Sieviešu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs pietiekami daudz enerģijas, lai risinātu visas problēmas

Lauva

Saule dos Lionu spēku un iedvesmu, kā arī Jupitera ietekmi – aizsardzību un enerģijas atbalstu. Planētu pozitīvā ietekme norāda uz to, ka problēmas, kuras līdz šim ir vajājušas, pašas par sevi var izšķīst. Šie kosmosa objekti ir atbildīgi par spēju paplašināšanu un potenciāla realizēšanu, un tādējādi palīdzēs ātri sasniegt panākumus.

Radoša pieeja ir panākumu atslēga Lauvām šonedēļ. Speciālisti iesaka radošāk pievērsties darba un ģimenes uzdevumu risinājumam. Būtu lietderīgi aplūkot pašreizējo situāciju no ārpuses. Iespējams, ka situācijas izskatīšana no cita viedokļa ir pietiekama, lai optimizētu un vienkāršotu procesus, atrastu pareizo risinājumu un izjauktu strupceļu.

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Jaunava

Horoskops sievietēm Jaunavām šonedēļ ir labvēlīgs, tomēr nedēļas beigas var būt grūtas. Šī iemesla dēļ ir straujas izmaiņas patrona polaritātē – piektdien Marss pāries Zivju zīmē. Tāpēc astrologi iesaka Jaunavām īstenot visus plānus līdz 16.novembrim. Pēdējā brīdī viss var mainīties dramatiski. Par laimi, pat šādos nelabvēlīgos apstākļos Jaunavas varēs darboties produktīvi un pārdomāti.

Nedēļa ir izdevīga ģimenes uzņēmuma organizēšanai vai plānošanai un finansiālajai palīdzībai radiniekiem. Ja Jaunavas jau sen domā par uzņēmējdarbības uzsākšanu, šonedēļ jūs varat izmantot šo iespēju. Galvenais – ir laiks līdz piektdienai un pārdomāt visu informāciju.

Svari

Šī ir lieliska nedēļa Svariem, kas daudz strādā, vada aktīvu sociālo dzīvi, daudz sazinās ar cilvēkiem un nebaidās pieņemt lēmumus. Gandrīz visu nedēļu Jupiters piešķirs papildu iespējas un visu veidu prēmijas. Visām pārējām Svaru sievietēm būs daudz vieglāk pārliecināt citus, pārvaldīt tos un sasniegt savu.

Lielisks laiks sākotnējām un skaļām darbībām, visām darbībām un lēmumiem, kas piesaista citu uzmanību. Jūs varat organizēt tikšanās, kurām jums nebija drosmes apspriest sarežģītos un jutīgos jautājumus. Šonedēļ Svari spēs tikt galā ar jebkādām grūtībām, nezaudējot pašapziņu, vitalitāti un ticību vislabākajam.

Lasi arī: Kāds būs 2019.gads pēc austrumu kalendāra

Skorpions

Spēcīgs Jupiters ietekmēs Skorpionu sieviešu darbību, produktivitāti un noskaņojumu. Patrona ietekme dos Skorpioniem lielisku garastāvokli, palielinās enerģiju un vitalitāti. Šajā sakarā viņas gaida vienkārši pārsteidzošas iespējas materiālajos un personīgajos sektoros. Ienākumu ieplūde ir gandrīz garantēta. Astrologi iesaka meklēt veidu, kā uzlabot savu finansiālo stāvokli un personīgo dzīvi, pielikt pūles un izmantot savu šarmu.

Šīs nedēļas noslēpumi padarīs Skorpionu dzīvi daudz izteiksmīgāku un bagātīgāku. Jums nevajadzētu nekavējoties atklāt savus nodomus citiem, labāk ir saglabāt plānus noslēpumā, tad pārējos patīkami pārsteigt.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment