Sieviešu Horo***ps nedēļai no 26. decembra – 1. janvārim

 

800x400-elitedaily_studiofirma_girlsnight

 

AUNS

Jums zvaigznes paredz visnotaļ veiksmīgu Jaunā gada sākumu, tomēr tā būs tikai tādā gadījumā, ja Jūs ar visām nepabeigtajām lietām tiksiet galā vēl vecajā gadā, tāpēc pacentieties neatlikt svarīgu problēmu risinājumus uz vēlāku laiku, pretējā gadījumā – var gadīties tā, ka pirms svētkiem Jums nāksies tikt galā ar tik daudz sarežģītiem uzdevumiem, ka Jums pat neatliks laiks izbaudīt šo svētku periodu.

 

VĒRSIS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ aktīva, tāpēc sagatavojieties diezgan saspringtam darba režīmam. Ļoti svarīgi būs pareizi noteikt prioritātes, jo no tā būs atkarīgs tas, cik veiksmīgs Jums būs šis piesātinātais periods. Lielāko daļu uzmanības veltiet tam, ko nekādā gadījumā nedrīkst atlikt uz vēlāku – tad arī nedēļas nogalē Jūs varēsiet pilnvērtīgi atpūsties, nenodarbojoties ar kaut kādu darba problēmu risināšanu.

 

DVĪŅI

Jums šī nedēļa piedāvā lielisku iespēju atbrīvoties no visa tā, kas Jums traucē attīstīties un virzīties uz priekšu. Tas attiecas gan uz bezperspektīvu darbu, gan kaitīgajiem ieradumiem un attiecībām, kas dod tikai negatīvas emocijas. Zvaigznes Jums iesaka drosmīgi skatīties nākotnē – Jaunais gads Jums atnesīs spilgtas un pozitīvas pārmaiņas, bet tikai tādā gadījumā, ja Jūs visu nevajadzīgo atstāsiet pagātnē.

 

VĒZIS

Jums šajā nedēļā var izdoties uzcelt stabilu pamatu nākotnei. Nebaidieties uzņemties atbildīgus uzdevumus, jo Jūs tos pilnīgi noteikti spēsiet izpildīt, turklāt arī Jūsu profesionalitāte tiks atzīmēta. Gada beigas var Jums dāvāt liktenīgu tikšanos, tāpēc neizvairieties no jaunām paziņām un ielūgumiem uz randiņiem.

 

LAUVA

Jums zvaigznes sola mierīgu un stabilu nedēļu. Visas lietas risināsies ļoti viegli un neprasīs no Jums pārāk lielu emocionālo atdevi, tāpēc izmantojiet izdevību un veltiet savu brīvo laiku tam, lai sagatavotos Jaunā gada svinībām – varbūt Jūs izdomāsiet kaut ko oriģinālu un pārsteigsiet gan savus tuviniekus, gan viesus.

 

Lasi vēl: Mīlestības Horo***ps no 26. decembra – 1. janvārim

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā zvaigznes iesaka visu savu uzmanību veltīt tam, lai nokārtotu savas attiecības ar apkārtējiem. Apciemojiet radiniekus, kurus sen neesat redzējušas, piezvaniet draugiem, ar kuriem jau ilgu laiku neesat kontaktējušās, un salabstiet ar tiem, ar kuriem esat sastrīdējušās. Ugunīgā Gaiļa gadā radnieciskās un draudzības saites būs ļoti svarīgas, tāpēc spert pirmo solīti šajā virzienā vajadzētu jau tagad. No tā būs atkarīgi Jūsu panākumi arī citās dzīves sfērās.

 

SVARI

Jums šajā nedēļā ir ļoti akurāti jāsadala spēks un laiks starp dažādām dzīves sfērām. Atdodot visu savu enerģiju darbam, Jūs riskējat neuzspēt sagatavoties svētkiem, bet, veltot visu savu laiku sadzīves lietām, varat zaudēt iespēju pakāpties pa karjeras kāpnēm. Pacentieties ievērot balansu un neaizmirstiet atpūsties, jo nogurums un slikts garastāvoklis pilnīgi noteikti nav tie labākie Jaunā gada pavadoņi.

 

SKORPIONS

Lai 2017. gadā visi Jūsu plāni īstenotos, pamats tiem ir jāizveido jau tagad. Centieties tikt galā ar visu iekavēto un Jauno gadu sāciet kā no baltas lapas, šī nedēļa dos Jums ļoti daudz iespēju tikt galā ar visu, kas Jūs Jaunajā gadā varētu aizkavēt. Par pamatu var kalpot arī kāda ideja, kas Jums pēkšņi iešāvusies galvā un sākotnēji varbūt šķiet nenozīmīga, tāpēc esiet maksimāli uzmanīgas un aktīvas.

 

STRĒLNIEKS

Jums šī nedēļa saliks visus punktiņus uz “i”. Šis būs svarīgu lēmumu pieņemšanas periods, tāpēc sekojiet līdzi situācijai un uzticieties savām sajūtām – intuīcija Jūs nepievils. Ja jūtat, ka ir pienācis laiks pārmaiņām, tad tā arī ir. Rīkojieties drosmīgi, jo Gaiļa gads ir vislabākais laiks, lai izmainītu savu dzīvi uz labo pusi.

 

MEŽĀZIS

Jums zvaigznes šajā nedēļā iesaka nedaudz palēnināt dzīves tempu un paanalizēt to, ko šajā gadā esat sasniegušas. Tas palīdzēs panākt pozitīvas pārmaiņas un izvairīties no kļūdām nākotnē. Izlemiet, ko Jūs vēlaties atstāt vecajā gadā un ko ņemt līdzi uz Jauno 2017. gadu. Savu mērķu un vēlmju izprašana ir ļoti svarīga ceļā uz panākumiem.

 

ŪDENSVĪRS

Ja esat ieplānojušas kādas globālas pārmaiņas, tad šis periods ir labākais laiks tam, lai sagatavotu tām augsni. Bezdarbība šajā nedēļā var vainagoties ar pasivitāti arī nākotnē. Izmantojiet jebkuru iespēju sevi izrādīt – izpildiet atbildīgos uzdevumus darbā, sakārtojiet personiskās attiecības ar tiem, ar kuriem Jūs vēlētos iepazīties labāk.

 

ZIVIS

Jums šajā nedēļā produktivitāti nodrošinās Jūsu fantāzija. Izmantojiet to maksimāli – radošā domāšana ne tikai palīdzēs ļoti viegli atrisināt darba uzdevumus, bet arī pārvarēt personiskas dabas problēmas. Svētkus pacentieties padarīt spilgtus un neparastus – kā Jauno gadu sagaidīsi, tā pavadīsi!

 

Leave a Comment