Sieviešu horoskops nedēļai no 9. – 15. janvārim

 

Winter drink

AUNS

Jums šajā nedēļā astrologi iesaka maksimāli izmantot visas savas labākās īpašības un jau atklātos talantus. Ja Jūs pagaidām vēl neesat tikušas skaidrībā ar to, ko tad Jūs īsti vēlaties, nekrītiet panikā – gads ir tikai pašā sākumā!

 

VĒRSIS

Lai Jūs nesaskartos ar dažādām problēmām, Jums šīs nedēļas pirmajās dienās vajadzētu skaidri noteikti savas prioritātes. Vienā dienā visu izprast nav iespējams, turklāt tā noteikti nav tā labākā taktika. Tuvāk brīvdienām gaidiet patīkamus pārsteigumus, bet darbadienās dariet tikai to, kas ir patiešām nepieciešams, pretējā gadījumā – Jūs iztērēsiet visus spēkus uz kaut ko nebūtisku.

 

DVĪŅI

Jūs šajā nedēļā atradīsiet atslēgas tām durvīm, kuras Jūs jau ļoti ilgu laiku, bet nesekmīgi esat mēģinājušas atvērt. Ja Jūsu vēlmi atbalstīs arī liktenis, tad šoreiz Jūsu centieni būs veiksmīgi. Gada sākums ir īpaši labvēlīgs laiks tam, lai uzsāktu kaut ko jaunu, tāpēc rīkojieties!

 

VĒZIS

Ņemot vērā to, ka šajā nedēļā ļoti daudz kas būs atkarīgs no Jūsu noskaņojuma, tad Jums vajadzētu vairāk laika veltīt savai Vese***ai. Zvaigznes Jūsu priekšā atvērs durvis uz jaunām iespējām, taču iekarot savas virsotnes ar migrēnu un iesnām noteikti nav tā labākā ideja.

 

LAUVA

Lauvenēm šajā nedēļā vajadzētu vērsties pie savas stihijas talismaniem, jo Uguns enerģija šajā ziemas periodā Jums noteikti netraucēs. Aizdedziniet sveces, apsedzieties ar kādu siltu pledu un dāvājiet sev mājīgumu – pārējais atnāks pats no sevis!

 

Lasi vēl: Mīlestības horoskops janvārim – romantikas periods ir klāt!

JAUNAVA

Jums šajā nedēļā būtu vērts pievērsties savai Vese***ai, savlaicīga profilakse noteikti ir labāka par kaut kādiem ārkārtas pasākumiem, kas Sli**ba jau Jūs ir skārusi. Lai sasniegtu iekšēju harmoniju, Jums nav jābaidās izmantot arī kādas neparastas metodes.

 

SVARI

Jums šajā nedēļā var nākties mainīt taktiku un pārsteigt pasauli. Iespējams, ka kāds no Jums sagaida tukšas runas par augstākām matērijām vai arī šaubīšanos izšķirošos brīžos, taču nesagādājiet nevienam to prieku. Rīkojieties, nepazīstot šaubas, un Fortūna Jūs pilnīgi noteikti pavadīs!

 

SKORPIONS

Jums šī nedēļa solās būt ļoti veiksmīga, tāpēc Jūs noteikti varat paslēpt savu dzelonīti un neuztraukties par kaut kādām intrigām vai tenkām. Pilnīgi noteikti būs svarīgākas lietas, kas prasīs Jūsu uzmanību. Parūpējieties par savu enerģētiku, pēc iespējas vairāk atrodoties tikai tuvu cilvēku sabiedrībā.

 

STRĒLNIEKS

Neprognozējamība – tā ir Jūsu panākumu un veiksmes atslēga! Rīkojieties patstāvīgi, nepaļaujoties uz apkārtējiem. Viņi drīz vien nobrīnīsies par to, cik īsā laikā esat sasniegušas tādus panākumus!

 

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā pastāv ļoti lielas izredzes radikāli izmanīt savu dzīvi. Iespējams, ka tās iesāksies ar kaut ko mazu, taču sekas būs visnotaļ vērienīgas, no Jums Visums vēlēsies saņemt apstiprinājumu vai noliegumu. Ja vilcināsieties, tad varat palaist garām šo lielisko iespēju. Ja būsiet pārāk steidzīgas, tad tas var likt nožēlot izdarīto. Izsveriet visus “par” un “pret”!

 

ŪDENSVĪRS

Rezultātus šajā nedēļā dos tiki un vienīgi aktīva rīcība. Rīkojieties arī tad, ja neesat pārliecinātas par saviem spēkiem. Pamēģiniet jaunas stratēģijas, eksperimentējiet ar savu ārieni, atjaunojiet garderobi vai ieplānojiet kādu ceļojumu – drosmīgas idejas 2017. gadā pilnīgi noteikti paplašinās Jūsu redzesloku.

 

ZIVIS

Jums šajā nedēļā būs enerģijas pieplūdums. Sargājiet sevi un savu iekšējo pasauli. Šāda attieksme pret sevi uzlabos arī Jūsu noskaņojumu un darba spējas, kas nozīmē to, ka Jums šī nedēļa būs visnotaļ produktīva.

 

Leave a Comment