Horoskops 9. jūnijam – izmanto savas iemaņas, tas atmaksāsies!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 9. jūnijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Iespējams, ka dažu Aunu lietu darbība tiek apturēta. Un viņiem šķiet, ka no šīs situācijas nav izejas. Ne labākais laiks parakstīt dokumentus, slēgt darījumus, sākt sarunas. Jebkurā gadījumā, parādiet konsekvenci un uzmanību detaļām.

LASI ARĪ: Sargeņģeļu padomi caur pulksteni – skaitļu nozīme

Vērsis

Ir pienācis laiks veikt mājsaimniecības darbus: iztīrīt māju un izmest visu pārpalikumus. Nav labākais laiks mācīties un intelektuālajam darbam. Nemēģiniet veikt pirkumus emociju ietekmē. Nav vēlams veikt darījumus.

Dvīņi

Ar likteņa dāvanām šodien nevar rēķināties. Azartspēles neizdosies. Jums nevajadzētu piedzīvot piedzīvojumus finanšu jautājumos. Izvairieties no impulsīviem lēmumiem un darbībām emociju ietekmē, īpaši pēcpusdienā.

Vēzis

Jūs esat pārdzīvojis dzīvības enerģiju. Īpaši veiksmīgi ir darījumi ar ārvalstu partneriem, ilgi braucieni. Izvairieties no citu kritikas, nepievērsiet uzmanību šādiem apgalvojumiem.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kas spēj redzēt nākotni sapnī!

Lauva

Jūs vēlaties palīdzēt saviem biedriem ar praktiskiem padomiem, bet neviens nevēlas viņu uzklausīt. Nelabvēlīgas lielas iegādes. Mīlestībā, sarīkojiet  maigu randiņu, sagaidīs satriecoša aina. Nemēģiniet vienoties ar kādu citu, pieprasīt taisnīguma atjaunošanu.

Jaunava

Daudzām Jaunavām šodien būs sajūta par harmoniju un dzīves pilnību. Tā vēlas paslīdēt no ikdienas dzīves burzmas, lai parādītu jūtas un dāsnumu, radošu iztēli un līdzjūtību kaimiņam. Lielisks brīdis plašiem kontaktiem un garīgajiem meklējumiem, uztveres un izsmalcinātības attīstība, mūzikas skaistuma un glezniecības izpratne.

Svari

Jūsu burās pūš labs vējš. Jūsu panākumus var nopietni kavēt tikai jūsu organizācijas trūkums un vēlme atrisināt vairākas problēmas. Kopā ar draugiem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem kopuzņēmumu jomā plāno nākotni sabiedriskā un politiskā sfērā.

LASI ARĪ: Kas neļauj gulēt tev naktī saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Skorpions

Šī ir diena, kad griba un prāts ir viens, un tos atbalsta arī spēcīga intuīcija. Jūs esat pilnīgi atbrīvots un varēsiet sevi izpaust, cik vien iespējams, savos darbos. Mīlestībā pastāv vilšanās draudi. Skorpioni tiek aicināti iesaistīties jaunradē. Izveidojiet savus lēmumus.

Strēlnieks

Iespējams, ir daudz satraukumu uzņēmējdarbībā. Jūs aizrauks svešas sarunas, neplānoti ceļojumi, neparedzēti jauni uzdevumi. Finanšu jomā iespējama neliela situācijas pasliktināšanās. Šodien labāk atteikties atrisināt finanšu jautājumus, slēgt līgumus, parakstīt līgumus, kas saistīti ar finansēm.

Mežāzis

Negaidītās ziņas liks pārskatīt plānotos plānus. Savu vājumu radīšana vai atraisīšana radīs nepatikšanas. Neaizsargājieties ar vilinošiem piedāvājumiem, izvairieties no gadījuma iepazīšanās, neuzņemieties riskantus drabus. Saglabājiet savu noskaņu.

LASI ARĪ: Šīs 3 Zodiaka zīmes mīl tā kā neviens cits Visumā!

Ūdensvīrs

Iespējams, ka pārslodze un nervu spriedze izraisīs stresu un Sli**bas. Jūs atradīsiet daudz tukšas sarunas. Jauna paziņa nebūs ilga. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgiem pret pārmērīgu entuziasmu. Nepieciešams pievērst lielāku uzmanību Vese***as stāvoklim, ievērot diētu un miegu. Jums tiešām ir nepieciešams staigāt svaigā gaisā.

Zivis

Šodien Zivis var būt ļoti enerģiskas. Var būt negaidīti paziņas, kas viegli kļūst par kaislīgām, bet īslaicīgām attiecībām. Izvairieties no impulsīvām darbībām, neapdomīgiem izdevumiem.

avots: vedmochka

Leave a Comment