Lai izklaides nepāriet orģijās! Horoskopi 18. – 24.jūnijam

Auns

Noskaņojums Aunam ļoti enerģisks, un viņš uzskata, ka viss, ko viņš dara, nāk par labu ne tikai pašam, bet arī pārējiem. Par nelaimi, tas tā gluži nav un viņam var nākties uzklausīt par savām aktivitātēm visai nopietnus pārmetumus.

Vērsis

Noskaņojums enerģisks, taču planētas Vērsim ir labvēlīgākas – viņa veikums, lai arī dažreiz ne tūlīt atzīts, galu galā nāks par labu ne tikai viņam pašam. Atvaļinājumā esošos Vēršus planētas mudina uz saviesīgu dzīvi.

Dvīņi

Planētas labvēlīgas lieliem darbiem un projektiem, taču, lai to izmantotu, nāksies pārvarēt kautrību un mazdūšību. Atvaļinājumā esošajiem šīs zīmes pārstāvjiem izdevīgs brīdis sakārtot personisko dzīvi. Ja tā jau kārtībā, ieteicams vienkārši būt kopā ar tiem, kas sirdij tuvi.

Vēzis

Veiksies viss, kas saistīts ar dabaszinātnēm. Planētas veicina pārlieku atkarību no noskaņojuma, un tas var traucēt gan koncentrēties darbam, gan attiecībām ar līdzcilvēkiem. Par citu darīšanām šonedēļ labāk pārlieku neinteresēties.

Lasi arī: Te nav nūģu skola! Vidusskola, kur uz vienu vietu pretendē pat 18 jauniešu

Lauva

Labāk jutīsies tās Lauvas, kuras jau bauda atvaļinājumu, – zvaigznes neveicina pārlieku strādātgribu, toties veicina visu, kas saistīts ar atrašanos sabiedrībā un izklaidēm. Gudrāk tomēr darīs tās Lauvas, kurām izklaides nepāries orģijās, – tas varētu kaitēt gan makam, gan reputācijai.

Jaunava

Līdz pat ceturtdienai priekšplānā var izvirzīties ar darbu un karjeru saistīti jautājumi, ko gan izdosies veiksmīgi atrisināt; nedēļas nogali toties varēs veltīt pilnvērtīgai atpūtai.

Svari

Vasaras laiks Svarus izsitis no līdzsvara un, protams, ne uz vēlmes strādāt pusi. Tā vien gribas izbaudīt visu, ko dzīve spēj dot, un iztrakoties. Būtu tomēr labi, ja tas nenotiktu uz attiecību rēķina ar saviem mīļajiem.

Skorpions

Arī viņš grib baudīt vasaru un priecāties par dzīvi. Atvaļinājumā esošajiem Skorpioniem ieteicams nepārtērēt savu budžetu, darbā vēl iejūgtajiem – neatstāt aiz sevis nepadarītus darbus. Nestrīdēties ar mīļoto un citiem, kas tuvi un dārgi!

Lasi arī: 20 frāzes, ar kurām nolikt pie vietas jebkuru

Strēlnieks

Atvaļinājumu vēl gaidošajiem ieteicams pēc iespējas tikt galā ar darbiem nedēļas pirmajā pusē, to jau baudošajiem – šo laiku veltīt mājas un ģimenes lietu sakārtošanai. Tās otrajā pusē – visiem darīt tikai neatliekamos un kārtējos darbus!

Mežāzis

Ne pārāk veiksmīgs laiks. Pa daļai pie tā vainīgi apstākļi, pa daļai – paša slinkums un neuzņēmība. Jāizvairās no kārdinājuma kārtot lietas ar sabiedrības ne pārāk atzītām metodēm. Attiecības ar tuviniekiem tomēr jaukas un sirsnīgas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs dara, kā pats atzīst par labu esam, un ne vienmēr tas šķiet labi arī apkārtējiem. Diemžēl taisnība var izrādīties apkārtējiem un tad jau būs par vēlu kaut ko labot. Būtu labi, ja viņš atcerētos, ka pat par taisnīgu lietu neder cīnīties ar visiem līdzekļiem.

Zivis

Šonedēļ Zivis spēj ielūkoties nākotnē. Vienīgā nelaime – sava pārliekā optimisma dēļ viņas ne vienmēr pareizi saprot, ko tur ir ieraudzījušas, un tas var novest pie pašapmāna un ielaišanās ne pārāk veiksmīgos pasākumos.

Avots:

Leave a Comment