Sieviešu horoskops nedēļai no 17. līdz 23. aprīlim

AUNS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ patīkama. Visas svarīgās lietas ieplānojiet nedēļas sākumā, 17. un 18. aprīlī. Šajās dienās jūs starosiet aiz laimes, taču paaugstinātā impulsivitāte var sabojāt attiecības ar partneri, tāpēc kontrolējiet savas emocijas. Vientuļajām Auna zīmes pārstāvēm šis ir ļoti labvēlīgs laiks, lai uzsāktu jaunas attiecības.

VĒRSIS

Jums šī nedēļa būs visnotaļ sarežģīta, tāpēc labāk būs, ja nodrošināsieties ar pacietību un kumelīšu tēju. Otrdien un trešdien vajadzētu nodarboties ar sadzīviska rakstura jautājumiem, kā arī pievērsties savai Vese***ai. Ceturtdiena ir piemērota aktīvākām lietām, bet nedēļas beigas solās būt visnotaļ konstruktīvas. Sestdiena un svētdiena būs īpaši labvēlīgas un patīkamas dienas.

DVĪŅI

Jums gaidāma ļoti pozitīva nedēļa. Iespējams, ka trešdien jūs gaida kāds patīkams pārsteigums no partnera puses. Darbā vajadzētu izvairīties no konfliktiem ar priekšniecību, pretējā gadījumā jūs riskējat iegūt problēmas. Ceturtdien gaidāma sava veida izturības pārbaude. Nedēļas beigas solās būt visnotaļ pavasarīgas.

VĒZIS

Jums šī nedēļa solās būt sarežģīta, pat nedaudz negatīva. Otrdien un trešdien vajadzētu pievērsties fiziskām aktivitātēm, taču pastāv risks iegūt traumas. Ceturtdien iespējami konflikti ar kolēģiem. Visas svarīgākās lietas būtu vēlams atlikt uz piektdienu, 21. aprīli. Šajā dienā jums izdosies iziet no šīs sarežģītās situācijas. Brīvdienas pacels ne tikai jūsu noskaņojumu, bet arī iekšējo enerģiju.

LAUVA

Jums šī nedēļa solās būt lieliska. Jums tiks dotas visas iespējas iekarot jaunas virsotnes. Otrdiena paies uz pozitīvisma viļņa. Trešdiena ir lieliski piemērota tam, lai uzsāktu kaut ko jaunu. Jūs kā vēl nekad būsiet atvērtas visam nezināmajam. Ceturtdien solās būt visnotaļ smaga, taču jūs pilnīgi noteikti ar visu tiksiet galā. Brīvdienas veltiet atpūtai, pārlieku nepievēršoties darba jautājumiem.

Lasi vēl: Mīlestības horoskops nedēļai no 17. līdz 23. aprīlim

JAUNAVA

Jums šī nedēļa nebūs no tām vieglākajām. 18. un 19. aprīli būtu vēlams pavadīt vienatnē, norobežojoties no visām svarīgajām lietām. Saziņa ar cilvēkiem šajās dienās var novest pie negatīvām sekām. Ceturtdien samazināsies jūsu produktivitāte darbā. Brīvdienas solās būt ļoti labvēlīgas.

SVARI

Jums šī nedēļa paies vienkārši lieliski. Otrdiena un trešdiena būs ļoti produktīvas dienas, bet tikai tādā gadījumā, ja jūsu emocionālais stāvoklis neņems virsroku pār jūsu prātu. Būs liela iespēja atrast savu otro pusīti. Ceturtdien nekautrējieties lūgt padomu saviem tuviniekiem, viņi jums pilnīgi noteikti izrādīs atbalstu. Nedēļas beigas solās būt pozitīvas.

SKORPIONS

Arī jums gaidāma lieliska nedēļa. Otrdiena un trešdiena ir īpaši labvēlīgas tam, lai pievērstos aktīvai rīcībai. Ceturtdien iespējamas kaut kādas likstas. Par saviem panākumiem mīlestībā vēl nāksies pacīnīties. Piektdien var pasliktināties attiecības ar kolēģiem. Brīvdienas pilnīgi noteikti veltiet atpūtai.

STRĒLNIEKS

Saule jums šajā nedēļā dāvās spēku. Otrdiena būs ļoti veiksmīga. Spēsiet gūt ļoti labu pieredzi. Trešdienu vajadzētu veltīt rūpēm par sevi, bet visas svarīgās lietas ieplānot tieši ceturtdien. Nedēļas nogale var būt diezgan grūta tieši enerģētiskā plānā. Iespējams, ka palaidīsiet garām iespēju uzlabot savu dzīvi.

MEŽĀZIS

Jums šī nedēļa solās būt veiksmīga. Otrdien un trešdien jūs būsiet īpaši labā garastāvoklī un tendētas uz panākumiem. Ceturtdiena ir lieliska diena, lai tiktu galā ar saviem iekšējiem konfliktiem un emocionālo nestabilitāti. Piektdien Venēra jums dāvās spēku jaunu virsotņu iekarošanai. Svētdienu būtu vēlams veltīt mājas lietām.

ŪDENSVĪRS

Jums šī nedēļa būs salīdzinoši pozitīva. Otrdiena kopumā būs visnotaļ veiksmīga diena, taču negatīvā Saules iedarbība liegs jums labu noskaņojumu un liks satraukties par sīkumiem. Trešdiena solās būt daudz veiksmīgāka, it īpaši mīlas frontē. Ceturtdien jūs būsiet īpaši aktīvas, bet nedēļas nogale solās būt patiešām pozitīva.

ZIVIS

Zvaigznes paredz, ka jums šī nedēļa būs visnotaļ smaga, tāpēc jums nāksies cīnīties gan ar stresu, gan spēku izsīkumu. Otrdien un trešdien jūsu iekšējās rezerves var būt pamatīgi iztukšotas. Izvairieties no konfliktsituācijām mājās un darbā. Vēlams pabūt vienatnē ar sevi un nepieņemt svarīgus lēmumus. Piektdiena būs lieliska diena, lai sāktu īstenot savas vēlmes, un arī brīvdienas solās būt visnotaļ veiksmīgas.

Leave a Comment