Sieviešu horoskops nedēļai no 30. jūlija līdz 5. augustam – paredzamas pārmaiņas dzīvē

Sieviešu enerģija ir pārsteidzoši atšķirīga no vīrieša. Katra daiļā dzimuma bio-lauks ikdienā var mainīties, tāpēc sieviešu astroloģiskās prognozes ir gandrīz ideāls veids, kā piesaistīt veiksmi.

Sievietes ļoti labi izjūt Visuma, zvaigžņu un planētas enerģijas plūsmas. Tāpēc viņām ir labi attīstīta intuīcija, kas tās izglābj no problēmām un palīdz viņām izvēlēties dzīves pavadoņus, draugus, darbus un tā tālāk. Dāmas var paredzēt pārmaiņas dzīvē. Ir piecas galvenās pazīmes, ka dzīve drīz mainīsies, bet sievietes bieži vien paļaujas uz sesto sajūtu, nevis uz loģiku. Šonedēļ vēlams paplašināt savu “rīku komplektu”, lai atrastu veiksmi.

Lasi arī: Ezotēriķu ieteikumi: kā attīrīt ķermeni no negatīvās enerģijas!

Auns

Sievietēm, kas dzimušas zem Auna zīmes, šonedēļ vēlams atstāt  komforta zonu. Astrologi iesaka sākt jaunu biznesu visās dzīves jomās, meklēt otro pusi vai nostiprināt esošās attiecības, izmantojot kopīgus uzdevumus. Ideāls laiks tam būs 31. jūlijs, 1. un 2. augusts – labākais laiks radošam darbam, flirtam un iepirkties.

Pirmdiena ir veiksmīgākā diena finanšu lietām, darbam un romantikai, jo Merkurs un Venēra būs spēcīgi un atbalstoši. Aunam to jāizmanto pašu vajadzībām, apvienojot finanšu un mīlas lietas. 3.augusts ir visbīstamākā diena, jo antagonistu Venēru stiprinās spēcīgs aspekts ar Urānu. Tas būs laiks pilnīgai disharmonijai un pieredzei. Auna sievietes piektdien var saņemt lielu negatīvu devu.

Lasi arī: Kā Zodiaka apļa pārstāvji izturas sociālajos tīklos

Versis

Ja Vērsis vēlēsies, tad viņas varēs labot dažas pagātnes kļūdas. Lai to izdarītu, viņām būs jāatzīst, jāpieprasa piedošana tiem cilvēkiem, kas tka aizskarti ar vārdu vai nodarījumu. Tas būs labs laiks izlīgšanai, mīlestības atzīšanai un romantikai. 6 no 7 dienām būs neticami pozitīvas. Pirmās trīs dienas paies spēcīgas Venēras aizgādībā ļoti spēcīgos aspektos. 3. augusts ir vēl viena šāda diena. Attiecībā uz 4. un 5. augustu, šīs ir spēcīgā Mēness dienas Vērša zīmē. Nedēļas nogalē ir vēlams būt tuvāk draugiem un radiem.

2. augusts ir vienīgā bīstamā diena. Negatīvi domājošais Marss būs jaudīgā veidā ar citu Vērša antagonistu – Urānu. Sieviešu enerģiju aizstās spēcīga šo planētu vīriešu sākums, kas var atņemt labvēlīgo veiksmi.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment