Sieviešu horoskops nedēļai: 5. – 11. marts – skaistumu radīs saule!

Dvīņi

Tā kā Saule būs Zivīs, jums ne no kā nav jāuztraucas: šonedēļ tā dos jums brīvības sajūtu. Pozitīva saules enerģija palīdzēs atbrīvoties no visiem kompleksiem un bailēm, kas agrāk aizturēja jūs. Protams, tas prasa centienus: sieviešu komplekss nav tikko atstāts.

Zvaigznes iesaka teikt komplimentus sev, ja neviens cits nevar to izdarīt. Pozitīva enerģija būs strūklaka, un šī strūklaka ir neizsmeļama, tādēļ ir vēlams to piepildīt līdz malai. Ignorēt citu cilvēku kritiku: tagad tās ir destruktīvas un var kļūt par jaunu kompleksu avotu, un jums tas nav nepieciešams.

Lasīt arī: Ko dāvināt sievietei pēc Zodiaka zīmes

Vēzis

Šonedēļ vēža zvaigznāja pārstāves nopietni domās par viņu skaistumu. Un kas vēl viņām jādara, ja mēnesim nav formas 7 dienas? Otrdienas un trešdienas nakts gaismas vidējā aktivitāte nenozīmē neko, kas nopietni neietekmēs jūsu pašapziņu.

Divas pakāpes pa kreisi, divi posmi pa labi, solis uz priekšu un divi atpakaļ – tā šīs sievietes vēzis izskatās šonedēļ. Uzmanība un nenoteiktība sasniegs kulmināciju. Un tas būs ne tikai karš par stabilitāti, bet gan reālas paranojas spīdzināšana. Astrologi iesaka nomierināties un rast enerģiju. Tas varbūt ir vienīgais veids, kā izkļūt no sarežģītās situācijas, kurā jūs vada Mēness mainīgā enerģija. Ja jūs nevēlaties, nepatīkami mazliet sabojāt savu dzīvi, uzklausiet šo padomu.

Lauva

Lauvām, astrologu padoms, ir ne vienmēr būt patiesai, bet noteikti ekskluzīvai. Kādas ir aizliegtās zvaigznes? Agrāk noplūkt? Tādējādi daudzas Lauvenes sāks rakt pagātnē. Jāatzīmē, ka jūs pārvaldīs Jupiters, kurš piektdien sāks reverso kustību Skorpiona zīmē. Tas arī izraisa neatgriezenisku atriebības sajūtu pret saviem likumpārkāpējiem vai vismaz bijušo mīļāko. Tomēr, iet uz priekšu, būs jāizlemj jautājums “kā kleita, lai viņš saprastu, kurš zaudējis”, bet šī ir sīka informācija.

Neatkarīgi no tā, zvaigznes iesaka atstāt pagātnes sūdzības. Jebkurā gadījumā atriebības neko neatrisina. Un šīs nedēļas atriebības sajūta samazināsies. Viss tiks atgādināts: cik aizvainots, cik nepietiekami novērtēts, kā iztukšots. Visa Zodiaka pasaule zina, ka Lauvenes nekas nenomainīs, tāpēc pažēlojiet, aizvainotājus: viņu dzīvē, tādas, vairāk kā jūs nekad nebūs. Un tas ir vismaz attaisnojums depresijai.

Jaunava

Sensitīvisms iekšpusē un aukstums ārpusē, Jaunavai šonedēļ būs jāuztraucas par kaut ko nopietnāku nekā problēmām un zvaigznēm. Vadīs jūs Merkurs, kas, starp citu, atstāj nepatīkamo Zivs konstelāciju un sāk savu ceļu Auna zīmē. No otrdienas finanšu jomā un karjeras jautājumos, ies uz kalna. Protams, bez jūsu pūlēm. Motivēt sevi ir nepieciešams vairākas reizes vairāk nekā parasti.

Kā astrologi saka, šis periods sniegs jums kādu stabilitāti, par kuru tu esi tik drosmīgi cīnījusies. Galvenais ir nevis reaģēt uz citu jums mazāk svarīgu cilvēku kritiku. Kritiskas piezīmes par jums – piemēram, balzams dvēselei, bet jums tas ir iemesls, lai kļūtu dusmīga un atmestu visu, pie kā jūs esat strādājusi tik ilgi, uzlabojusi, un mēģinājusi.

Lasīt arī: Ko uzdāvināt vīrietim pēc Zodiaka zīmes

Svari

Sieviešu horoskops brīdina sievietes-Svarus: šonedēļ, jūsu vēlmes var tikt izpildītas. Tikai jūs būsiet piepildījušās ar šaubām. Varbūt tas nav slikti, ka sapnis piepildīsies, bet tad tas būs garlaicīgs, un par to sapņot vairs nebūs par ko. Tāpēc, lai jums nav garlaicīgi, astrologi iesaka, nedrīkst tikai sapņot, un sapņot ar garšu un par katru sīkumu: tas pavasaris nāks agri, ārpus loga saule silda stingri, viņas alga pieauga …

Joki ir joki, bet Venera šonedēļ mainīs žēlastību pret dusmām, kas ievērojami sabojā jūsu ainu pasaulē. Tāpēc zaudēt pat daļu no viņas pozitīvajām emocijām jau ir briesmas. Nepakļaujieties nevajadzīgām sajūtām, dzīvojiet savas domas par vasaru, brīnumu un mīlestību. Īpaši tas attiecas uz laikposmu no 7. līdz 11. martam.

Skorpions

Marsa pozitīvais efekts Strēlniekā būs tikai pavadījums uz labu dāvanu, ko šonedēļ saņems visas sievietes Skorpioni, bez izņēmumiem. 8. marts tuvojas, un, ja jūsu nākamajam vīram nav naudas dimanta kaklarotai, vai jums nav saderinātā, tad būs kāds piedzīvojums. Galvenais ir noslēpums un intriga.

Astrologi iesaka nopietni ņemt vērā situācijas izmaiņas, garšas, tēlu un jaunu vaļasprieku meklējumus. Pirmkārt, pavasaris jau ir sācies, un šis pārveidošanas un atjaunošanas laiks – ne tikai garderobē, bet arī sieviešu enerģija, kas tiek papildināta, saņemot jaunus patīkamus iespaidus. Tātad nesēdieties turpat: dodieties piedzīvojumu meklējumos. Otrkārt, cik daudz jūs varat noslēpt no šādas brīnišķīgas sievietes? Nebaidieties tos provocēt – šī nedēļa ir iespējama.

Strēlnieks

Strēlniekiem nav vienādas žanra “Ietaupīt ikvienu un palīdzēt visiem”, bet šonedēļ ar iedzimto altruismu jums kaut kas jādara. Jūsu neaizsargātību pret sievieti pastiprinās Neptūna ietekme. Attiecībā uz šo planētu tas stabili atrodas Zivju zvaigznājā un pat nedaudz palīdz jums ar savu pozitīvo enerģiju. Tikai šī enerģija nāk porcijās un sajaucas ar paaugstinātu emocionālo raksturu.

Apzināti novērtēt situāciju būs gandrīz neiespējami, tāpēc astrologi iesaka jums lūgt saviem radiniekiem nodrošināt, ka apkārtējie no jums nesaņem virves. Un tās būs. Īpaši tas attiecas uz priekšniekiem vai kolēģiem. Un tad jūs un jūsu vēlme palīdzēt, pievienos sev nevajadzīgas problēmas, un joprojām ir milzīgs darbs un atbildība.

Lasīt arī: Ko dāvināt 8.martā pēc Zodiaka zīmes

Mežāzis

Šajā periodā intensīvās ietekmes no Saturna, proti, tas sagaida, tās, kas dzimušas Mežāža zīmē, nedēļas laikā no 5. līdz 11. martam, astrologi iesaka neaizmirst par Bumeranga principu. Nebūs ārēju draudu, draudi būs tikai iekšēji un tikai izdomāti. Ar savu garastāvokli jums ir jādara kaut kas, jo jūs nevarat aizskart cilvēkus ar nesodāmību. Atgriešanās sekos un būs spēcīga.

Tādēļ, lai nejauši neiesaistītos konfliktā, eksperti iesaka izskatīt sevi, proti, palielināt pašapziņu. Marta sākumā, pat gaiss ir piesātināts ar sievišķību, to ir vērts uzsvērt. Parādiet cilvēkiem, ko nozīmē būt īstajai sievietei ar lielo burtu. Sūtiet piedošanu ienaidniekiem un cienītājiem – viņu uzmanību, un atcerieties: jūsu pusē zvaigznes.

Ūdensvīrs

Egoisms, uz ko Ūdensvīram ir lielāka nosliece nekā citām Zodiaka zīmēm, šai nedēļai vajadzētu palikt ārpus ekrāna. Antagonistiskās planētas pārtrauks sūtīt savas indīgās bultiņas, jo ​​tās tiks vājinātas un iekļūs ēnās. Tas būs stabils un kluss laiks, kurā ir viegli aizmirst par to, ko citi cilvēki jūt. Jūs varat koncentrēt visus savus centienus vienīgi, lai uzlabotu savu dzīvi, ignorējot citu padomus un vēlmes. Protams, ka veselais saprāts ir daļa no tā, bet jūs pašas nesaņemat slavu un panākumus. Cilvēku palīdzība jums ir noderīga, tādēļ neatsakieties no tās.

Darbs komandā. Šī nedēļa ir labākais veids, kā panākt panākumus. Veiksme atgriezīsies pie sievietēm, kuras patiešām vēlas saņemt visu. Neatkarība ir laba kvalitāte, taču reizēm jums ir vajadzīga palīdzība un pienākums par to.

Zivis

Šonedēļ Zivju zīmes pārstāves vispirms sapņos par lielu un tīru mīlestību. Otrajā vietā – par lielu un tīru naudu. Tādējādi astrologi iesaka uzvesties tā, it kā visi sapņi jau ir piepildījušies. Pašreizējās attiecības neatkarīgi no partnera negatīvajām īpašībām var būt kaut kā vairāk sākums, ja jūs koncentrējaties uz šo domu. Un, kas atrodas makā, burtiski jāpiešķir pieci simti eiro, it kā tajā pašā kontā jau ir miljons. Tas ir veids, kā darbojas pozitīva domāšana.

Šonedēļ skarbā realitāte briesmīgi tevi izjauc, tādēļ nav nekādas jēgas doties savvaļā. Īstenojiet savus sapņus un meklējiet veidus, kā tos izpildīt. Trešdiena Venēra atstās jūsu zīmi, dodoties uz negodīgo Aunu zvaigznāju. Šīs zīmes ietekme, kaut arī negatīva, sniegs ilgi gaidīto impulsu, lai īstenotu savas vēlmes.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment