Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. marta līdz 12. martam

Šī nedēļa sievietēm var nest dažas pozitīvas pārmaiņas, neskatoties uz planētu sarežģīto stāvokli. Tomēr nedēļa var būt ļoti labvēlīga, īpaši tām sievietēm, kuras nebaidās lūgt palīdzību. Zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs nokļūt uz uzvarētāja ceļa.

Venēra joprojām ir ļoti vāja, bet pamazām sāk izkļūt no Auna ēnas. No otrdienas Saturna enerģija būs sieviešu pusē, jo mainīsies viņa pozīcija – viņš pāries uz Zivīm. Tas nespēs izturēt citas planētas, piemēram, Venēru vai Merkuru, taču tas tomēr nedaudz atvieglos sieviešu dzīvi. Šīs nedēļas pirmdiena būs diezgan grūta, tāpēc speciālisti iesaka atcerēties tautas zīmes, kas palīdzēs to izdzīvot bez problēmām.

Sieviete Auns

Skaistā Auna personīgā dzīve un attiecības atradīsies pastiprinātas uzmanības zonā un var sagādāt problēmas – tas saistīts ar Venēras ietekmi. Divi galvenie zvaigžņu ekspertu ieteikumi šīs zīmes sievietēm: nelolo ilūzijas un esi uzmanīgs ar vārdiem. Ja vēlaties iepriecināt veiksmīgu vīrieti, jums ir jāsakrīt. Visticamāk, jums vajadzēs parādīt šādai personai, ka jums ir daudz kopīga. Gaidāmas arī dažas problēmas ar naudu un pašcieņu. Zvaigžņu eksperti iesaka uzturēt labu garastāvokli un ticēt labākajam, īpaši, ja sakrājas daudz darba.

Sieviete Vērsis

 Situācija debesīs šonedēļ ir ļoti smaga. Šīs Zīmes sievietes spēs saglabāt stabilitāti ar humora izjūtas un pašironijas palīdzību. Zvaigžņu eksperti iesaka raudzīties uz pasauli vienkāršāk, jo pārāk nopietna attieksme pret dzīvi šādos periodos var nopietni aizēnot situāciju. Pozitīva pieeja palīdzēs atgriezties uz uzvaru ceļa, ja melnā josla šobrīd ir aktuāla. Šīs Zīmes pārstāvji nebūs labākajā formā, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka samazināt slodzi. Protams, tas nenozīmē, ka jums ir jāpārtrauc strādāt. Vajag tikai nedaudz piebremzēt.

Lasi arī: Kā sagaidīt pavasari saskaņā ar jūsu zīmi

Sieviete Dvīņi

Speciālisti iesaka Dvīņiem izšķirties par tālākiem mērķiem un uzsākt jaunu dzīves ceļu, lai gūtu panākumus. Tātad daiļā dzimuma Dvīņi spēs pārvarēt eksistenciālo krīzi un sākt jaunu nodaļu savā dzīvē. Tas ir svarīgi galvenokārt tām dāmām, kuras nesaprot, ko vēlas. Atkritumi var būt liela problēma. Var būt pastiprināta interese par dārgām lietām, iepirkšanos, greznību. Ir svarīgi ņemt vērā ilūziju un nepatiesu cerību risku, jo jūs varat ieguldīt lielus līdzekļus apzināti neveiksmīgā projektā, iekrist Krā***ku ēsmā.

Sieviete Vēzis

Daiļā dzimuma vēžiem var sākties krīze gan mīlestībā, gan biznesā un darbā. Trīs iekšējie atbalsta punkti palīdzēs tikt galā ar problēmām un noturēties virs ūdens, vienlaikus saglabājot pārliecību un mīlestību pret dzīvi. Vājināta Merkura iespaidā šīs zīmes pārstāvji var sabojāt attiecības ar apkārtējiem. Arī mēģinājumi salabot mīļoto vīrieti var novest pie fiasko. Ir svarīgi palikt labsirdīgam un draudzīgam, lai neiegūtu jaunus ienaidniekus. Tagad jebkurš sīkums var traucēt karjeras izaugsmei un nopelnītajai autoritātei.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment