Sieviešu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – ideāla nedēļa, lai uzņemtos iniciatīvu!

Jaunava

Šī nedēļa Jaunavai sākas neskaidri. Personīgajā un biznesa dzīvē ir problēmas, nepatikšanas, konflikti un pretenzijas. Taisnība, Merkura ietekme Skorpionā apbalvo Jaunavas ar mieru, tādēļ jebkurā sarežģītā situācijā viņām būs viegli atrast kompromisa risinājumus un mīkstinošus apstākļus. Iespēja sarunāties ar mīļoto un apspriest problēmas ar partneri arī samazinās emocionālo intensitāti.

Pirmdiena un otrdiena ir dienas, ko norāda Merkura, Plutona un Saturna ietekme. Tādēļ ir vēlams samazināt dažādus piedzīvojumus, atteikties no riskantiem plāniem un nedaudz palikt ēnā. No trešdienas, saskaņā ar zīmi, Jaunavas baudīs dzīvi. Viņu sirdis un dvēseles sāks silt patīkamas atmiņas, domas un plāni.

Lasi arī: Mīlestība jau tagad ir ļoti tuvu šīm 3 Zodiaka zīmēm!

Svari

Neskatoties uz to, ka šonedēļ Visums būs plaši izplatīts ar iespējām, Svaru sievietes, visticamāk, nevarēs tās izmantot. Tas ir saistīts ar reverso Venēru, caur ejot Skorpiona saspringtos grādus. Iespējams, ka pārmaiņas var pārsteigt. Astrologi iesaka, ka Svari tagad nevar akli gūt panākumus: daudz labāk ir plānot visu un sagatavoties neatgriezeniskām pārmaiņām, kas novembrī izpaudīsies spožāk.

Neskaidra scenārija attīstība arī gaida profesionālo dzīvi: panākumi var mainīties ar zaudējumiem, tāpēc spēku pielāgošana ļoti ātri mainīsies. Lai netiktu iesprostoti, ir vēlams parādīt izdomu un ieskatu. Šī stratēģija palīdzēs iekarot pozīcijas.

Skorpions

Saule, Merkurs, Venēra un Jupiters paliks Skorpiona zīmē. Četru dažādu enerģijas objektu ietekme var destabilizēt šī zīmes pārstāvju noskaņu. Var rasties problēmas ar naudu un konfliktiem – gan ģimenē, gan uzņēmumā, un pat iekšējās. Ir vērts ņemt vērā stresa un negatīvās emocijas risināšanas metodes. Arī nevajag vainot sevi par spēka un spēju trūkumu, jautājums ir tas, ko sniedz planētu daudzveidīgā enerģija.

Pavadīt šonedēļu augstumā, sievietēm palīdzēs pozitīva domāšana un spēcīga pašapziņa. Visas planētas, izņemot Venēru, virzās uz priekšu, un ar tām, Skorpioni kļūst arvien lielāki. Viss darbosies ļoti labi, jo īpaši, ja sievietēm Skorpioniem izdosies ticēt pašām sev.

Lasi arī: Par kādu vīru sapņo sievietes, atkarība no viņas Zodiaka zīmes?

Strēlnieks

Gaidāmā nedēļa veiksmīgi iemīlēs Strēlnieku sievietes. No 22. oktobra līdz 28. oktobrim Jupiters paliks Skorpiona zīmē. Šī patrona pozīcija norāda uz labu scenāriju notikumu attīstībai viņa personiskajā dzīvē.

Neatlaidīgi, jo īpaši 22. un 26. oktobrī, Strēlnieki spēs piesaistīt, iedvesmot vai atraut personas, kas rūpējas par tiem. Pat attiecībās ar bērniem un vecākiem visi Strēlnieku centieni atradīs atbildi. Tomēr tuvāk nedēļas vidum ir iespējama īpašnieciskuma sajūtas pamodināšana, un tās maksimums ir akla greizsirdība. Astrologi iesaka nereaģēt uz zvaigžņu provokācijām: nav nozīmīgu iemeslu greizsirdībai.

Mežāzis

Šonedēļ, Mežāžu, Merkura un Venēras ietekmē Skorpionā, sievietes pabeidz savu pacelšanos uz emocionālās neatkarības augšgalu. Atkarības karš pret citu uzskatiem tuvojas beigām. Paredzams, ka ļoti labu ziņu pieplūdums dzīvē, un tas, pēc astrologu domām, būs ne tikai labās ziņas, patīkamā ego, bet patiešām vērtīga informācija.

Neskatoties uz patronu planētu novājinātajām pozīcijām, Mežāžu sievietes būs šonedēļ labā noskaņojumā ar prieku un laimi. Nākamajās dienās, izņemot pirmdienu, Mežāžu pārstāves būs relatīvi mierīgas. Ir ieteicams pārdomāt savus plānus un uzvaras un atrast laiku, lai  labi atpūstos no vētrainajām aktivitātēm.

Lasi arī: Es neesmu kā visas sievietes: tu sapratīsi, kad es atnākšu

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietes, kuras šajā nedēļā vēlas uzlabot savu dzīvi, baros Merkurs, aktīvs un stabils Skorpiona zīmē. Patrona ietekme palīdzēs atrisināt virkni problēmu, gan materiālu, gan ģimenes. Lai panāktu maksimālu efektu, astrologi iesaka aplūkot pašreizējo situāciju no apkārtējā viedokļa: pēc tam Ūdensvīrs noteikti spēs rast risinājumus. Ja šīs zīmes pārstāves vēl nav gatavas pārmaiņām un dažiem jauninājumiem, tad viņām ir svarīgi saprast, ka šāda iespēja bieži nenotiek: labvēlīgs periods beigsies, bet problēmas paliks neatrisinātas.

Visveiksmīgākās aktīvo darbību dienas ir pirmdiena un otrdiena. 22. un 23. oktobrī astrologi vairākas reizes atzīmē pozitīvās enerģijas pieaugumu, jo Merkurs iesaistīsies aspektos ar Plutonu un Saturnu.

Zivis

Pārmaiņu laiks – tā astrologi un eksperti raksturo nākamo dienu enerģiju. Šonedēļ Zivs sievietes gaida veiksme, patīkamas tikšanās un panākumi. Venēra, paliekot Skorpionā, atšķaidīs garlaicīgo ikdienu, dodot šī zīmes pārstāvēm, kaut arī paaugstinātu emocionālo raksturu, bet ar lielu vēlēšanos katru nedēļu piedzīvot visus dzīves priekus.

Zivis arī sagaida labas ziņas materiālajā jomā: būs iespējams nopelnīt un nopirkt kaut ko vēlamo. Tomēr astrologi ziņo, ka šonedēļ Zivīm nevajadzētu steigā pieņemt svarīgus lēmumus: laiks ir diezgan neskaidrs. Labāk ir rūpīgi domāt par soļiem un pārskatīt savus plānus. Daudzas izmaiņas vēl ir pāragri īstenot. Ir svarīgi uzticēties intuīcijai – tas palīdzēs izkļūt no jebkuras situācijas, uzvarētājām.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment