Kā Zodiaka apļa pārstāvji izturas sociālajos tīklos

Astrologi apgalvo, ka uzvedību sociālajos tīklos nosaka mūsu Zodiaka zīme. Pamatojoties uz konstelācijas būtību, jūs varat uzzināt, cik daudz laika cilvēks veltīs interneta komunikācijai un kādu vietu tas ieņem viņa dzīvē.

Auns

Auni ir ļoti aktīvi sociālo tīklu lietotāji. Viņu lapa ir, pirmkārt, viņu tēls. Auns vēlas sazināties, komentēt, novērtēt un paust savu viedokli. Šī zodiaka zīmes pārstāvji reti pievieno sev draugus. Šajā gadījumā viņiem ir grūti veikt pirmo soli.

Vērsis

Vērsis ir visvairāk neatkarīgākais cilvēks no sociālajiem tīkliem. Viņi nejūt vilkmi virtuālajā saziņā. Viņiem ir daudz vieglāk un interesantāk sazināties dzīvē. Vērsis ir piemērots komentāriem, patīk un citām aktivitātēm sociālajos tīklos.

Dvīņi

Dvīņi ir atvērti saziņai. Daudziem šī Zodiaka zīmes pārstāvjiem sociālie tīkli ir pasaule, kurā viņi var pilnībā attīstīties. Dvīņi parasti ir simtiem kopienu locekļi, viņi pastāvīgi raksta, komentē un novērtē kaut ko. Viņiem patīk aplūkot savu mīļoto, draugu un kolēģu lapas. Viņus interesē pat nezināmo lapu saturs.

Vēzis

Saskaņā ar neparasto horoskopu, Vēžiem nav tik daudz draugu sociālajos tīklos. To skaitā ir tikai elite. Šī zvaigznāja personām nepatīk ļoti daudz sazināties virtuālajā pasaulē un to risina tikai tad, kad tas ir absolūti nepieciešams. Vēžu lapā jūs neatradīsiet neko lieku: nav surogātpasta, nav papildu cilvēku, nav komentāru. Viņi uzmanīgi seko līdzi kārtībai savā lapā.

Lasīt arī: Jūsu ekstrasensorās spējas, ņemot vērā jūsu Zodiaku

Lauva

Lauvas bieži vien cenšas radīt otru dzīvi sociālajos tīklos. Virtuālajā pasaulē tie izskatās skaistāki, veiksmīgāki un saprātīgāki, nekā tie patiešām ir. Par iemiesojumu Lauvas izvieto visskaistāko fotogrāfiju, lai savāktu cik vien iespējams “patīk”. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji dara visu iespējamo, lai kaut kā atšķirtu sevi no miljoniem cilvēku. Tāpēc viņi bieži vien rada savādākus statusus un izveido neparastus rakstus.

Jaunava

Jaunavas sociālajos tīklos atšķirīgā iezīme ir ierobežota informācija profilā. Jaunava nav kaut kas, kas ir paslēpts, vienkārši neuzskata par nepieciešamu pārāk daudz rakstīt par sevi. Virtuālajā pasaulē šīs konstelācijas pārstāvji bieži izrāda pedantismu – viņi uzmanīgi seko ierakstam patīk, komentāriem, viesiem un gramatiskajām kļūdām.

Svari

Saskaņā ar neparasto horoskopu, Svaru lapas sociālajos tīklos bieži pauž savu noskaņojumu un būtisko stāvokli. Tas ir gadījums, kad pēc statusa var uzzināt visu par personu. Svaru plakāts ir pilns ar gudriem teicieniem par draudzību, mīlestību, vērtībām un radošumu. Svari ir ļoti sabiedriska, tāpēc viņiem ir daudz draugu. Lielākā daļa no viņiem parasti ir nepazīstami cilvēki.

Skorpions

Skorpioni ir ļoti skarbi un nežēlīgi sarunu biedri sociālajos tīklos. Viņi vēlas izteikt savu viedokli par jebkuru jautājumu un nebaidieties izskatīt pārāk nepareizi. Draugi sociālajā tīklā viņiem ir maz, bet ar visiem viņi sazinās. Virtuālajā pasaulē Skorpioni ir ļoti emocionāli – tas ir atspoguļots viņu ierakstos uz sienām un statusiem.

Lasīt arī: Finanšu horoskops nedēļai: 19. – 25. marts – bagātības ceļš ir līkumots

Strēlnieks

Strēlnieki vienkārši mīl radīt jaunus draugus, tāpēc viņi brīvā laika pavadīšanai domāti sociālie tīkli. Viņiem ir daudz draugu, un visi šī zvaigznāja pārstāvji cenšas pievērst uzmanību. Strēlnieki nepieļauj asas diskusijas, nekad neapvaino un vienmēr mudina uz labu un mieru virtuālajā realitātē.

Mežāzis

Mežāzis ne tik bieži sēž sociālajos tīklos. Bet pat tur pavadot laiku, viņi cenšas uzsvērt viņu pārākumu, neatkarību un panākumus. Viņiem ir nedaudzi draugi sarakstā, jo vārdam “draugs” viņiem ir īpaša nozīme un viņi nekad nepiedāvās savu draudzību svešiniekiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patīk sazināties sociālajos tīklos. Bieži vien virtuālā dzīve viņiem kļūst nozīmīgāka nekā reālā dzīve. Neskatoties uz to, Ūdensvīrs sazinās virspusēji, jo tie ir vairāk pieraduši pie dzīvas sarunas.

Zivis

Kad Zivis iekļūst sociālajā tīklā, šķiet, ka laiks viņiem apstājas. Šī zvaigznāja pārstāvji ir tik iespiesti šajā pasaulē, ka viņi patiešām nevēlas uz realitāti. Sociālajos tīklos viņi var atrast atbildes uz daudziem būtiskiem jautājumiem. Daudzi viņu ieraksti var motivēt un uzmundrināt. Sociālajā dzīvē dzīve šķiet vienkāršāka, daudz prieka un saprotamāka. Bet šī ir tikai viņu izgudrotā pasaule. Patiesībā viss ir atšķirīgs.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment