Kā izskatās sieviete ar lielo burtu

Apģērbs no auduma, kas izceļ sievišķīgumu

    Protams, auduma sadalījums sievišķajā un vīrišķajā dabā nepastāv. Bet tieši materiāls, no kura ir šūtas lietas, var izcelt tēlu. Tāpēc, sievišķīgajiem apģērbiem ir jāizvēlas atlass, samts, zīds, šifona materiāls, mežģīnes, angoru, mīkstu trikotāžu un kokvilnu. Vienkārši, viss tas, kam gribētos pieskarties. Ir jāatsakās no audumiem, kurus lieto vīriešu garderobē: rupja kokvilna un vilna, tvīds.

Kādā krāsā ir jūsu apģērbs? 

    Lai atklātu sievietes būtību, visizdevīgākie ir maigi pasteļtoņi, un piesātinātas, nevis blāvas krāsas. Ja jūs mīlas visu spilgtu- tas tieši ir vajadzīgs! Sulīgi akcenti – tas ir jūsu sievišķības indikators, tāpēc droši papildiniet tēlu ar smaragda krāsas kurpēm, sarkanu šalli, violetu mēteli un citām krāšņām krāsām. Kas attiecās uz sprintiem, tad labāk izvēlēties ziedu rakstus, zirnīšus vai arī vispār iztikt bez zīmējumiem. Bet visas iespējamās līnijas, „eglītes” un „skotu” raksti  un – paradokss!- plēsīgi printi, atņems jūsu sievišķīgumam vairākus punktus.

Izvēlamies tipiski sievišķīgus fasonus 

      Galvenais noskaidrot: visi garderobes priekšmeti, kurus nenēsā vīrieši, tie ir tie, kas mums ir vajadzīgi, tāpēc izvēlamies kleitas, svārkus, sarafānus, blūzes… Tomēr tērps no tērpa atšķiras. Atcerieties, ka mūsu mērķis – izskatīties sievišķīgi, bet ne izaicinoši: ja garums, tad ne mini, bet mazliet virs ceļgala; ja akcents uz slaidu vidukli, tad attiecīga siksniņa, bet ne atklāts vēders: ja akcentējam krūtis, tad nevis ar atklātu dekoltē, bet gan ar pieguļošu plānu audumu. Mājiens vienmēr ir vilinošāks, nekā izrādīts daiļums. Bet pat tipiski vīrišķīgajām detaļām, tādām, kā cieta apkakle, manžetes ar pogām, bikses, rupjiem uzvalkiem un vestēm, labāk aizmirst.

Skaista apakšveļa 

      Iespējams, daudzi gribēs strīdēties par šo punktu, jo šo noslēptu no acu skatieniem tualetes daļu neviens vienalga neredzēs .Iespējams, jūs būsiet izbrīnīta, bet apkārtējie vienalga par jums var spriest, kas jums ir uzģērbts: smagnējs kokvilnas komplekts vai skaista modelējoša veļa. Par šīs informācijas nesēju būs jūsu gaita, pašpārliecinātības līmenis, pārliecība par savu pievilcību, seksapīls. Tāpēc secinājums ir vienkāršs: ja gribat just iekšēju sievišķību – pārskatiet savu intīmo garderobi.

Apavi uz papēžiem

        Pasaulē nav cilvēka, kurš nav dzirdējis par augstiem papēdīšiem, kas ir sadragājuši vīriešu sirdis. Un patiesi: tie ir visātrākais paņēmiens, kā pārvērsties sievietē ar lielo burtu. Pie tam, nav nepieciešams, skrienot pēc modes, nostāties uz 10 cm augstiem papēžiem, jo pat neliels papēdītis, uz pusi īsāks spēj kardināli izmainīt tēlu, gaitu un noskaņojumu uz labo pusi. Tāpēc pievērsiet uzmanību elegantām kurpēm, botiljoniem, sieviešu zābaciņiem.  

Daži sievišķīgi akcenti

     Jebkuram tērpam, pat visvienkāršākajam, mirklī var piešķirt burvību, ja palīgā nāks daži romantiski elementi. Starp tiem kakla lakati, zīda lentes, bantes, mežģīnes, pērles, izšuvums, spīguļi u.c. Bet neaizmirstiet par mēra sajūtu: tik bagāts arsenāls neparedz izmantot visus akcentus uzreiz.  Labāk jūs papildiniet bizi ar banti, nekā rotāsiet spīdīgu apģērbu ar daudzām rotām. Pie tam, spilgtiem akcentiem jāsastāda vienotu ansambli ar pārējo komplektu, bet ne nomākt ar savu ārišķību.

      Jūs būsiet pārsteigtas par to, cik izmainīsies dzīve, kad ar apģērba palīdzību izdarīsiet pirmos soļus ceļā uz sievišķības atklāšanu sevī. Nav runa pat par to, ka vīrieši jums sāks pievērst uzmanību un izrādīt savas simpātijas. Vispatīkamākais bonuss: ārējas izmaiņas iedarbinās mehānismu un sāksiet sevi mīlēt un cienīt, ar cieņu iesiet pa dzīvi. Blakus īstai sievietei atrodas pats labākais vīrietis, kurš attiecībā pret jums uzvedas tā, kā tas jādara stiprā dzimuma pārstāvim.

 

 

Avots: myjane.ru

 

 

Leave a Comment