Sieviešu horoskops nedēļai no 3. līdz 9. aprīlim

AUNS

Jums šī nedēļa solās būt visnotaļ mierīga, taču ir gaidāmas arī dažas negatīvās dienas. Pirmdien un otrdien jums vajadzētu izvairīties no konfliktiem, jo tas var ļoti slikti atsaukties uz jūsu attiecībām ar mājiniekiem, mīļoto vīrieti vai darba kolēģiem. Nedēļas vidū visas problēmas pamazām tiks atrisinātas, taču jūs nespēsiet realizēt savu potenciālu. Nedēļas beigas, visticamāk, būs ļoti mierīgas un pat patīkamas. Piektdien jūs varat sajusties ļoti ievainojamas, sestdien kļūsiet aktīvas, bet svētdien būsiet pārpilnas radošām idejām.

VĒRSIS

Jums šī nedēļas solās būt visnotaļ pozitīva. Pirmdien pilnīgi noteikti nevajadzētu satraukties par to, ja jūs piemeklē kaut kādi attiecību strīdi, jo tie jums nāks tikai un vienīgi par labu. Otrdien pie jums var atgriezties bijusī mīlestība. Trešdiena un ceturtdiena solās būt visnotaļ mierīgas dienas. Brīvdienās jums vajadzētu koncentrēties tikai uz patiešām svarīgām lietām. Piektdien jums būs ļoti grūti izdarīt pareizo izvēli.

DVĪŅI

Jums šī nedēļa solās būt vienkārši lieliska! Pirmdiena paies ļoti aktīvi un dinamiski. Nedēļas vidū jūs spēsiet atrisināt ļoti daudzas problēmas. 5. un 6. aprīlis – dienas, kad veiksme būs kopā ar tām sievietēm, kuras atrodas savas īstās mīlestības meklējumos. Piektdiena solās būt visnotaļ sarežģīta – gaidāmi konflikti. Sestdien iespējama krīze attiecībās, bet svētdiena ir lieliska diena, lai dotos uz randiņiem.

VĒZIS

Pirmdien jūs varat nonākt pie nepareiza lēmuma pieņemšanas. Otrdien nav vērts pārāk daudz uzmanības pievērst kaut kādiem darba jautājumiem, jo, visticamāk, ka šīs jūsu pūles neviens nemaz nepamanīs. Trešdien un ceturtdien iespējama jaunu romantisko attiecību uzsākšana. Nedēļas nogali būtu vēlams pavadīt kopā ar savu otro pusīti.

LAUVA

Jums šī nedēļas solās būt visnotaļ pozitīva, taču pirmdien un otrdien jūs varat sagaidīt visnotaļ saspringtu situāciju attiecībās ar savu otro pusīti, taču otrdien jūs varat rast kompromisu. Trešdienu un ceturtdienu varat veltīt tam, lai apgūtu ko jaunu. Šīs dienas solās būt patiešām rezultatīvas. Piektdien jums var nākties izdarīt kādu grūtu izvēli. Ja spēsiet apslāpēt savas emocijas, tā būs pozitīva. Sestdien jūs varat nokārtot attiecības ar tuviniekiem, bet svētdiena solās būt patiešām jauka diena.

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

JAUNAVA

Sieviešu horoskops jūs brīdina par ne visai vieglu nedēļu. Pirmdien un otrdien jums būs visas iespējas uzlādēties visai nedēļai. Trešdien jums vajadzētu atļauties sargāt savus spēkus. Iespējamas problēmas ar pašsajūtu. Ceturtdiena ir veiksmīga diena tam, lai atteiktos no kaut kādiem kaitīgajiem ieradumiem. Brīvdienās gaidāmi dažādi pārbaudījumi. Sestdien iespējama krīze attiecībās ar tuviniekiem.

SVARI

Jums šo nedēļu vajadzētu veltīt sava tonusa atjaunošanai. Pirmdien jūs varat uzlādēties ar pozitīvismu visai nedēļai. Otrdiena sola problēmas attiecībās ar tuviniekiem. Trešdien un ceturtdien jūs varat izmantot visu savu sievietes šarmu, lai pārceltu attiecības pavisam jaunā līmenī. Piektdiena noteikti nav tā labākā diena, lai meklētu savu otro pusīti, kā arī darbā nav gaidāms nekas iepriecinošs. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt tuvo cilvēku kompānijā.

SKORPIONS

Jums šī nedēļa solās būt ne īpaši labvēlīga. Pirmdien un otrdien jums vajadzētu izvairīties no sasteigtu lēmumu pieņemšanas. Lielisks laiks, lai uzsāktu fiziskās aktivitātes. Trešdiena un ceturtdiena būs daudz patīkamākas. Arī nedēļas beigas paies visnotaļ pozitīvi. Piektdien jūs radīsiet kompromisu attiecībās ar otro pusīti. Brīvdienas būtu vēlams pavadīt aktīvi.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā vajadzētu nodrošināties ar pacietību. Pirmdien un otrdien pastāv strīdu un stresa iespējamība. Šķēršļi ir gaidāmi arī trešdien un ceturtdien, kad jums tiks atņemta pašrealizācijas iespēja. Tuvāk brīvdienām jūsu dvēseles stāvoklis atgriezīsies normālā stāvoklī. Piektdiena – ļoti laba diena, lai uzsāktu jaunas attiecības vai labotu jau esošās, taču vajadzētu ņemt vērā to, ka jūsu emocijas var jums traucēt uzlabot savu dzīvi, tāpēc pacentieties ieklausīties sev tuvajos cilvēkos.

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu nedaudz pietaupīt savus spēkus un apstādināt savus ambiciozos plānus. Pirmdien un otrdien jums vajadzētu ievērot atturību komunikācijā. Liela iespējamība, ka par sev liks manīt sen aizmirstā pagātne. Trešdiena un ceturtdiena lieliski der tam, lai realizētu sevi un savus mērķus. Nedēļas beigas solās būt veiksmīgas, tomēr piektdien iespējami kaut kādi emocionālie pārdzīvojumi. Brīvdienās būtu vēlams izbaudīt mākslu – aizejiet uz kino, teātri vai kādu koncertu.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā tiek prognozēta vitalitātes samazināšanās. Pirmdiena būs ļoti produktīva darbā. Otrdiena ir lieliska diena dažādām radošajām izpausmēm. Trešdien un ceturtdien jūs varat iegūt kādu vērtīgu padomu no tuviniekiem. Ļoti veiksmīgi risināsies arī personisko attiecību lietas. Nedēļas beigas solās būt visnotaļ sarežģītas. Pavadiet brīvdienas ģimenes lokā, kā arī neaizmirstiet sekot līdzi savai Vese***ai un nostiprināt imunitāti.

ZIVIS

Ar jums pilnīgi noteikti šajā nedēļā būs veiksme, tomēr pirmdien jums vajadzētu izvairīties no saspīlējumiem attiecībās ar otro pusīti, tiecoties pēc harmonijas. Otrdien jums veiksies darba jautājumos. Trešdiena un ceturtdiena ir ļoti labas dienas tam, lai pievērstos garīgajai praksei. Nedēļas beigās gaidāms vitalitātes zudums un imunitātes pavājināšanās, tāpēc pievērsiet uzmanību savai Vese***ai.

Leave a Comment