Sieviešu horoskops nedēļai no 28. novembra – 4. decembrim

lejupielade

AUNS

Šīs Zodiaka zīmes sievietēm zvaigznes šajā nedēļā iesaka būt daudz drosmīgākām. Jo tuvāk ir novembra beigas, jo mazāk laika atliek izšķirošajiem soļiem, kas nozīmē to, ka ir jāvelta maksimālas pūles, lai sasniegtu vēlamos mērķus un neizlaistu no rokās uzvaru.

 

VĒRSIS

Vēršu sievietēm šī nedēļa ir visnotaļ labvēlīga tieši ģimeniskā plānā, kas nozīmē to, ka var atrisināt nesaskaņas ar vecākiem, bērniem vai mīļoto cilvēku, respektīvi, izvēlēties visproblemātiskāko savstarpējo attiecību sfēru un to uzlabot. Nebaidieties spert pirmo soli, taču uzmanīgi vērojiet to, kāda ir atbildes reakcija, jo pie aizvērtām durvīm bezjēdzīgi klauvēt arī nav vērts.

 

DVĪŅI

Šīs Zodiaka zīmes sievietēm zvaigznes šajā nedēļā sola negaidītu likteņa pavērsienu, tāpēc, ja Jums šajā periodā ir svarīgs līdzsvars un miers, būtu labāk neriskēt. Ja Jūs jau tomēr esat izlēmušas veikt izšķirošo soli, Jūs to varat darīt – Jūs vienkārši sekosiet Visuma likumiem!

 

VĒZIS

Vēža zīmē dzimušajām sievietēm šis periods solās būt vienmērīgs un labvēlīgs. Pacentieties izvairīties no nejaušības kļūdām – piemēram, neatstājiet bez uzraudzības savu maku, atslēgas vai telefonu. Šo lietu pazaudēšana var sabojāt Jums visu nedēļas nogali, tā kā labāk vienmēr turēt somiņu sev blakus!

 

LAUVA

Dodoties medībās, mīlas lietās vai lietišķajā sfērā, Lauvenēm ir ļoti svarīgi parūpēties par saviem sabiedrotajiem. Neuzticiet savus noslēpumus tikko iepazītiem cilvēkiem. Šajā periodā ir ļoti svarīgi neļaut kaut kādai kritikai, šaubām vai toksiskām attiecībām Jums traucēt. Jo tuvāk nedēļas beigām, jo labāk Jums veiksies!

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmju pārstāvji, kuriem 2017. gadā uzlabosies finansiālais stāvoklis

 

JAUNAVA

Jaunavas šajā nedēļā var saskarties ar šaubām. Izsverot visus “par” un “pret”, padomājiet ne tikai par apkārtējiem, bet arī par pašu interesēm. Šis periods ir ļoti labvēlīgs dažādiem ceļojumiem, taču ja Jums šobrīd nav iespēja paņemt atvaļinājumu, varat vienkārši pastaigāties vai aiziet uz kino – tā Jūs atjaunosiet savu enerģētiku!

 

SVARI

Nedēļas beigās Svaru zīmē dzimušajām sievietēm varētu būt neliels spēku zudums, bet ne visi apkārtējie pacentīsies atvērt Jums durvis vai pasniegt mēteli, kas nozīmē to, ka nāksies paļauties uz pašu spēkiem. Pacentieties neiztērēt savu enerģiju velti, jo ir taču lietas, uz ko mēs bezjēdzīgi tērējam gan savu laiku, gan spēkus.

 

SKORPIONS

Skorpionu sievietēm šī solās būt visnotaļ labvēlīga nedēļa, turklāt nedēļas nogalē Jūs sagaida milzīgs spēku pieplūdums, taču, lai lieki neizmantotu labvēlīgo zvaigžņu stāvokli, akurāti visu izvērtējiet. Ir labvēlīgs laiks, lai atbrīvotos no visa liekā.

 

STRĒLNIEKS

Kaut ko jaunu Jums ir ieteicams uzsākt tieši otrdien, jo tad Mēness sāks augt un atradīsies tieši Jūsu Zodiaka zīmē, kas nozīmē to, ka viss, ko uzsāksiet, vainagosies panākumiem. Nedēļas beigas solās būt kaut kādu negatīvu emociju pilnas. Ir iespējami strīdi ar draudzenēm vai kolēģiem. Lai no tā izvairītos, zvaigznes Jums iesaka norobežoties no visa negatīvā, bet, ja strīdi ir patiešām neizbēgami, tad “neuzpūtiet no mušas ziloni”.

 

MEŽĀZIS

Mežāžu sievietēm novembra beigas un decembra sākums būs saistīts ar materiālām rūpēm un sadzīves lietām. Ļoti labvēlīgs laiks dažādiem remontdarbiem – pilnīgi noteikti var pasūtīt mēbeles, pārkārtot plauktu, izmest nekam nevajadzīgās lietas un parūpēties par savu labsajūtu. Parūpējieties par to, lai Jums mājās būtu svaigi augļi un dārzeņi!

 

ŪDENSVĪRS

Jum šajā nedēļā ir ieteicams izmantot Mēness fāžu spēku, tādā gadījumā Jūsu enerģijas līmenis decembrī tiks pilnībā atjaunots – Jūs sajutīsieties kā no jauna piedzimušas!

 

ZIVIS

Zivīm šajā nedēļā būtu jāpievērš uzmanība savai apziņai, tāpēc, steigā darot mājsaimniecības darbus, tiekot galā ar finanšu jautājumiem vai mīlas drāmām, neaizmirstiet arī par savu iekšējo pasauli. Decembrī vislabāk ir sagaidīt harmonijā ar sevi, un šī pārejas nedēļa ir piemērota tam, lai šo harmoniju sasniegtu.

 

Leave a Comment