Sieviešu horoskops nedēļai no 2. līdz 8. jūlijam – esiet uzmanīgas ar ekspermentiem

Dvīņi
Vai jūs plānojāt eksperimentēt ar savu izskatu? Visus eksperimentus labāk pārcelt uz citu nedēļu. Pretējā gadījumā pastāv risks, ka jauns tēls, matu stils vai matu krāsa tev nepatiks. Pārējā nedēļa jums ir ļoti labvēlīga, jo īpaši darbā. Jūsu intelektuālās spējas un prasmes sazināties ar cilvēkiem tiks pastiprinātas ar Saturnu, kas noteikti būs jūsu rokās. Ir iespējams veidot attiecības ar vadītājiem, biznesa partneriem un kolēģiem.

Astrologi iesaka visās svarīgākās lietas ieplānot nedēļas sākumā un tikai pēc tam kārtot kārtējos jautājumus. Nedēļas nogalē pilnībā pievērsties sev. Neuztraucieties par konfliktiem, nerunājieties par nevajadzīgām problēmām un neuzņemieties kāda cita pienākumu – jo nedēļā vienkāršāka, jo labāk jums un jūsu sieviešu enerģijai.

Lasi arī: Dabas vērotājs pēc liepziediem prognozē turpmāko: vai būs sēnes?

Vēzis

Vai tavā galā ir grandiozie plāni? Ir pienācis laiks tos īstenot. Astrologi iesaka sākt tieši no pirmdienas. Ja esat kautrīga vai baidāties par pārmaiņām, mēģiniet strādāt pie pašcieņas un atbrīvoties no trauksmes. Noteikti: tagad, Neptūna aizgādībā, viss izdosies. Jūsu patrons palielinās panākumu izredzes, atalgojot jūs ar spēju pārliecināt cilvēkus un augstu intuīciju.

Izvēlieties mērķi, skaidri izskaidrojiet vēlmi, atrodiet līdzsvaru dvēselē, izlemiet par atbildīgu soli – tie ir galvenie uzdevumi nākamajās septiņās dienās. Ja jums ir nepieciešams kaut ko darīt svarīgu, steidzieties, ir laiks to darīt pirmdienā un otrdienā. Un atcerieties: jo vairāk jūs aizkavējaties, jo veiksmīgākās izredzes jūs palaižat garām.

Lauva

Šonedēļ Lauvai lietas joprojām būs daudz, taču astrologi saka, ka sagatavošanās daļa jau ir pabeigta, un tagad zvaigznes palīdzēs jums atvērt jaunus horizontus. Tūlīt no dažām planētām jūs sniegsiet atbalstu, paliekot savā zīmē.

Venēra dos labu veiksmi mīlestībā, bet vienlaikus apbalvos ar emocionalitāti un jutīgumu, kas jums ir sveša. Merkurs dos iespēju uzstāties darbā, paaugstināt autoritāti, piesaistīt ietekmīgu cilvēku atbalstu un veiksmīgi risināt sarunas ar partneriem vai sponsoriem. Vislabāk nevajadzētu atlikt darījumus uz vēlāku, bet nekavējoties vērsties pie tiem, tiklīdz jūs domājat. Galvenais – mazāk emocijas un trauksmes: šonedēļ jums ir nepieciešams prātīgs izskats par lietām.

Jaunava

Situācija personiskajā dzīvē draud izkļūt no kontroles. Vislabākais, ko jūs varat darīt šajā situācijā, nenervozēt un nevajadzētu strīdēties ar mīļajiem, jo ​​tie ir sīkumi. Viena no labākajām iespējām turpmākajās septiņās dienās ir pavadīt mazāk laika vienam un vairāk ar savu mīļoto vīrieti. Marsa ietekme izraisīs kaislības uguni ar atjaunotu sparu.

Astrologi konsultē sievietes, kas pārstāv Jaunavas zīmi, uz laiku atstāt savu pedantismu. Šis ir retais gadījums, kad tas var sāpināt. Pārtrauciet domāt par modeli: izlemiet sev to, ko jūs īpaši vēlaties no darba, no mīļotā un dzīves kopumā. Nebaidieties sapņot un veidot grandiozus plānus: viss ir iespējams, ja jūs patiešām vēlaties.

Lasi arī: UV starojums – bubulis vai nopietns drauds Vese***ai

Svari

Svari šonedēļ vairāk nekā citi, palīdzēs citiem cilvēkiem. Tomēr šis notikumu pavērsiens jūs nevarēs pārsteigt: jums ir paaugstināta līdzjūtības sajūta, un citi to labi apzinās. Rūpējoties par mīļajiem, neaizmirsti par sevi, jums arī būs nepieciešams atbalsts.

Astrologi iesaka Svariem šai nedēļai būt modrākiem un piesardzīgākiem. Venēras un Lauvas simbioze ir sprādzienbīstams kokteilis, un jebkurā brīdī var rasties sprādziens. Jūs satrūdat ar bailēm, obsesīvām domām, tukšumu un uzvaras slāpēm. Neļaujiet emocijām uztvert augšdaļu, palīdziet cilvēkiem pašaizliedzīgi, neprasot neko pretī.

