Sieviešu horoskops nedēļai no 27. marta līdz 2. aprīlim

AUNS

Pirmdiena būs tā diena, kurā jūs pēkšņi sapratīsiet to, kas jums ir jādara. Otrdien un trešdien jūsu mērķtiecība tiks dāsni atalgota. Ļoti daudzi jums izteiks savu sajūsmu un izrādīs cieņu. Ceturtdiena un piektdiena būs pārsteidzoši drūmas dienas. Jums nedos mieru kaut kādi pārdzīvojumi par nākotni. Sestdien un svētdien atmetiet visas savas šaubas un dodieties meklēt piedzīvojumus.

VĒRSIS

Pirmdien kaut kādā brīdī jūs pēkšņi varat saprast to, kā atrisināt ļoti daudzas savas problēmas. Otrdien un trešdien jūs uz ļoti daudzām lietām skatīsieties visnotaļ radikāli un pārāk daudz klausīsieties apkārtējo cilvēku domās. Jūs būsiet pārāk viegli ietekmējamas. Ceturtdien vai piektdien kāds no jūsu draugiem var dot jums kādu ļoti vērtīgu padomu, bet sestdien un svētdien mēģiniet atslābt un nolaist tvaiku.

DVĪŅI

Pirmdien jūs centīsieties sastādīt detalizētu sarakstu ar lietām, kas prasa jūsu uzmanību, un ne uz soli no tām neatkāpsieties. Jums viss liksies ļoti neskaidrs, tāpēc arī jūs kaut kādā veidā centīsieties šo haosu sistematizēt.Otrdien un trešdien pameklējiet kādus citus veidus, kā ieviest kārtību savā dzīvē. Ieklausieties tajā, ko jums teiks draugi. Jūs ļoti daudz no viņiem varat uzzināt. Ceturtdienu un piektdienu varat veltīt intensīvām intelektuālām aktivitātēm. Sestdien un svētdien aktīvi komunicējiet ar apkārtējiem cilvēkiem un dalieties ar savu viedokli.

VĒZIS

Pirmdien apkārtējie jūs redzēs ne gluži tādas, kā jūs domājat, ka jūs redz. Gatavojieties tam, ka viņi nesapratīs ne jūsu garastāvokli, ne domas, tāpēc būtu daudz labāk, ja jūs šajā periodā atturētos no pārmērīgi aktīvas sociālās darbības. Otrdien un trešdien jūs var piemeklēt finansiāla rakstura problēmas, ar kurām jūs diezgan ātri tiksiet galā, ja būsiet elastīgas savā domāšanā. Ceturtdien un piektdien jūs beidzot uzņemsiet apgriezienus. Jūs ļoti aktīvi palīdzēsiet citiem cilvēkiem. Arī brīvdienas būs visnotaļ piesātinātas.

LAUVA

Pirmdien jūs būsiet neizsīkstošas enerģijas un entuziasma pilnas, jūs gaida veiksme. Ir īstais laiks iegūt kāda jums nepieciešama cilvēka simpātijas. Otrdien un trešdien jūs saskarsieties ar vairākiem konfliktiem un grūtībām saziņā ar apkārtējiem cilvēkiem. Ceturtdien un piektdien jūs būsiet neticami radošas. Saglabājiet atvērtu prātu un esiet gatavas pilnīgi visam. Ieklausieties savā intuīcijā. Sestdien vai svētdien kāds no jūsu draugiem var sniegt jums kādu visnotaļ interesantu mācību.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

JAUNAVA

Pirmdien jūs vēl joprojām jutīsiet brīvdienu pozitīvo enerģiju, kas dos lielisku šīs nedēļas sākumu. Šī diena būs romantiskas un radošas atmosfēras pilna. Otrdien un trešdien jums pēkšņi sagribēsies veikt sava mitekļa ģenerāltīrīšanu – un tas ir ļoti produktīvs impulss. Ja kāds no jūsu tuviniekiem vai draugiem vēršas pie jums pēc padoma, tad dodiet to ļoti konstruktīvā veidā – nevienu nav nepieciešams kritizēt. Ceturtdien un piektdien apkārtējiem pietrūks jūsu organizētības, bet centieties uz viņiem par to nedusmoties. Brīvdienās jūs būsiet ļoti aktīvas un dzīvespriecīgas.

