Sieviešu horoskops nedēļai no 2. līdz 8. jūlijam – esiet uzmanīgas ar ekspermentiem

Sievietes horoskops palīdz sievietēm izvairīties no nepatikšanām, ko izraisa nemierīgo zvaigžņu enerģija. Astrologi ziņo, ka jūlija sākums ir grūts laiks, un jebkurai, pat pašnodrošinātākajai sievietei būs vajadzīga aizsardzība un patronāža.

Lasi arī: Aptieciņa vasaras mēnešiem

Lūk, dāmas, atcerieties: jūlija sākums nav piemērots eksperimentiem saistībā ar izskatu un personīgo dzīvi. Turklāt, lielākā daļa sieviešu šajā laikā nevar uzreiz brīnīties, jo kontrolēt sieviešu enerģijas šonedēļ sāks Venēra, kas tagad virzās ļoti sarežģītā pakāpē. Tātad galvenais uzdevums tuvākajās dienās ir šāds: neienirt problēmās, nedrīkstat būt pārāk kodīga un ciniska, jo dzīve par šo var tikai pasliktināties. Vēlams nedēļu pavadīt uz biznesa viļņa un spēlēt lielu, bet par katru Zodiaka zīmi, par visu atsevišķi.

Auns

Laikposms no 2. jūlija līdz 8. jūlijam ir laiks lielu darbu veikšanai. Zvaigznes ziņo, ka vislabākais ir priekšā jums, joprojām ir mazliet spiediena. Nebaidieties nomainīt savu likteni: pierakstieties perspektīvos projektos, atveriet savu biznesu, aizraujot fanus vai mainot savu dzīvesvietu. Jūs jau pietiekami labi saspiesti uz šo augsni, ir jāuzņemas un jādod iespēja. Vislabāk ir veikt izmaiņas pirms trešdienas – tad veiksme būs ar jums.

Lai izvilktu stīgas, palīgā būs Marss, kas tiek pastiprināts Ūdensvīrā, un tas arī veicinās izmaiņas jūsu dzīvē. Neejiet pret to, pretējā gadījumā sekas var būt vilšanās, slikts garastāvoklis un satricināti nervi.

Lasi arī: Ko darīt, ja zodiaka zīme neatbilst raksturam

Vērsis

Ekspertu iesaka mazāk pieķerties sev, kā arī mīļotajam vīrietim un ģimenes locekļiem. Saskaņā ar Venēras patronāžu, jūsu iekšējā cenzors liks izcelties, kas dos taustāmu labumu, bet radīs ļoti reālas problēmas, kas galvenokārt ietekmē tavu personīgo dzīvi.

Sievietes, kurām pagājušajā nedēļā nebija laika, lai pabeigtu visus svarīgos jautājumus, ir vērts visu līdz pat piektdienai pabeigt – pretējā gadījumā Venēras un Plutona aspekts pārveidos dažas nepilnības strīdos, konfliktos un nesaskaņās. Šīs nedēļas atmosfēra, ka mājās, tā darbā būs ļoti sprādzienbīstama, mēģiniet mierīgāk reaģēt uz jebkuru nesaprotamu situāciju, pārvaldīt emocijas un saglabāt mieru.

Turpini lasīt nākamajā lapā…

Leave a Comment