Sieviešu talismani atbilstoši zvaigžņu zīmei, kas palīdzēs jums sasniegt sieviešu laimi

Lauva

Lauvas savās lietās palīdzēs lauvas vai zvaigznes tēlam. Zvaigznei var būt jebkura forma. Taču lieti noderēs arī talismani jebkuras figūras formā, kas atgādina zvaigzni.

Jaunava

Jaunavām nepieciešams psiholoģisks atbalsts un pārliecība par nākotni. Talismans, kurā attēlota astere, palīdzēs Jaunavas sievietēm sasniegt iekšējo harmoniju un harmoniju ar apkārtējiem cilvēkiem un ar sevi.

Svari

Svari ir nemierīgi pētnieki, kuri spēj darīt jebko, lai iepazītu sevi un apkārtējo pasauli līdz galam. Šajā jautājumā jums palīdzēs amulets, kas attēlo grāmatu. Vai vienkārši iecienīta dienasgrāmata, kas iegādāta veiksmei.

Skorpions

Ikdienas talismans ar šī zvaigžņu dzīvnieka tēlu ir lieliski piemērots Skorpionam. Tas palīdzēs atrast iekšējo līdzsvaru, kā arī atrast un saglabāt laimi.

Strēlnieks

Kopš seniem laikiem Strēlnieki ap kaklu nēsā pakava attēlu, kas nav nejaušība, jo Strēlnieki nes veiksmi ne tikai sev, bet arī apkārtējiem. Pakavs palīdzēs dāmām apvienot nesaderīgo – darbu un ģimeni, mīlestību un neatkarību.

Lasi arī: Kāda ir tava pievilcīgākā personības iezīme atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei?

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvju iezīmes, kas neļauj viņiem gūt finansiālus panākumus: no tām noteikti vajag atbrīvoties, cik vien ātri iespējams!

Mežāzis

Melns kaķis ir slikta zīme, bet ne dāmām, kas dzimušas zem Mežāža zīmes. Melna kaķa attēls vai figūriņa palīdzēs atrast savu dvēseles palīgu un gūt panākumus biznesā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra meitenēm ieteicams ļoti iedarbīgs talismans –  no sudraba izgatavota eņģeļa figūriņa. Tas padarīs tavu dzīvi mierīgāku, glābjot no liekiem riskiem un piedzīvojumiem.

Zivis

Zivīm sudraba vai zelta zivtiņa būs lielisks talismans. Ūdens elements padarīs šāda talismana īpašnieku dzīvespriecīgāku, mierīgāku un mērķtiecīgāku.

Talismani palīdz ne tikai  piesaistīt veiksmi, bet arī pieņemt lēmumus sarežģītās situācijās. Talismana izvēle ir jāuztver ļoti nopietni, jo nepareizi izvēlēta lieta jums būs absolūti nederīga.

COMMENTS

Leave a Comment