Skorpions

Sievietes, kas dzimušas Skorpiona aizgādībā, astrologi iesaka nebaidīties no riska. Pastiprinātā Marsa ietekme liecina par vienu lietu: piedzīvojumi šonedēļ tiks attaisnoti un atalgoti daudzas reizes. Tomēr laikposmiem joprojām jāietver aukstā aprēķināšana un situācijas novērtēšana. Līdzsvars starp spēju likt viss uz līnijas un Vese***a dos labu darbu un palīdz sasniegt augstumus.

Bet privātajā dzīvē, dārgās dāmas, Marsa atpakaļgaitas kustība bloķēs ieejas un izejas. Jums būs jāmobilizē spēki, lai pārvarētu šķēršļus, vai atstāt visu savā vietā. Atcerieties: jūs varat iet pārāk tālu, it īpaši, ja jūs ļaujat emocijām kontrolēt jūs.

Strēlnieks

Astrologi iesaka jums jūlija sākumā rūpēties par sevi: reģistrēties sporta zālē, doties uz skaistumkopšanas salonu, nopirkt masāžas karti, iegūt spilgtu manikīru, mainīt matus vai iepirkties. Veiktā darba rezultāti dos jums lielu prieku un, pats galvenais, palielinās pašcieņu.

Ir pienācis laiks, ja jūs nedodaties atvaļinājumā, tad vismaz savām mīļotajām jātērē dažas stundas – ņem vannu ar aromātiskajām eļļām vai skatieties kopīgi filmu, kurai vēl nebija pietiekami daudz laika. Saules ietekmes laikā Lauvas zvaigznājā vislabākais, ko jūs varat darīt, ir pienācīgi atpūsties un iegūt spēku, lai iekaroto jaunus augstumus. Un visa veida sieviešu lieta tikai veicinās sieviešu enerģijas uzkrāšanos.

Lasi arī: Esi kautrīga un nepārliecināta? Kļūsti par vīriešu magnētu!

Mežāzis

Brīnišķīgi Mežāža pārstāves, pārtrauciet raudāt, kritizēt citus, meklēt vainas pašā, darbā un partnerī. Pietiks, ka ir sašutums. Nākamā nedēļa jums ir mērena, pilna ar harmoniju un laimi. Tagad ir daudz labāk klausīties un apvienot spēkus: viena pati, un pat ar šādu noskaņu jūs nevarēsiet tikt galā.

Astrologi ziņo, ka Plutons šonedēļ parādīs ceļu uz panākumiem. Patrona apmeklējuma tavā zīmē ir lieliska iespēja kalnus gāzt. Tomēr, ja jūs plānojat kaut ko sasniegt, jums būs jāatrod tie, kas tev palīdzēs. Būtu saprātīgāk lūgt atbalstu no mīļotā vai draudzenes, pārbaudot laiku.

Ūdensvīrs

Sievietes – Ūdensvīrs, netaupiet naudu. Šonedēļ jūs varat atļauties kaut ko: jaunas lietas, lielas iegādes un kādas pozitīvas emocijas radīt, piemēram, braucieni vai ballītes. Pirkumi Saturna pastiprinātajā laikā tiks attaisnoti, un seansi vairāk nekā kompensēs finansiālās izmaksas.

Nedēļas sākumā jums ieteicams veikt darbu. Mēģiniet maksimāli strādāt, lai visu nedēļu veltītu sev un savām vēlmēm. Darba nedēļas laikā jums būs laiks darīt daudz, un tad būs iespējams pienācīgi atpūsties. Galvenais – esiet rezervēta pacietībai, lai izvairītos no šausmām, kas šajā periodā gandrīz lidos gaisā.

Zivis

Zivju pārstāves, jūsu mērķis šonedēļ ir pabeigt visus svarīgos jautājumus no pirmdienas līdz trešdienai. Šīs trīs dienas ir burtiski piesātinātas ar veiksmi, jo Mēness apmeklēs jūsu zvaigznāju, kas noteikti dos jums iespēju mainīt savu dzīvi. Vissvarīgākais ir izvairīties no slinkuma, negatīvām emocijām un strīdiem ar savu mīļoto – tas viss var atstāt nepatīkamu pēcgaršu un liegt tev dzīvotspēju.

Citās dienās personiskā dzīve burtiski vārāsies, un vispiemērotākā lieta, ko jūs varat darīt, ir pārvērst jūsu uzmanību uz to. Esiet uzmanīga ar savu mīļoto, nemēģiniet viņu aizskart. Neesiet auksta un nepieejama: mīļākais sagaida no jums lielāku līdzdalību un iniciatīvu, lai gan jums tas var būt grūti, jo darbs tiecas tevi norīt.

Avots

 

Leave a Comment