Finanšu horoskops nedēļai: 5.- 11.marts – jaunu projektu laiks

Dzīves finansiālā puse vienmēr ir bijusi svarīga cilvēkiem. Gūstiet panākumus un palieliniet savus ietaupījumus, izmantojot nedēļas finanšu horoskopa ieteikumus.

Martā dzīvība atmostas, un cilvēki, kas pamostas no hibernācijas, sāk aktīvi strādāt, lai sasniegtu materiālo labklājību. Planētu enerģija ļaus daudziem zodiaka apļa pārstāvjiem gūt panākumus uzņēmējdarbības jomā, tāpēc neaizmirstiet iespēju uzsākt jaunus projektus. Jūsu darbs obligāti atmaksāsies, un jums būs iespēja neatteikt sev prieku baudīt to, ko esat nopelnījis atbilstoši savām vajadzībām.

Auns

Marsa ainas palīdzēs sasniegt panākumus uzņēmējdarbības jomā. Viņa ietekme palielināsies, pateicoties, tam, ka tas uzturas Strēlnieka zvaigznājā. Tomēr astrologi iesaka, jūsu zīmju pārstāvjiem iemācīties kontrolēt emocijas, jo agresīvā planēta var piespiest jūs izrādīt agresiju. Pretējā gadījumā planēta pozitīvi ietekmēs gan karjeras izaugsmi, gan ieguldījumus nākotnē.

Pārliecība par sevi un tiesības uz personīgo viedokli, ļaus paplašināt iespēju robežas. Auns nedrīkst palaist garām iespēju attīstīties ne tikai savā nozarē, bet arī censties iegūt papildu prasmes. Marta sākumā jums ir visas iespējas mainīt savu darba vietu vai nostāju. Lai sāktu uzņēmējdarbību, pavasara sākums būs veiksmīgs.

Lasīt arī: Divi pilni mēneši 2018. gada martā

Vērsis

Vērsim jāuzmanās no Neptūna enerģijas. Šī planēta negatīvi ietekmēs noskaņojumu, un jūs varat sarežģīt attiecības uzņēmējdarbības jomā. Lai izvairītos no konfliktiem, astrologi iesaka veikt lietas, kurām nav nepieciešama nepiederošo personu iejaukšanās. Šajā periodā jūs varat izveidot biznesa projektus, kā arī plānot savu biznesa attīstību.

Jūsu panākumi būs atkarīgi no jūsu apņēmības un vēlēšanās sasniegt jaunus augstumus. Tieša enerģija mierīgam kanālam, taču nevēlama veikt koncesijas, kas jums nav izdevīgas. Šajā gadījumā ir svarīgi ieviest tādus cilvēkus, kuri vēlas pelnīt naudu uz jūsu zināšanu un prasmju rēķina. Jūs varat novērst strīdus, izmantojot fizisko slodzi. Tā ļaus izlikt dusmas un sasniegt iekšējo harmoniju.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment