Sieviešu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. februārim – jaunas iespējas!

Vēzis

Pārmērīga emocionalitāte, ko izsauks Jaunais Mēness 5. februārī, var nenākt par labu Vēzim. Pēc tam šīs zīmes pārstāvji var nožēlot viņu impulsivitāti, jo tagad viņiem ir ideāla iespēja radikāli mainīt savu dzīvi. Relaksējošas procedūras un meditatīvā prakse sievietēm palīdzēs uzlabot jūsu noskaņojumu.

No 6. februāra līdz 8. februārim Mēness būs Zivju zīmē, pārmaiņus piedaloties dažādos aspektos ar citām planētām. Šāda patrona uzvedība palīdzēs Vēžiem atrast izeju no visgrūtākajām un neskaidrajām situācijām. Galvenais ir savienot intuīciju laikā un nebaidīties no iniciatīvas.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada februārim – kādu sagaida īpaša veiksme!

Lauva

Šonedēļ Lauvas var ne tikai atrast jaunus līdzīgi domājošus cilvēkus, bet arī iegūt interesējošā cilvēka sirdi. Arī astrologi ziņo, ka Saules ietekme Ūdensvīrā galu galā pārvietos karjeru no mirušā centra, un pēc apmēram mēneša jūs varat izbaudīt ilgi gaidītos rezultātus.

Īpaša uzmanība jāpievērš pirmdienai, trešdienai un piektdienai. Šajās dienās Saule uzreiz iegūs vairākus aspektus: vispirms ar Neptūnu un Saturnu, tad ar Urānu un, visbeidzot, ar Jupiteru.Speciālisti iesaka šo laiku veltīt svarīgākajiem jautājumiem, kas ilgstoši nav ļāvuši atpūsties un baudīt dzīvi. Planētu enerģija 4., 6. un 8. februārī būs ļoti labvēlīga, lai jūs varētu droši sākt kaut ko jaunu un nebaidīties zaudēt. Labākas dzīves maiņa būs reālāka nekā jebkad agrāk.

Jaunava

Sievietes Jaunavas varēs uzturēt perfektu līdzsvaru starp mājām un darbu. Tas uzlabos garastāvokli un atmosfēru mājās un darbā. Astrologi ziņo, ka šādos apstākļos Jaunavas var burtiski pārvietot kalnus un darīt daudzas lietas. Merkurs nepaliks malā: patrons nodrošinās panākumus un veiksmi.

Tomēr ir vēlams, lai Jaunavas steigtos, un līdz 10. februārim ir laiks darīt visu svarīgāko. Diemžēl svētdienā notiks dramatiska patrona enerģijas maiņa: Merkurs atstās Ūdensvīra zvaigznāju, pārceļoties uz Zivju zīmi, kur tas zaudēs visu savu spēku. Šajā dienā Jaunavām nevajadzētu plānot neko jaunu. Dienas vispārējā atmosfēra ir labvēlīga, bet pārmaiņas var iet secen.

Svari

Svarīgāko sieviešu ieroči šonedēļ ir harisma. Sarunas var būt veiksmīgas, kā arī jaunas iepazīšanās, romantiskas dienas un tikšanās ar draugiem. Līdz ar to astrologi iesaka ieslēgt komunikāciju un tīklu.

Kā jau minēts, Merkurs šonedēļ būs ļoti labvēlīgā stāvoklī, un šīs tendences pozitīvi ietekmēs Svaru enerģiju, garastāvokli un veiksmi. Mīlestībā, sarunās un biznesā viņiem jāgaida panākumi. Šī ir ļoti produktīva nedēļa uzņēmējdarbībai, pašattīstībai, neformālai saziņai, romantiskiem žestiem, sava mērķa meklējumiem, ietekmes un prestiža paplašināšanai. Svari tiek aicināti pareizi noteikt prioritāti ne tikai šajā nedēļā, bet arī turpmākajos mēnešos kopumā.

LASI ARĪ: Talismani Dzeltenās Cūkas gadam: kā piesaistīt veiksmi, naudu un mīlestību

Skorpions

Mēness antagonista ietekme liks Skorpiona zīmes pārstāvēm novirzīties no jauniem projektiem un plāniem un pievērsīs viņu uzmanību sadzīves darbiem vai traucēt viņas vīram vai bērniem. Astrologi ziņo, ka šajās jomās ir pārmaiņas, kurām šonedēļ ir nepieciešama īpaša uzmanība. Nedēļa arī būs ļoti veiksmīga, lai atrastu jaunus ienākumu avotus un nepilna darba laika darbu.

No perioda briesmām ir jānorāda impulsivitāte, kas var pieaugt 5., 6., 7. un 8. februārī. Šajā laikā Mēness būs tā darbības virsotnē, kas noteikti ietekmēs Skorpionu sieviešu noskaņojumu un pasaules skatījumu. Mīlestības harmonija var būt apdraudēta. Pat spēcīgākās attiecības var salūzt, ja negatīvais Mēness ir pietiekami spēcīgs. Meditatīva tehnika mīlestības nostiprināšanai palīdzēs stabilizēt enerģiju un neitralizēt negatīvās plūsmas.

Strēlnieks

Kopš februāra sieviešu-Strēlnieku dzīve strauji mainīsies. Lai tuvotos sapnim, astrologi iesaka atrast laiku, lai strādātu ar sevi un domātu pozitīvi. Visaugstākos panākumus var radīt domas metināšanas pamatmetodes. Saules spēks kopā ar Merkura spēku palielinās Strēlnieka šarmu, saasinās vēlmes, uzlabos intuīciju

Visveiksmīgākās dienas – pirmdiena, trešdiena un piektdiena. Šobrīd tuvi cilvēki var piedot Strēlnieka sievietēm: trūkumus, augstās prasības, kaprīzes, slinkumu un augstu pašcieņu. Tās ir brīnišķīgas dienas iepazīties, iepirkties, rūpēties par jūsu izskatu un komfortu, uzņēmējdarbību, apmācību. Parasti sievišķīgas ietekmes sviras – skaistums, stils, mīlestība un aprūpe – būs efektīvas harmonisku un siltu attiecību veidošanā.

Mežāzis

Visums brīdina Mežāzi: ir pienācis laiks, lai visi sapņi dzīvē piepildītos, īpaši plānotie palielinātu ienākumus un audzinātu bērnus. Kritiskos brīžos ir vērts meklēt ieročus, bet pat šīs nedēļas kļūdas būs izdevīgas, ļaujot iegūt vērtīgu pieredzi.

Pirmdien, trešdien, piektdien un svētdien, Merkura darbība noritēs ārpus mēroga, kas var novest pie attiecību saasināšanās ar partneri. Astrologi iesaka neiet uz galējībām, nedot sev tukšus solījumus, ne arī apšaubīt riskus un koncesijas. Dziļas cieņas sajūta pret sevi un jūsu vēlmēm ļaus Mežāzim pārvarēt partnera negatīvo ietekmi un izbeigt toksiskas attiecības.

LASI ARĪ: 5 pazīmes, ka jums nevajadzētu pagaidām izšķirties ar jūsu partneri

Ūdensvīrs

Šonedēļ Saule un Merkurs ir ērti Ūdensvīra zīmē, kas nozīmē, ka šīs zīmes pārstāvjiem nav jāuztraucas. Planētu ietekme radīs ērtu vidi panākumiem un personīgo mērķu sasniegšanai. Tagad pat visskaistākajai un klusākajai sievietei Ūdensvīram nebūs grūti iegūt labus kontaktus, pārliecināt, iekarot vai pārliecināt sarunu biedru.

Nedēļa ir labvēlīga publiskai runai, sanāksmēm, otrās puses meklēšanai, sarunām ar iestādēm. Tā, ka laime pēkšņi noradīsies Ūdensvīra pusē, astrologi iesaka būt aktīviem un iniciatīviem, nevis neaktīviem.

Zivis

Iespējams, Zivju zīmes pārstāves ir vienīgie, kurus apiet Saules un Merkura pozitīvā ietekme. Šonedēļ astrologi iesaka Zivīm kļūt mazāk aktīvām, pievērst uzmanību viņu domāšanai par panākumiem. Ir arī vēlams ienirt ģimenes lietās, lai izpētītu savas nepilnības un trūkumus. Līdz martam Zivīm ir svarīgi pabeigt un izlabot visu nepieciešamo.

Labā ziņa ir tā, ka Zivis nedēļas laikā palielinās viņu intuīciju. Astrologi iesaka klausīties sesto sajūtu, atsakoties no citu padoma. Visveiksmīgākās dienas ir 5., 7. un 9. februāris. Zivis varēs pārtraukt ikdienas saistības un pabeigt visas svarīgās lietas, kas plānotas šai nedēļai.

avots: dailyhoro

Leave a Comment