SVARI

Pirmdien jūs pārņems domas par pagātni. Jūs domāsiet par savas dzīves vēsturi vai par vēsturi kopumā, kas novedīs jūs pie pietiekami sentimentāla noskaņojuma. Vismaz otrdien un trešdien solās iet jautrāk, jo tās būs aizraujošu nodarbju un sarunu pilnas. Ceturtdien un piektdien jūs būsiet ierakušās kaut kādās darba lietās. Līdz nedēļas nogalei pacentieties izdarīs pēc iespējas vairāk. Sestdien un svētdien jūs ne uz minūti nenovērsīsieties no savas otrās pusītes.

SKORPIONS

Pirmdien saglabājiet savu apņēmību un mērķtiecību. Lieciet visiem jums apkārt esošajiem skeptiķiem saprast, ka nekas un neviens jūs nespēs apturēt. Aktīvi ķerieties klāt jauniem projektiem, taču esiet gatavas arī sarežģījumiem mājas lietās, sevišķi trešdien. Šīs problēmas gan nebūs tik nopietnas, kā jums sākumā var likties. Ceturtdien un piektdien jums būs pietiekami daudz laika dažādām izklaidēm. Pacentieties tām piedot kulturālu noskaņu. Aizejiet uz kādu labu koncertu vai teātra izrādi. Sestdien un svētdien jums vajadzētu pievērsties sportam un rūpēm par savu ķermeni.

STRĒLNIEKS

Naudas taupīšanu ir iespējams pārvērst par sava veida spēli – ļoti aizraujošu spēli. Ļoti daudz ko jūs tomēr varat pagatavot arī pašu rokām – piemēram, apsveikumu kartiņu. Otrdien un trešdien jūs aktīvi iepazīsties ar jauniem cilvēkiem, taču nav iespējams noteikt, kāda veida draugi jums šie cilvēki būs gala rezultātā. Ceturtdien un piektdien jūs sajutīsieties diezgan nogurušas, kas nozīmē to, ka nebūsiet sociāli aktīvas, taču sestdienu un svētdienu jūs pilnīgi noteikti varat veltīt dažāda veida izklaidēm un kādai ballītei.

MEŽĀZIS

Pirmdien jūs būsiet ļoti dzīvespriecīgas un entuziasma pilnas. Tas piešķirs šai nedēļai lielisku sākumu. Otrdien un trešdien visu savu laiku un enerģiju veltiet darbam. Ceturtdien un piektdien jūs tiksiet piepildītas ar nezūdošu radošo enerģiju. Neierobežojiet savus impulsus, aizmirstiet par praktiskajām problēmām un rūpēm, jo tās var pagaidīt. Sestdien un svētdien pievērsieties savai ģimenei.

ŪDENSVĪRS

Pirmdien jums būs ļoti svarīgi pieturēties pie sava grafika un plāniem. Ļoti daudz kas būs atkarīgs tieši no jums, tāpēc esiet disciplinētākas. Otrdien un trešdien jūs varēsiet mazliet atpūsties. Pilnībā iespējams, ka satiksiet kādu inteliģentu cilvēku, pret kuru jums parādīsies romantiska interese. Ceturtdien un piektdien jūs lidināsieties pa mākoņiem. Galvenais – sekojiet līdzi tam, lai jūsu sapņainība nesagādātu grūtības apkārtējiem cilvēkiem. Brīvdienās varat atpūsties pēc pilnas programmas un nodoties miesiskajām baudām.

ZIVIS

Lūdzot kādam palīdzību pirmdien, jūs pašas varat izdarīt pakalpojumu šim cilvēkam, tāpēc nekautrējieties vērsties pēc palīdzības pie apkārtējiem. Kā pateicību piedāvājiet viņiem savus pakalpojumus arī otrdien un trešdien. Ceturtdien un piektdien jums vajadzētu koncentrēties tikai uz sevi. Aizejiet uz kādu skaistumkopšanas salonu vai nopērciet sev kaut ko sen kārotu. Brīvdienās atslābinieties un palasiet kādu interesantu grāmatu.

Leave a Comment