijam- dinamiski uzlabojumi

Pavasara pēdējais mēnesis – laiks ir ārkārtīgi sarežģīts psiholoģiskā ziņā. Pat ja neņemama vērā zvaigžņu un planētu enerģiju, pavasara atjaunošanās beigu posmu var saukt par ļoti dinamisku.

Maijā astrologi atzīmē daudzas izmaiņas nākotnē. Vissvarīgākais no tiem ir liktenīgā Urāna pāreja no Auna zīmes uz Vērša zīmi 15. maijā. Tas ir neticams notikums, jo šī planēta ilga apmēram gadu Auna zīmē. Nedomājiet, ka tas ir ilgs laiks, jo vasarā Urāns kļūs retrograda un pavasarī vai ziemā atgriezīsies Auna zīmē. Vērsis nav spēcīgs, bet tas pavisam ievērojami novājinās planētu. Tas nozīmē, ka sāksies emocionālās brīvības periods un intelektuālā stagnācija. Secinājums – sāciet domāt par atvaļinājumu. Planētu ietekme nebūs zibenīga, ne spontāna, bet ļoti ievērojama no 15.datuma.

Lasi arī: McDonald’s atver Baltijas valstīs modernāko restorānu, investējot tajā 800 000 eiro

17. maijā Marss nonāks Ūdensvīra zīmē, bet paliks spēcīgs. 19.maijā Venēra kļūs mēreni aktīva pārejot uz Vēzi. Tas palielinās katras personas kopējās enerģijas rezerves. 15. maijā Merkurs būs Vērsī, bet saglabās mērenu spēku. Attiecībā uz sauli, tā būs pārāk stabils, neskatoties uz pāreju uz Dvīņiem 21.maijā. Mēness būs spēcīgs no 7.maija līdz 19.maijam, pārējā laikā būs vājums.

Auns

Auns spēs atbrīvoties no slimībām un izveidot harmoniju maijā. Tas būs ļoti svarīgs laiks tiem no jums, kuri zina, kā savākt sevi rokās. Došanās pie ārstiem būs ļoti produktīva. Tas jo īpaši attiecas uz zobārstiem. Tas būs lielisks laiks uzturam, lai atteiktos no sliktiem ieradumiem. Tas viss ir Venēras nostiprināšanas sekas, kas dod jums pašpārliecinātību, bet kopumā jums ir negatīvs. Jūs varat pilnībā zaudēt intuīciju, jūs varat kļūt ļoti nosliekts uz nogurumu. Jūsu nesavaldība arī izspēlēs nežēlīgu joku ar veiksmi.

Lasi arī: Lucavsala kļūs daudz pieejamāka apmeklētājiem

Vērsis

Vērts uzmanību pievērst mēness vājumam maija sākumā un beigās. Šāda situācija jums var nozīmēt tikai vienu – neplāno svarīgus gadījumus šajos periodos. Maija vidū jūsu produktivitāte tiks palielināta. Atstājiet tikai dzīves principus – jums nevajadzēs neko mainīt. Urāns, kas 15. maijā vājināsies, liks just šīs pasaules negatīvo enerģiju. Jūs kļūsiet mazliet mazāk nervozs. Jūs vēlaties taisnību, bet jūs to nevarat atrast. Vismaz ne tagad, bet nedaudz vēlāk.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment