Sieviešu horoskops no 18. līdz 24. jūnijam – nemiers nepamet

Dvīņi

Mēs visi neapstājamies, lai iegūtu labāku, bet arī pārstāves no Dvīņiem šonedēļ, vēlas tikai par tādu kļūt – protams, ja jūs nevēlaties tērēt visu nedēļu nemitīgiem skandāliem un problēmām. Neviennozīmīgi Merkura jauda liks jums pazust pasaules ilūziju, pamest atbildību,raudzīties pāri robežām, kas ir atļauts. Ekstravaganta un vieglprātīga rīcība var izraisīt negatīvu mīļajos, jo īpaši otrdien, ceturtdien un sestdien. Viss, tostarp mīļotais ievēros jūsu trūkumus, defektus un kļūdas.

Šajā gadījumā speciālisti iesaka – jo vairāk cildenākas, prasmīgākas un gudrākas būs jūsu darbības, jo labāk tās būs visiem. Atbildīgi un apzināti lēmumi dos jums ne tikai panākumus, bet arī vispārējo mīlestību. Vienkārši klausieties sirdsapziņas un iemesla balsī – šonedēļ tās palīdzēs jums izvēlēties pareizo virzienu.

Lasi arī: Rita Našeniece: Neviens latviešu vecāku bērnus neaizstāvēs

Vēzis

Vēža sievietēm šonedēļ, zvaigznes sola septiņas pilnas dienas ar kaprīzēm un neapmierinātību. Visapkārt tev izmaiņas un burtiski lūgsies tavu rupjību.

Kā jau minēts iepriekš, Merkurs paliks jūsu zīme visu nedēļu, tādējādi paaugstinot jutību. Šīs planētas ietekme aizēnos prātīgu priekšstatu par lietām, inficējot jūs ar uzmācīgām, dažkārt nemierīgām domām. Mēģiniet būt uzmanīgas ar saviem vārdiem un lēmumiem. Rūpējieties par sevi, gan ārēji, gan iekšēji. Šāda brīvā laika pavadīšana iedvesmo uzticību jums un aizņem visu brīvo laiku, ko jūs varētu veltīt skumjām domām par sevi un savu dzīvi.

Lauva

Venēra un Lauva vienmēr ir ļoti sarežģīta kombinācija, tādēļ šīs zīmes pārstāvju nākamās nedēļas notikumi attīstīsies saskaņā ar diezgan neskaidru scenāriju. Mīlestības planētas atrašanās jūsu zīmē nozīmē, ka jums ir nopietnas problēmas, uzņemot sevi un savas idejas. Personīgā dzīve cietīs, bet ko jūs varat darīt, padoties pirms grūtībām, nav jūsu kredo.

Šonedēļ astrologi atzīmē labvēlīgos ģimenes attiecību aspektus un nedaudz mazāk labvēlīgus jaunā biznesa attīstībā. Diemžēl Mēness ietekme var sarežģīt jūsu dzīvi ar mazām problēmām un konfliktiem ar cilvēkiem, kas ir atkarīgi no jums. Neļaujiet emocijām pārņemt un noiet no paredzētā ceļa – tad jums izdosies.

Jaunava

Jaunavai ir lielisks laiks, lai mainītu darbavietas un mainītu dzīvi, ar nosacījumu, ka esat gatavas uzņemties izredzes. Tagad, pastiprināta Marsa aizgādībā, jums ir diezgan labas izredzes uz tūlītēju veiksmi. Tomēr, lai to izmantotu, jums būs jāpārvar jūsu neizlēmība un jāizvēlas viena no vairākām vilinošām iespējām. Šajās septiņās dienās jūs būsiet spējīgas sasniegt savas spējas, solis uz priekšu.

Darbs pie pašcieņas: izlasiet apgalvojumus, dodieties uz sportu, flirtējiet, izsakiet komplimentus un pievērsiet uzmanību pretējam dzimumam. Tomēr ar pēdējo posteni var būt problēmas, jo Marsa atrašanās vieta nākamajās dienās jūsos izraisīs agresijas uzbrukumus un biežus konfliktus ar savu potenciālo partneri vai mīļoto.

Lasi arī: Divas britu jaunkundzes vecpilsētā sagāž puķu podus

Svari

Pārstāvēm no Svariem nākamajā nedēļā ir svarīga tik daudz laika, cik iespējams pavadīt ārpus mājas: apciemot draugus, iet uz kino, izstādes, izrādes – īsumā, ielādēt sevī aktīvās un sociālās un kultūras aktivitātes. Tā ir, šī nolaidība ietaupīs jūsu maigo iekšējo pasauli no plaisām, ko izraisa negatīvā Marsa enerģija.

Planētu stāvoklis nedēļai no 18. līdz 24. jūnijam, diemžēl, ir ļoti nelabvēlīgs: liela varbūtība pretrunām ar ļoti mīļiem cilvēkiem. Pazemināt šo varbūtību, palīdzēs aktīva sociālā dzīve un jauni iespaidi.

Skorpions

Visu nedēļu bezgalīgas nepatikšanas, strīdi un nepildīti solījumi novedīs Skorpiona sievietes līdz baltkvēlei. Šo septiņu dienu periodā jums var likties, ka jūsu dzīve ir bijusi tukša, jūsu vide ir pilna ar skaudīgām personām, un tavs mīļais cilvēks ir nodevējs un melis. Pie visa ir vainīgs Merkurs, kas īslaicīgi liek jums dzīvot ilūziju pasaulē, pilnā ar sāpēm un izmisumu.

Pārvarēt antagonista negatīvo ietekmi un kairinājumu palīdzēs skaistumkopšanas salonu apmeklējums, grima mākslinieku pakalpojums, masāža vai labs iepirkšanās ceļojums. Sajūta, ka jūs izskatāties burvīga un nevainojama, ļaus jums mierīgi ārstēt obsesīvas domas un neglītumu apkārt sev. Astrologi arī atzīmē, ka nākamās septiņas dienas ir ārkārtīgi nelabvēlīgas jaunām paziņām, jo ​​šonedēļ jūs varat piesaistīt viltus un zādzības pie sevis kā pie magnēta.

Strēlnieks

Strēlnieku pārstāvēm nāk labākais laiks, lai sazinātos ar savu mīļoto, plānotu brīvdienas, ņemtu vērā situāciju un izmaiņas. Nebaidieties tērēt vairāk laika runāšanai, un tikties ar savu mīļāko – jo ilgāk tu esi ar viņu, jo ātrāk jūsu dzīve būs pārtraukums ar jaunām un svarīgām, pozitīvām pārmaiņām.

Lasi arī: Zodiaka zīme Skorpions: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Mežāzis

Mežāžu pārstāvēm periodā no 18. līdz 24. jūnijam gaida patiesa un enerģiska atveseļošanos. Paldies Marsam, jūsu zīmes patronam. Mazie darbi – tie, kas tiek saukti par rutīnu, iet līdzīgi kā pagriezieni. Šis ir labākais brīdis, lai nodrošinātu dzīvību un sasniegtu stabilitāti.

Astrologi atzīmē, ka to varēs gūt tikai tās sievietes, kuru interesēs ir uzlabot viņu dzīvi – jums ir iespēja daudz ko darīt un sasniegt panākumus uzņēmējdarbībā un darbā. Viss pārējais ir ieteicams, lai risinātu ikdienas lietas – iepirkties mājai, izglītot bērnus, uzlabot ģimenes mikroklimatu.

Ūdensvīrs

Jūsu darbības bloķē Marsa enerģija, kas ir jūsu zīmē: jebkurš lēmums tiksies ar pretestību un šķēršļiem. Tā kā nav ko tērēt enerģiju, un cīnīties ar neredzamu ienaidnieku, mēģiniet pārslēgt uzmanību uz vaļasprieku, darbu vai socializāciju ar bērniem. Šādas klases sniegs jums gandarījumu dzīvē.

Nākamā problēma, kas var nokļūt zem kājām, ir stress. Atskrūvējiet rokturi un piešķiriet sev brīvību. Ja jūs neesat atvaļinājumā, nedēļas nogalē organizējiet vismaz labu atpūtu. Tagad tas ir daudz svarīgāks par panākumiem darba vietā, jo dzīves ritms no nākamās nedēļas sāks pieaugt.

Zivis

Tāpat kā daudzas citas sievietes, Zivju pārstāves šonedēļ īpaši pievērsīsies nepieciešamībai pieņemt lēmumus. Zvaigznes iesaka to neaizkavēt līdz nedēļas nogalei – tikai lai jūs varētu izdarīt pareizo izvēli. Sestdien un svētdien Mēness, jūsu patronu vājinās pārejot uz Skorpiona zvaigznāju un nespēs tevi atbalstīt ar savu enerģiju. Jūnijs jums ir izmaiņu un iespēju mēnesis, un šīs izmaiņas nav atkarīgas no jums.

Venēras ietekme Lauvas zīmē vari mainīt paradumus, garšas un pat dzīves perspektīvas. Pat jūsu ķermenis tagad tiks pielāgots, lai mainītos, tāpēc nākamās dienas ir piemērotas koriģējošām darbībām vai fiziskām nodarbībām. Izmaiņas, kas var notikt šonedēļ, novedīs pie iekšēja diskomforta. Palīdzēs pozitīvas emocijas un optimistisks priekšstats par lietām.

Avots

Leave a Comment