Sieviešu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 6. marta līdz 12. martam

Sieviete Lauva

Daiļā dzimuma lauvām nepatīkamās sarunas ar otro pusīti labāk atlikt uz labākiem laikiem, lai ir laiks un spēks ķerties pie pienākumiem un darbiem – perspektīvas šajās jomās saglabāsies. Mīlestībā tās Lauvas var gūt panākumus, kuras ir piepildītas ar sievišķo enerģiju un ļauj notikumiem ritēt tā, kā to vēlas Dāmu Visums. Nevērīgs vārds vai rīcība emociju iespaidā var ļoti kaitēt mīlestībai un ģimenes labklājībai, tāpēc labāk izvēlēties vārdus jūtu paušanai ļoti rūpīgi.

Sieviete Jaunava

Jaunavām arī turpmāk būs zināmas grūtības. Pirmkārt, tas attiecas uz biznesa sfēru. Svarīgi pārdomāt savu rīcību, neļaujot emocijām pārņemt virsroku un kļūt par galveno ideju ģeneratoru. Turklāt sievietēm Jaunavām ir svarīgi kritiski uztvert visu, kas ar viņām notiks no 6. līdz 12. martam, jo ​​daudzas problēmas var būt izdomātas. Lai iegūtu vai saglabātu laimi, Jaunavām vajadzētu izvairīties no čakru bloķēšanas. Šis pagaidu grūtību periods drīz beigsies. Šo dāmu dzīve mainīsies uz labo pusi, ja viņas pārstās steigties.

Sieviete Svari

Svari šonedēļ var un pat vajag parūpēties par savu veselību. Šis ir piemērots laiks svara zaudēšanai, mēreniem sporta veidiem, diētām. Šīs Gaisa zīmes sievietēm nebūs piemērotākais laiks risināt nekustamo īpašumu jautājumus un uzsākt jaunas darba lietas. Taču šis ir labs laiks saziņai ar ģimeni un bērniem. Merkura un tā negatīvo ietekmi daļēji kompensē Saturna atbalsts. Saistībā ar šo ziņu zvaigžņu eksperti atzīmē Svaru tieksmi uz dāsnumu. Saturns daļēji atgriezīs šīm sievietēm radošo iedvesmu, centību biznesam, motivāciju.

Sieviete Skorpions

Pirmkārt, šīs Zīmes sievietēm nevajadzētu riskēt finanšu sektorā, pretējā gadījumā rezultāts var būt lieli zaudējumi. Šonedēļ būs diezgan grūti veikt skrupulozus darbus, kam nepieciešama pastiprināta uzmanība. Ja nepieciešams, vēlams to pārcelt uz rīta stundām un uz nedēļas beigām. Kopumā no 6. līdz 12. skaistajiem Skorpioniem būs grūtāk koncentrēties uz galveno. Merkurs Zivīs katru dienu palielinās uzmanību un traucēs koncentrēties. Auras stiprināšanas tehnika palīdzēs tikt galā ar sarežģītām problēmām un saglabāt izturību.

Sieviete Strēlnieks

Mīļoto atbalsts nodrošinās Strēlniekam spēcīgu aizmuguri un pašapziņu. Šonedēļ ir jāatbrīvojas no lepnuma un jāmēģina lūgt palīdzību. Strēlniekiem kļūs vieglāk idejas pārvērst realitātē, kā arī atrast un aktivizēt savas slēptās spējas. Ja tu spītīgi ignorēsi tuvinieku palīdzību un mēģināsi visu atrisināt pats, tad panākumi var ilgt, un lēmumi sastapsies ar spēcīgu pretestību. Skaistie Strēlnieki šonedēļ var būt vairāk noguruši, tāpēc viņiem ir nepieciešams dziedinošs miegs, pareizs uzturs un režīms.

Sieviete Mežāzis

Tuvākajās dienās spriedze vairāk saglabāsies personīgajā dzīvē, nevis biznesā, taču tuvāk nedēļas nogalei šīs Zīmes sievietes spēs rast kompromisu un novērst visas nepatikšanas. Nedēļas aktīvākā diena ir pirmdiena. Padomi, kā uzlādēt savu veiksmi un enerģiju visai dienai, palīdzēs daiļā dzimuma pārstāvēm to izdzīvot tā, lai vēlāk nebūtu jānožēlo. Šonedēļ varēsi koncentrēties kaut kam svarīgam, tāpēc neatliec lietas uz nenoteiktu laiku. Zvaigžņu eksperti atzīmē palielinātu iespējamību atrast jaunu iedvesmas avotu trešdien, piektdien un sestdien.

Lasi arī: Mana vīra pēkšņā Nā*e mani izsita no sliedēm. Kad es ieraudzīju viņa testamentu, es paliku bez vārdiem

Sieviete Ūdensvīrs

Zvaigznes šonedēļ ir labvēlīgas Ūdensvīram un pasargās no kritiskām kļūdām, taču piesardzība tomēr nenāk par ļaunu. Galvenais ir nepadoties emocijām, apzinoties savu rīcību. Ūdensvīra sievietēm jāpaļaujas uz pieredzi un intuīciju. Pretējā gadījumā jūs varat saskarties ar nepatīkamām sekām. Lai tiktu galā ar  negatīvām emocijām, kuras nedēļas sākumā var pēkšņi pārņemt, šīm dāmām palīdzēs savlaicīga atpūta. Šī ir lieliska nedēļa pašpārbaudei, mēģinājumiem tikt galā ar bailēm un kompleksiem.

Sieviete Zivis

Ģimenes dzīve šonedēļ Zivīm būs drošs patvērums – tur sāksies siltais periods. Zvaigžņu eksperti iesaka šīs Ūdens zīmes vientuļajām sievietēm meklēt mīlestību un nebaidīties iepazīties. Skaistuma un pievilcības sazvērestības un rituāli pavērs Zivīm jaunas iespējas mīlas sfērā. Vēlams piesargāties arī no glaimiem. Šonedēļ ir viegli pārkāpt pāri robežai, ļauties jūtām, aizraut ilūzijām, aizrauties ar sapņiem un ļaut emocijām pārņemt prātu. Planētas palīdzēs Zivīm koncentrēties uz galveno un sasniegt savu mērķi.

Šis ir svarīgs, lai arī grūts laiks. Pavasara sākumā jāatceras par astoņiem spēcīgiem minerāliem, kuriem vajadzētu būt katrai sievietei. Akmeņu stiprums palielināsies, tāpēc eksperti iesaka tos izmantot aktīvāk.

COMMENTS

Leave a Comment