Sieviešu horoskops nedēļai no 20. augusta līdz 26.augustam – bagātīga nedēļa

Vēzis

Ieteicams pievērst uzmanību enerģijas aizsardzības stāvoklim mājās. Ja pēdējā laikā Vēzim radušās grūtības finansu jautājumos vai pastāvīgi ķīviņi, jūs varat izvēlēties nedēļu tīrīšanai saskaņā ar Feng Shui, izpētīt skapja saturu un notraukt putekļus no augšējiem plauktiem.

Brīdinājums par neapmierinātām personām būs noderīgs svētdien, kad Saturns stāsies spēkā. Neuzticieties svarīgos jautājumos vai vērtīgu informāciji tiem, kuri to vēl nav pelnījuši vai arī jau pierādījuši neuzticamību. Paļaujoties uz savu stipro pusi, var sasniegt daudz vairāk.

Lasi arī: 5 sieviešu trūkumi, kuru dēļ vīrieši ir kā bez prāta

Lauva

Lauvām nevajadzētu pārāk bieži vērsties iekšējā pasaulē. Šo septiņu dienu laikā bieža pašnovērtējuma regulācija var izraisīt nedrošību un pasliktināt bailes vai kompleksus. Pozitīvi ir radošas nodarbes un vaļasprieki, rūpējoties par finansiālo stāvokli, veselību un skaistumu.

Saziņa ar tuviem un dārgiem cilvēkiem svētdien palīdzēs nostiprināt jūtas. Var rasties neskaidrības, vai nepareiza sapratne, jo Saules pozitīvā enerģija ir neatbilstoša spēcīgam antagonistam-Saturnam. Neitralizējot, tas cenšas panākt Plutonu, kas atbilst noslēpumam, mistiskās dzīves pusē, kad doma tiek apveltīta ar īpašu varu.

Jaunava

Jaunavas sagaida notikumu periodu, kura laikā šīs zīmes planētas patroni un viņa pretinieki pārmaiņus iziet uz skatuves, lai spēlētu pirmo lomu. Kamēr Venēra sola greizsirdību laulātajiem, Marss viņiem sola ambīciju pieaugumu uzņēmējdarbības sfērā, Plutons rada šaubas un viltus trauksmes, un tieši pretēji Mēness palielina veiksmi izšķirošajos brīžos.

Lai izkļūtu no zvaigznēm radītās situācijas, pieņemot lēmumus, ir jābalstās uz jūsu iekšējo balsi. Neizpaudiet sliktos ieradumus un vājās vietas, lai novērstu enerģijas pašiznīcināšanos. Garīgā izaugsme un uzticība saviem ideāliem un mērķiem palīdzēs jums iejūgt zirgu, pat ja sākotnēji viss nebija tik rožains, kā jūs vēlētos.

Lasi arī: Vīru reitings, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Svari

Negatīvā ietekme no Saules uz Mēnesi un Marsu nedēļas sākumā var mudināt Svarus ar variācijām, ja nepieciešams, ātri nereaģē un nepadodies provokācijām. Ņemot vērā situāciju un apstākļus, daudziem cilvēkiem būs jāmeklē sava pieeja.

Svētdienas Saturns palīdzēs nodrošināt, ka visi strīdīgie jautājumi tiek atrisināti par labu Svariem. Šajā dienā jūs varat veidot nākotnes plānus, kā arī analizēt pagājušo nedēļu, apkopot un pabeigt uzņēmējdarbību, lai sāktu plānošanu veiksmīgai darbībai.

Skorpions

Venēras un Plutona kvadratura svētdien dod spēku izrāvienam uz priekšu. Šādā dienā jūs varat iesaistīties prāta vētras veidošanā, un šķietami neizdevīgi uzdevumi iegūst risinājumu, kas izrādās ne tikai vienkāršs, bet arī efektīvs. Patiesi, nav jābalstās uz citu palīdzību, jo viss būs atkarīgs tikai no Skorpionu centieniem.

Nedēļas sākums būs labvēlīgs mīlas piedzīvojumiem un kaislīgām tikšanām. Un tas ir, ja kaislība būtu lieka, jo tā ir finanšu jautājumos: azartspēlēs ir labāk izvēlēties iekšējo balsi un veselību, un, saskaroties ar stresu, nezaudēt savu temperamentu un izmantot elpošanas tehniku.

Lasi arī: 8 lietas, ko vīrietis noklusē

Strēlnieks

No 20. augusta līdz 26. augustam astrologi iesaka izvēlēties vārdu biznesam. Arī atpūtai ir labāka izpratne un tā ir vērsta uz pašattīstību un vientulību. Saņems vērtīgu efektu Strēlnieki, kuri ir nolēmuši paplašināt savu redzesloku un apziņu vai karjeras izaugsmi. Bet Strēlnieki-tenkotājas veiksmei nebūs smaids, jo tik tukšas runas un baumas nevar radīt nekādu interesi pareizajiem cilvēkiem, kā arī vākt noderīgu informāciju.

Ceturtdien planētu patrons Jupiters un Neptūns veido aspektus ar Venēru. Dažiem uzņēmējdarbības un monetārās jomas apstākļiem būs jāpielāgojas, lai galvenā lieta netiktu zaudēta. Parasti regulāri un savlaicīgi izpildīti solījumi un pienākumi ne tikai palīdzēs Strelniekam šonedēļ, bet arī uzlabos dzīvi.

Mežāzis

No sievietēm, kas dzimušas Mežāžu ietekmē, daudzas lietas ir atkarīgas no viņu dzīves. Ja esat parādījusi maigumu, kur jums ir nepieciešama stingra roka, jūs varat stingri pamest pozīciju. Tagad stingra prioritāšu ievērošana plānos ir svarīga.

Tajā pašā laikā pašapziņa un bravado arī būs slikti palīgi. Tikai paliekot sev uzticīgai un atceroties savas intereses, jūs varat panākt panākumus.

Lasi arī: Kā apburt savu sapņu vīrieti

Ūdensvīrs

Aktīvi pavadot nedēļas dienas, jums ir jāpataupa spēks nedēļas nogalei, lai cīnītos pret visu sestdienu, kad spēks samazināsies. Saules pozitīvā – Saturna negatīvā darbība var radīt negaidītu iespaidu uz svētdienu, kad draugi ir ienaidnieki un baltā – melnā krāsā. Šajā dienā labāk nevajadzētu pieņemt liktenīgus lēmumus.

Šādā mainīgā laikā domas var kļūt materiālas, kad Ūdensvīrs vismaz to sagaidīs.

Zivis

Zivju pārstāves plāno veiksmīgu nedēļu, jo negatīvais Merkurs netiks parādīts, savukārt Venēra, Jupiters un Neptūns ir pietiekami aktīvi un piesaista pareizos cilvēkus un labvēlīgas iespējas Zivīm.

Tomēr, vienkārši dreifējot pa viļņiem, jūs varat, nokļūt apstākļu slazdā, tādēļ ir vērts pievērst uzmanību intuīcijai un nezaudēt savu peļņu. Ja ilgu laiku “pirmdien, lai sāktu dzīvi ar baltu lapu” nedarbojās, tad to ieteicams darīt ceturtdien, 23. augustā.

Avots

Leave a Comment