Sieviešu horoskops no 18. līdz 24. jūnijam – nemiers nepamet

Mēneša vidu iezīmē ne tikai Pasaules kauss futbolā, bet arī planētu nemierīgā ietekme. Abi var būt reāls tests sievietēm. Kā izdzīvot nākamajā periodā, pastāstīs astrologi.

Gaidāmā nedēļa sola būt nemierīga, bet joprojām varēsiet sekot līdzi. Marss Ūdensvīrā garantē visām burvīgā dzimuma pārstāvēm grūtības izvēlēties un atrast pareizo ceļu. Merkurs Vēzī liks jums izdarīt izvēli intuitīvi, atsakoties no racionālas domāšanas. Nu, Venēra Lauvas zvaigznājā, lai gan tas sniegs jutekliskumu un sievišķību, bet tas stiprinās arī tādas emocijas kā skaudība, dusmas un nesaturēšana. Tomēr, zinot šo planētu ietekmi, jūs vienmēr varat pārvērst situāciju jūsu labā.

Auns

Kā strīdēties ar visiem tuviem cilvēkiem mazu lietu dēļ, – pastāstīs Aunu pārstāves. Šonedēļ provokatīvā uzvedība kļūs ikdienišķa, un, jo tuvāk jūs esat, jo grūtāk būs atrast kompromisu. Astrologi saka, ka Saturns pie tā ir vainīgs, spēcīgs Mežāzī, darīs visu iespējamo, lai cīnītos ar savu mīļoto vīrieti un ģimenes locekļiem.

Ir vērts atzīmēt vienu svarīgu detaļu: lai gan jūsu antagonista ietekme ir saistīta ar lieliem enerģijas zudumiem, ir arī apvedceļi. Piemēram, jaunas paziņas dos jums enerģiju un veiksmi. Jūs varēsiet atrast kopīgu valodu un panākt savstarpēju saprašanos ar visiem, kas nav jūsu tuvie draugi. Tāpēc šī jūnija nedēļa būs lielisks laiks, lai atrastu jaunus draugus, klientus, investorus, ceļotājus un romantiskas paziņas.

Lasi arī: Kredītu apvienošana ar sabojātu kredītvēsturi

Vērsis

Saskaņā ar horoskopu šonedēļ Vēršu pārstāvēm nebūs paveicies ar gariem braucieniem, ceļu putekļiem un ceļojumiem, it īpaši rietumu virzienā. Turklāt grūtības ar izvēli, kas ir kopīgas visām zīmēm šonedēļ, jums izpaudīsies īpaši spēcīgi. Marsa negatīvā ietekme šajās septiņās dienās radīs jums nopietnas problēmas, un jūs nevarēsiet pieņemt pareizo lēmumu, tāpēc mēģiniet to atlikt uz veiksmīgāku laiku. Astrologi iesaka nezaudēt dūšu, bet meklēt mīlestības palīdzību un atbalstu. Bet ne tikai tuvāk, bet arī labu izpratni par jūsu problēmas būtību.

Bet personīgajā priekšā, jūs visas varat izrādīties perfektas. Pateicība, jutekliskums un sievišķība, ar ko zvaigznes apbalvos, padarīs jūs īpaši izcilu un pievilcīgu vīriešu acīs.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment