Sieviešu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs pietiekami daudz enerģijas, lai risinātu visas problēmas

Strēlnieks

Šīs nedēļas Marsa ietekme dos Strēlnieku karaspēkam lielisku garastāvokli un vitalitāti. Pat visvairāk pasīvās vēlēsies pārvietoties un strādāt vairāk. Astrologi ar pārliecību apgalvo, ka Strēlniekus gaida patiesi lieliska nedēļa, piepildot jaunas iespējas un panākumus. Būs iespējas palielināt savus ienākumus, stiprināt profesionālās saiknes, radīt pozitīvas pārmaiņas dzīvē.

Neparasta domāšana, kas aktivizē Marsu, un drosmīgas darbības iznīcinās skaudīgus cilvēkus un palīdzēs pārvarēt konkurentus. Vientuļajām sievietēm Strēlniekiem, sarkanā planēta arī sola panākumus viņu personīgajā dzīvē. Viņas gaida daudzsološas paziņas, reibinoši randiņi un romantiski žesti.

Lasi arī: 10 lietas, kas iznīcina jūsu mājas enerģiju un piesaista neveiksmi

Mežāzis

Šīs nedēļas laikā Saturns ir aktīvs Mežāzī, un tas var ievērojami mainīt šīs zīmes pārstāvju dzīvi. Iespējams, ka viņas beidzot saņems to, par ko jau sen sapņojušas. Tomēr, lai sasniegtu savu sapni, jums būs jānodarbojas ar sevi: pašmācība, jaunu prasmju apgūšana, personīgā izaugsme ir apsveicami.

Astrologi iesaka Mežāžu sievietēm atcerēties visus savus visnopietnākos sapņus un ieguldīt visu savu enerģiju, īstenojot vai sagatavojot tos. Varbūt tas ir tikai sapnis, bet tiem jau vajadzētu sākt īstenoties. Šī ir viena no veiksmīgākajām novembra nedēļām, tādēļ vislabāk ir steigties un sākt pārmaiņu mehānismus, lai notikumi attīstītos, kā plānots.

Ūdensvīrs

Sievietes Ūdensvīrus gaida lieliska nedēļa. Otrdien Saturns veidos labvēlīgu aspektu ar Sauli, pateicoties kuriem šī zīmes pārstāves spēs tikt galā ar trauksmi, nervu spriedzi un problēmām, kas pēdējā laikā viņām nav ļāvušas dzīvot. Un tas vēl nav viss: aspekta atlikušā ietekme turpināsies līdz svētdienai, kas palīdzēs gūt panākumus visās jomās.

Astrologi atzīmēja kādu aizrautību savā personīgajā dzīvē. Ikvienam, kam ir sabrukums un slikts garastāvoklis, ir jāuzmanās no Neptūna destabilizējošās ietekmes. Antagonists var saasināt jau sarežģītu situāciju. Problēmu novēršanai palīdzēs pozitīva domāšana, ticība vislabākajam un cīņas gars.

Lasi arī: Kādā vecumā katra no zodiaka zīmēm satiek savu mūža mīlestību

Zivis

Piektdien, kad Venēra atgriežas tiešajā kustībā, Zivju dzīvē sāksies jauns posms. Jūs varat nopietni veikt karjeras plānošanu. Zivis spēs sasniegt uzlabojumus, ja tās pieskaņojas pozitīvam un aktīvam darbam. Neatlaidība un centība palīdzēs sasniegt savu, bet pieticība – pēdējā lieta, kas jums šajā laikā ir nepieciešama.

Zivis, kas meklē mīlestību vai mēģina veidot attiecības ar partneri, ir jāapzinās, ka līdz piektdienai šādi mēģinājumi nevainagosies ar panākumiem. Laba veiksme šonedēļ ir karjeras un sociālajās aktivitātēs. Bet pēc ceturtdienas visas idejas notiks labi, it īpaši, ja Zivis savienos savu šarmu un harismu.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment