Sieviešu Horo***ps ar nelielu humora devu: kā palikt vecmeitās

AUNS

Tev ar visām savām darbībām jāparāda sava vīrieša nepastāvība un vājums, jo Tu esi karaliene, bet Tavs vārds – likums! Izrādi katru dienu savu pārākumu, un viņš no Tevis noteikti aizbēgs!

VĒRSIS

Vērsis ir pati ģimeniskākā zodiaka zīme, tāpēc apprecēties Tev noteikti nav grūti, taču to var labot! Aizmirsti par diētām un pareizu uzturu, nēsā priekšautu un matu ruļļus, grabini no rīta kastroļus un pannas, bet uz pirmo randiņu neaizmirsti paņemt līdzi zobu birsti, maiņas apģērbu un čības, pasakot savam pielūdzējam, ka esi jau gatava pie viņa pārcelties!

DVĪŅI

Tev neatlaidīgi visu laiku jārunā par savām problēmām, tāpēc apraksti savas personīgās problēmas ļoti detalizēti, nebaidies atklāt savam vīrietim visus savus bērnības un pirmās mīlestības noslēpumus, pastāsti viņam par saviem vecākiem, pieciem brāļiem – bokseriem un tēvu – mednieku. Lai taču viņš uzreiz zina, ar ko viņam ir darīšana!

VĒZIS

Tev vajag pēc iespējas mazāk iziet no mājām, tāpēc labāk adi zeķes un skaties seriālus par mīlestību. Aizmirsti par kosmētiku un stilīgu apģērbu, jo vīrietim taču ir jāiemīlas Tavā iekšējā pasaulē, nevis ārējā izskatā. Ja kāds Tev kaut ko uzdāvina, tad uzreiz veic attiecīgos aprēķinus un pasaki, ka par šādu summu taču varēja iegādāties veļas mašīnu.

LAUVA

Tev nepieciešams iemīlēties šovbiznesa zvaigznē, izkārt pa visu māju viņa plakātus un sapņot tikai par viņu – tik jauku, bet nesasniedzamu! Atceries, ka pārējie vīrieši Tev pilnīgi noteikti neder, tāpēc gaidi brīnumu un tici, ka kaut kad Tavs iemīļotais atzīsies Tev mīlestībā TV ekrānā!

JAUNAVA

Tev nepārtraukti jānorāda uz sava vīrieša trūkumiem. Protams, ka ir arī kaut kādi plusi, taču priekš kam Tev tie?! Mīnusus pamanīt ir daudz vieglāk un patīkamām, tāpēc “zāģējiet” viņu visādu iemeslu dēļ, bet tad, kad iemeslu nav, vienkārši pārmetiet viņam kaut ko!

SVARI

Tev noteikti jāatrod rupjš un dīvains vīrietis – padzīvo ar viņu mēnesi vai divus, vilies viņā un tad paziņo, ka visi vīrieši ir vienādi, tāpēc varbūt labāk palikt vienai, vai ne?!

SKORPIONS

Kaitini, kritizē, liec būt greizsirdīgam – tādā veidā Tu ļoti ātri varēsi atbrīvoties no sava vīrieša, tāpēc izdari spiedienu uz viņa sāpīgajām vietām! Dodiet viņam mājienus, kas liecinātu par to, ka Tu viņu krāp, flirtē ar viņa sliktāko ienaidnieku, respektīvi, krīti viņam uz nerviem pēc pilnas programmas!

STRĒLNIEKS

Tev jākļūst par savu vīrieti, tāpēc dzer alu viņa draugu kompānijā, ej uz futbolu, brauc makšķerēt, aizmirsti par augstpapēžu kurpēm, frizūrām un kosmētiku!

MEŽĀZIS

Tev vajadzētu būt grūti izvairīties no laulībām, taču viss ir iespējams, tāpēc vienkārši sāc interesēties tikai par materiālo sava vīrieša dzīves pusi, noniecini un apšaubi viņa sasniegumus un nopelnus un iesaisties mīlas dēkā!

ŪDENSVĪRS

Katru dienu centies izvest savu vīrieti no pacietības – no rītiem čuksti viņam ausī mantras, atklāj viņa čakras un analizē viņa auru, turklāt neaizmirsti pateikt, ka sekss ir tikai priekš “stulbajiem” un pārstājiet ar to nodarboties!

ZIVIS

Tev jāpārvēršas par histēriķi. Tavs vīrietis aizgāja pēc maizes?! Kliedz, ka viņš Tevi pameta! Viņš Tev uzdāvināja ziedus?! Saki, ka Tavs bijušais Tev dāvināja dārgākus pušķus! Viņš ieradās uz randiņu minūti vēlāk?! Liec viņam par to justies slikti un atgādini to visu vakaru!

Leave a Comment