Sieviešu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – ideāla nedēļa, lai uzņemtos iniciatīvu!

Astrologi pastāstīja, ko sagaidīt un kam sagatavoties, dažādu Zodiaka zīmju pārstāvjiem oktobra pēdējā nedēļā. Apsveriet viņu ieteikumus, lai saņemtu tikai labāko no šī perioda.

Oktobris tuvojas beigām, bet, pēc astrologu domām, tas vēl joprojām varēs priecēt daudzas daiļa dzimuma pārstāves. Neskatoties uz retrograda Venēru, šajā nedēļa tiks atbalstīta jebkāda iniciatīva. Tādēļ, ja jūs plānojat mainīt savu dzīvi uz ilgu laiku, šādi sapņi var tikt realizēti nedēļas sākumā. Būs problēmas, no kurām viena ir četru kosmosa objektu klātbūtne vienlaikus (Saules, Venēras, Jupitera un Merkura) Skorpiona zīmē. Bet kurš ir brīdināts, tas ir bruņots: ja jūs pavadīsiet tuvākās dienas bez uztraukuma, skaudības un meliem, tad būs reāla iespēja pārvērst šo nedēļu par diezgan patīkamu laiku.

Lasi arī: Tas ir pārsteidzoši: 4 darbības, kuru laikā jūs varat nonākt saskarē ar apziņas svētlaimi!

Auns

To sieviešu īpatsvars, kuras dzimušas Auna zīmē, šonedēļ, radīsies daudz labvēlīgu gadījumu. Pastāv iespēja, ka Auna sievietes sapņi piepildīsies. Bet ne visām būs laimīgs. Auni, kas nav pārliecināti par sevi, var saskarties ar problēmām.

Kaut arī Venēra, zaudē spēku Skorpiona zīmē, ir retro fāzē, ir svarīgi rūpēties par sevi, izstrādāt pašcieņu, kontrolēt emocijas un ne pārāk spiest uz sevi. Šonedēļ notiks daudz nozīmīgu notikumu Auniem, taču ir arī ierobežojoši faktori. Taisnība, ja Auns vēlas sasniegt panākumus un būs pacietīgs, viņām visas grūtības būs nieks pārvarēt.

Vērsis

Vērsi negaida labākā nedēļa, jo sagaidāms, ka garastāvoklis kļūs nespēcīgs, var parādīties agresija un kairinājums. Šis nosacījums ir saistīts ar pilnīgi novājinātu retro-Venēru Skorpionā. Patrona aspekti arī neradīs iedvesmu. Piemēram, Venēras ar Saturna saite otrdien negatīvi ietekmēs attiecības, un tās aspekts ar Sauli ceturtdien būs iemesls sevis apšaubīšanai.

Lasi arī: Divi zodiaka pāri, kuri ir gatavi atdot visu, lai tikai būtu kopā !

Oktobra pēdējā nedēļā Vēršu sievietes būs saspringušas par kāršu atklāšanu, dziļo kritiku un atklātu paškaitējumu. Un, ja jūs uzskatāt, ka šonedēļ jūs varat viegli izdarīt kļūdu, atšifrējot to, kas tika uzklausīts vai redzēts, tad nebūs grūti rasties problēmām. Astrologi konsultē Vēršu zīmes pārstāves, lai viņas šonedēļ censtos kontrolēt vai vismaz mēģinātu neuzticēties savām izjūtām, kuras daudzos aspektos Venēra uzliks.

Dvīņi

Skorpionā divu patronu atrašanās vienlaicīgi, Venēra un Merkurs, draud Dvīņu sievietēm ar mīlestības uzliesmojumiem vai viņu bijušās aizrautības atgriešanos. Šīs nedēļas jaunās paziņas ir bīstamas. Tāpēc eksperti iesaka Dvīņiem kontrolēt savas emocijas, vēlmes un temperamentu. Stabilitāte un neatlaidība var izraisīt emocionālu traumu, mīlestības vilšanos, nevēlamās sanāksmes. Bet nedēļas beigās šīs zīmes sievietes varēs demonstrēt talantu, šarmu un pievilcību.

Patronu aspekti, kas būs 22., 24. un 26. oktobrī, var sabojāt garastāvokli, izraisot morālu nogurumu, tādēļ mazāk sadzīves dzīvē būtu vēlams: šonedēļ tā var ne tikai aizvākt laiku un enerģiju, bet arī radīt nopietnas Vese***as problēmas.

Vēzis

Tām, kas dzimušas Vēža aizgādībā, nākamā nedēļa parādīsies ne tikai veiksmīga, bet arī ļoti daudzsološa. Jupitera ietekme dos spēku un optimismu, tāpēc ikdienas dzīve kļūs gaišāka un bagātāka. Jaunas tikšanās, paziņas, plāni – tas viss sniegs iedvesmu, labu garastāvokli, vērtīga pieredze un auglīgas idejas par to, kā padarīt dzīvi vēl labāku.

Visveiksmīgākās dienas ir pirmdiena un piektdiena. 22. un 26. oktobrī Jupiters ieies aspektos ar Mēnesi. Apvienojoties, patroni nesīs veiksmi Vēzim, un notikumi paši veicinās izrāvienu visos virzienos. Tomēr, jo vairāk sieviešu Vēži būs norūpējušies par citu cilvēku problēmām, jo ​​mazāk viņi saņem dāvanas no Visuma. Saskaņā ar zīmi, no 22. līdz 28. oktobrim, Vēžiem kontrindicēts dot vaļu jūtām, atpūsties un nodarboties ar citu cilvēku problēmām.

Lasi arī: 5 lietas, ko vīrietis dara tikai savai mīļotajai sievietei

Lauva

Nākamā nedēļa būs kārtībā, ja Lauvas var mierīgi reaģēt uz tiem, kas tās ir kritizējuši. Ja nē, tad viņas riskē kāda cita domāšanas dēļ, nevis naktī gulēt, bet iesaistīties pašanalīzē vai, vēl ļaunāk, iznīcināt ļaunumu savos mīļajos. Astrologi ziņo, ka, kamēr Saule ir Skorpiona zīmē, citu cilvēku aizspriedumi ir kaut kas nepatīkams, bet diezgan parasts.

No 23. oktobra līdz 28. oktobrim Lauvu sievietēm būs grūti apmierināt ikvienu, tāpēc varbūt ir lietderīgi atteikties no šiem mēģinājumiem un sākt iesaistīties sevī? Turklāt šis periods ir ļoti labs, lai strādātu ar sevī: jums būs iespēja tikt galā ar iekšējām problēmām, kompleksiem un bailēm.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment