Horoskops 18.augusts – vecā beigas un jaunā sākums!

Šodien steidziet pabeigt visus darbus un varat ielikt pamatus jauniem projektiem. Vēlams atpūsties pie dabas. SPA procedūras būs labvēlīgas. Izvairieties no alkohola lietošanas. Šīs dienas akmeņi: sarkanais granīts, hrizolīts, morions. 

Auns

Veiksmīga karjeras diena, veidojot biznesa attiecības ar ietekmīgiem cilvēkiem, pievilcīgiem vadītājiem. Jūsu aktivitāte darbā noteikti dos ievērojamus rezultātus. Ja jūs labi domājat par savām darbībām, tuvākā nākotne jums būs veiksmīga.

Lasi arī: Vīrs dzīvo uz sievas rēķina: ko darīt?

Vērsis

Šodien jums vajadzētu nedaudz samazināt ambiciozus centienus un aktivitātes profesionālās darbības jomā. Vērā ņemamās enerģijas pārpalikums var būt postošs jums: varbūt pašcieņa palielināsies pārlieku, parādīsies ekscentriskums, kura ietekmē jūs varat izdarīt neapdomīgu rīcību vai pieņemt ātru lēmumu.

Dvīņi

Dzīves potenciālam ir tendence samazināties, tāpēc uzmanīgi plānojiet gaidāmo biznesu – pastāv risks, ka tiksiet maldināts vai radīsies ievērojami finansiāli zaudējumi. Šajā periodā mēģiniet arī izvairīties no izspiešanas un neapmeklējiet publiskās vietas.

Vēzis

Varbūt jūs gaida aizraujošs ceļojums vai neparedzēta paziņa, kas ilgi tiks atgādināta un radīs daudz patīkamu sajūtu. Ir nepieciešams veltīt dienu, lai atrisinātu materiālās problēmas un visu, kas saistīts ar personisko labklājību. Izvairieties no pārmērīgas skaņas komunikācijā ar bērniem. Jūsu ārējā smaguma pakāpe var traucēt vēlmei pē harmonijas ģimenē.

Lasi arī: 5 sieviešu trūkumi, kuru dēļ vīrieši ir kā bez prāta

Lauva

Esi gatavs nopietnām problēmām. Dzīvē, jums vajadzētu samērot to, ko vēlaties ar faktisko. Jūs varat uzvarēt visvairāk nepieņemamos maksimumus un sasniegt neticamus panākumus, bet nesteidziniet lietas un neuzņemieties to, ko jūs nevarat izdarīt. Izvairieties no noguruma, kas var ļoti negatīvi ietekmēt veselību.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment